QUOTE(vida777 @ 2008 04 26, 23:49)
labai grazu
, bet ir kaimynai neatsilieka..., palyginus su 2005-aisiais
.
kaimynams aplinką tvarkė apželdintojai, tai matyt nepaniekino mūsų saviveiklos, nes jų pusėj šlaitą irgi panašiu kontūru "priglaudė" prie tvoros
QUOTE(krisjon @ 2008 04 27, 00:14)
grazu
tik manos skoniui - per daug mulcio, kuris man reiskia ''tuscia vieta''
as tokius tarpus stengiuos ''uzpildyti''
taigi pradžioj buvom visą šlaitą "užpildę" veja, bet atsibodo manevruot su žoliapjove pakalnėm, tai ir ėmėmės kitokių veiksmų.
o per daug užpildžius man gaunasi mišrainė, vienas kitas augalėlis ten yra nutpūęs papildomai nuo 2005-ųjų, tačiau neturiu planų stipriai tankinti, dar tie patys augalai nepasiekę savo suaugimo ribos, gal dar po keleto metų visai kitaip suaugs
QUOTE(Siguciuks @ 2008 04 27, 00:14)
Labai grazu
Tik ar kartais kaimynu gelynelis nepatvinsta per liutis, labai jau dauboje atrodo, kad butu...
pas mus grynas žvyras apačioj, tai viskas kiaurai susigeria, o kaimynams taip pastatė namą, buvo reljefas daugmaž mūsų aukščio, bet kažkodėl statytojai nusprendė gerokai nukasti
todėl ir mums tas šlaitas kliuvo, šiaip jo nebuvo tokio...
QUOTE(rutulux @ 2008 04 27, 07:40)
jolaxus, jaučiu reiks į kursus pas tave užsirašyt
taigi va ir kursuojam visos čia, kai kas net nuo neatmenamų laikų
Papildyta:
QUOTE(lekute @ 2008 04 27, 08:34)
JOLAXUS Man tos lanksvos eile susodintos labai gerai ziurisi tarp mulco
ss, as pas save taip pat jas esu susodinus eile tik tarp tuju (norejau kad atsisviestu tarp zalios spalvos geltona)
aš jau seniai įsisamoninau, kad didesnė grupelė tokių pačių augalų vienoj vietoj geriau atrodo, nei išmėtyta, tačiau dar turiu mišrainių ir vis galvoju kaip pertvarkyt kitus pakraščius