Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 26, 23:23)
na buvau prisižadėjusi, tai reikia tesėti ax.gif šiandien užpylėm savo šlaitą nauju sluoksniu mulčo, lanksvos susprogo, tai jau galima akis paganyti smile.gif gerai sidabrinekuoja priminė man tą seną vaizdelį, buvo pačiai įdomu paieškoti skirtumų biggrin.gif

Labai grazu 4u.gif Tik ar kartais kaimynu gelynelis nepatvinsta per liutis, labai jau dauboje atrodo, kad butu...
Atsakyti

Merginos, gal kuri pamenat ką reikia su kuo sumaišyt kariaujant su skruzdėm. Nepamenu kurioj temoj buvo rašyta, o ir užsirašius kažkur buvau doh.gif

jolaxus, jaučiu reiks į kursus pas tave užsirašyt

ir dar ar ne per anksti sodint pomidorus į stiklinį šiltnamį g.gif
Atsakyti
http://i115.photobuc..._is_virsaus.jpg[/img]

Sveikos mergaites 4u.gif
Esu tokia pat augalu myletoja kaip ir jus smile.gif

JOLAXUS Man tos lanksvos eile susodintos labai gerai ziurisi tarp mulco 4u.gif 4u.gif 4u.gif ss, as pas save taip pat jas esu susodinus eile tik tarp tuju (norejau kad atsisviestu tarp zalios spalvos geltona)
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 04 26, 23:49)
labai grazu  wub.gif , bet ir kaimynai neatsilieka..., palyginus su 2005-aisiais  biggrin.gif .

kaimynams aplinką tvarkė apželdintojai, tai matyt nepaniekino mūsų saviveiklos, nes jų pusėj šlaitą irgi panašiu kontūru "priglaudė" prie tvoros biggrin.gif

QUOTE(krisjon @ 2008 04 27, 00:14)
grazu wub.gif
tik manos skoniui - per daug mulcio, kuris man reiskia ''tuscia vieta'' schmoll.gif  schmoll.gif
as tokius tarpus stengiuos ''uzpildyti'' ax.gif

taigi pradžioj buvom visą šlaitą "užpildę" veja, bet atsibodo manevruot su žoliapjove pakalnėm, tai ir ėmėmės kitokių veiksmų.
o per daug užpildžius man gaunasi mišrainė, vienas kitas augalėlis ten yra nutpūęs papildomai nuo 2005-ųjų, tačiau neturiu planų stipriai tankinti, dar tie patys augalai nepasiekę savo suaugimo ribos, gal dar po keleto metų visai kitaip suaugs ax.gif

QUOTE(Siguciuks @ 2008 04 27, 00:14)
Labai grazu 4u.gif  Tik ar kartais kaimynu gelynelis nepatvinsta per liutis, labai jau dauboje atrodo, kad butu...

pas mus grynas žvyras apačioj, tai viskas kiaurai susigeria, o kaimynams taip pastatė namą, buvo reljefas daugmaž mūsų aukščio, bet kažkodėl statytojai nusprendė gerokai nukasti unsure.gif todėl ir mums tas šlaitas kliuvo, šiaip jo nebuvo tokio...

QUOTE(rutulux @ 2008 04 27, 07:40)
jolaxus, jaučiu reiks į kursus pas tave užsirašyt

taigi va ir kursuojam visos čia, kai kas net nuo neatmenamų laikų blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(lekute @ 2008 04 27, 08:34)
JOLAXUS Man tos lanksvos eile susodintos labai gerai ziurisi tarp mulco 4u.gif  4u.gif  4u.gif ss, as pas save taip pat jas esu susodinus eile tik tarp tuju (norejau kad atsisviestu tarp zalios spalvos geltona)

aš jau seniai įsisamoninau, kad didesnė grupelė tokių pačių augalų vienoj vietoj geriau atrodo, nei išmėtyta, tačiau dar turiu mišrainių ir vis galvoju kaip pertvarkyt kitus pakraščius ax.gif
Atsakyti

