QUOTE(Tina* @ 2008 05 07, 09:47)
Eik tu sau kaip cia idomiai nutinka, gyvenime nepagalvociau Bet jauciu vistiek bandysiu sodint. Turiu
vizija - per viduri kenis, is sono po kalnine pusele. Ir taip pradet formuot spygliuociu ir su jais megstanciu augti augalu kampeli.
butinai sodink
pas mus 2 tokie spygliuociu sodeliai: uosvo uzaugintas dideliu jau medziu [kur nuotraukoj buvo], kitas mano uzveistas spalvingas.
nuostabi zaaluma istisus metus
QUOTE(pushis @ 2008 05 07, 10:14)
galima konkrečiau? labai įdomu
pas mus iš to įrenginio į upelį vanduo išleidžiamas - atseit išvalytas pakankamai. Verta sugaudyti ir laistyti?
su tuo vandeniu laistyk veja drasiai
[tik kartais kvapelis.... toks savotiskai naturalus
]
O mes kai pamatem, kai tas vandenukas skatina zaluma,tai priejom isvada, kad i vandens telkinius jo nuleisti nevalia
- uzaks uzdumbliuos
[nors gamintojai sako tipo galima]
tai kai kaimynas prie salia tvenkinio dare toki pat irengini, akylai stebejom, kad i ji nenuleistu nuoteku... viskas ok, nes jis darys kaip ir mes - nudrenuos i grunta, po zeme, kaip ir mes ppadarem... yra vamzdziai su skylutem tam reikalui.... o mb iki kaklo dasikase, tai rado smelio gysla po moliu, i kuria ir paklojo - tai isvis fantastika, susigers amzinai
QUOTE(Mamce @ 2008 05 07, 10:26)
Tai tu nusipirk kelis kerelius, padalink juos dar smulkiau, pasodink ir prisiveis tau ju kilimas. Nereiks vargti su seklom.
isivaizduojat
as uolaskeles is seklu veisiau
kvailele
QUOTE(jočke @ 2008 05 07, 10:27)
o gal kas nors galit pamokiti kaip suformuoti toki groži, man atrodo kad galima butu tai padaryti iš kalnines pušeles tik reikai formuoti jau maža augaliuka ar jau dideli iškarpyti ?
manau cia gatavas naturalus augalas, laaabai nepigus tokie...
QUOTE(holiday @ 2008 05 07, 10:32)
o aš vakar nepažiūrėjau prognozių ir neįnešiau savo gėlyčių į namus tik ryte atlėkus į darbą sužinojau, kad šalnos buvo kaži, rasiu dar gyvų
zodziu viska palikau siltnamy, tai:
1.lobelijoms atia
2. torenijoms ir diascijoms dar neaisku
3. begonijos ir bakopos TURI atllaikyt
4.visi kiti [jurginai, kanos, kardeliai] jau per dideli, kad imtu stipt
del 1 ir 2 - -dzin
, kazkaip tie daigeliai tarsi sustoje [nu tokie mazi
] buvo, ir atsibode - lai dvesia
, ir gerai - apsikrauni po to su tais vazonu laistymais, kai ir taip visur aplink zemeje zydi