Papildyta:

aš jau seniai įsisamoninau, kad didesnė grupelė tokių pačių augalų vienoj vietoj geriau atrodo, nei išmėtyta, tačiau dar turiu mišrainių ir vis galvoju kaip pertvarkyt kitus pakraščius ax.gif
[/quote]

Labai pritariu del grupeles augalu tu paciu vienoje vietoje ir stengiuosi bent du ar trys kad butu salia vienas kito, nes vaizdas turi buti ne tik is arti geras bet ir is tolo kad kazkas matytusi smile.gif smile.gif , na misrainiu tai ir pas mane labai daug cia be sito neina apsieiti, is pradziu atrodo ir to reikia augalo ir to o jau veliau ziuri kad vaizdo bendro tai nera, na tada ir pradedi galvoti, kad geriau ziuretusi ax.gif ax.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, pasirodykit savo dekoratyvinius baseinus rolleyes.gif Planuojam kasti inksto formos, būtų įdomu pasižvalgyti ir po jūsiškius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 27, 07:44)
*kaimynams aplinką tvarkė apželdintojai, tai matyt nepaniekino mūsų saviveiklos, nes jų pusėj šlaitą irgi panašiu kontūru "priglaudė" prie tvoros biggrin.gif

**o per daug užpildžius man gaunasi mišrainė, vienas kitas augalėlis ten yra nutpūęs papildomai nuo 2005-ųjų, tačiau neturiu planų stipriai tankinti, dar tie patys augalai nepasiekę savo suaugimo ribos, gal dar po keleto metų visai kitaip suaugs ax.gif

*kaip man grazu, kai salia esantys kaimynai vientisa aplinkos stiliu islaiko...

**pas tave tikrai thumbup.gif ! Gerai, kai ne per daug is karto, nes augalai turi svybe - "kauptis", atvirksciai proporcinga pinigines turiui ... biggrin.gif , kiekvienais metais vis kitokiu grozybiu atsiranda, kad net galva sukasi...
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 26, 23:23)
na buvau prisižadėjusi, tai reikia tesėti ax.gif šiandien užpylėm savo šlaitą nauju sluoksniu mulčo, lanksvos susprogo, tai jau galima akis paganyti smile.gif gerai sidabrinekuoja priminė man tą seną vaizdelį, buvo pačiai įdomu paieškoti skirtumų biggrin.gif
vaizdelis 2005-aisiais:

user posted image

vaizdelis 2008-aisiais:

user posted image

dar vienas šiandieninis vaizdelis žiūrint iš viršaus žemyn (augmenija geriau matosi ax.gif ):

user posted image

Papildyta:
beje, lanksvas praretinom iškasdami kas antrą ir pratęsėm jų eilutę žemyn iki pat tvoros, nes 2005-aisias šlaito apželdinimo pabaiga matosi fotkėj, o dabar siaura eilutė nueina visu patvoriu žemyn
ir dar šiųmtinėj foto dešinėj už tvoros ant kalniuko matosi toks "medis-kablys", tai čia tas kažkada minėtas pas kaimynus augantis svyruoklis šermukšnis

labai labai grazu. ir augaliukai gerokai paauge. o kaimynai tai biskuti nusikopijavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 27, 11:27)
labai labai grazu. ir augaliukai gerokai paauge. o kaimynai tai biskuti nusikopijavo g.gif

Man kaip tik labai gražu, kad ir kaimynai prisiderinę.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 27, 11:27)

bet kur dingo medis g.gif g.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 27, 14:48)
bet kur dingo medis g.gif  g.gif  g.gif ?

Man ir tokia mintis kirbtelėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2008 04 27, 12:13)
Man kaip tik labai gražu, kad ir kaimynai prisiderinę.... blush2.gif

as tai megstu ivairove blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 27, 14:48)
bet kur dingo medis g.gif  g.gif  g.gif ?

jau anksciau rase apie ta medeli. jeigu neklystu salciu neatlaike
Atsakyti