Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(holiday @ 2008 05 07, 11:32)
man atrodo, kad trečioj nuotraukoj azalija  ax.gif

ne azalija, o magnolija 4u.gif
geltoni yra lanksvos 4u.gif
Atsakyti
Labiausiai tai rupi kas cia? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 06, 21:31)
Na kažkas sakė, kad pas mane daug akmenų  g.gif .Drystu prieštarauti- pas mane visai kaip ir jų nėra palyginus su šia sodyba, kurioje teko pernais metais lankytis.Man ten rojus lotuliukas.gif Grožėkitės - koks gali būti didelis žmogaus pamišimas dėl akmens, nebetkokio, bet įspūdingo :bigsmile.

Aš jau save skaičiau nesveika dėl akmenų, ojau čia kaip kapinynas doh.gif , greičiau akmenų muziejus. thumbup.gif
Nejaugi niekas neauginat JUKOS. g.gif Parašykir apie šį augalą kaip reikia prižiūrėt. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 07 gegužės 2008 - 11:05
QUOTE(fashion @ 2008 05 07, 11:56)
Labiausiai tai rupi kas cia?  ax.gif

user posted image

tai kad parašiau - magnolija
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 07, 11:55)
ne azalija, o magnolija 4u.gif
geltoni yra lanksvos  4u.gif

Aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnita @ 2008 05 07, 12:00)
tai kad parašiau - magnolija

O gal zinai kuri?
Atsakyti
Mano Juka dar visai mažutė, pasodinta pernai į vazoną (šakniastiebiai), o šiemet sukišau į gėlyną. Apie jukas čia ir dar čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2008 05 07, 12:04)
Mano Juka dar visai mažutė, pasodinta pernai į vazoną (šakniastiebiai), o šiemet sukišau į gėlyną. Apie jukas čia ir dar čia  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti

QUOTE(Tina* @ 2008 05 07, 09:47)
Eik tu sau kaip cia idomiai nutinka, gyvenime nepagalvociau Bet jauciu vistiek bandysiu sodint. Turiu vizija - per viduri kenis, is sono po kalnine pusele. Ir taip pradet formuot spygliuociu ir su jais megstanciu augti augalu kampeli.

butinai sodink 4u.gif
pas mus 2 tokie spygliuociu sodeliai: uosvo uzaugintas dideliu jau medziu [kur nuotraukoj buvo], kitas mano uzveistas spalvingas.
nuostabi zaaluma istisus metus thumbup.gif

QUOTE(pushis @ 2008 05 07, 10:14)
galima konkrečiau? labai įdomu 
pas mus iš to įrenginio į upelį vanduo išleidžiamas - atseit išvalytas pakankamai. Verta sugaudyti  ir laistyti?

su tuo vandeniu laistyk veja drasiai 4u.gif [tik kartais kvapelis.... toks savotiskai naturalus lotuliukas.gif ]
O mes kai pamatem, kai tas vandenukas skatina zaluma,tai priejom isvada, kad i vandens telkinius jo nuleisti nevalia schmoll.gif - uzaks uzdumbliuos doh.gif [nors gamintojai sako tipo galima]
tai kai kaimynas prie salia tvenkinio dare toki pat irengini, akylai stebejom, kad i ji nenuleistu nuoteku... viskas ok, nes jis darys kaip ir mes - nudrenuos i grunta, po zeme, kaip ir mes ppadarem... yra vamzdziai su skylutem tam reikalui.... o mb iki kaklo dasikase, tai rado smelio gysla po moliu, i kuria ir paklojo - tai isvis fantastika, susigers amzinai thumbup.gif

QUOTE(Mamce @ 2008 05 07, 10:26)
Tai tu nusipirk kelis kerelius, padalink juos dar smulkiau, pasodink ir prisiveis tau ju kilimas. Nereiks vargti su seklom.

drinks_cheers.gif
isivaizduojat doh.gif as uolaskeles is seklu veisiau blink.gif kvailele lotuliukas.gif

QUOTE(jočke @ 2008 05 07, 10:27)
user posted image
o gal kas nors galit pamokiti kaip suformuoti toki groži,  man atrodo kad galima butu tai padaryti iš kalnines pušeles tik reikai formuoti jau maža augaliuka ar jau dideli iškarpyti ?

manau cia gatavas naturalus augalas, laaabai nepigus tokie...

QUOTE(holiday @ 2008 05 07, 10:32)

o aš vakar nepažiūrėjau prognozių ir neįnešiau savo gėlyčių į namus  tik ryte atlėkus į darbą sužinojau, kad šalnos buvo  kaži, rasiu dar gyvų 

zodziu viska palikau siltnamy, tai:
1.lobelijoms atia
2. torenijoms ir diascijoms dar neaisku
3. begonijos ir bakopos TURI atllaikyt unsure.gif
4.visi kiti [jurginai, kanos, kardeliai] jau per dideli, kad imtu stipt

del 1 ir 2 - -dzin ax.gif , kazkaip tie daigeliai tarsi sustoje [nu tokie mazi doh.gif ] buvo, ir atsibode - lai dvesia lotuliukas.gif , ir gerai - apsikrauni po to su tais vazonu laistymais, kai ir taip visur aplink zemeje zydi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 07, 12:00)
Aš jau save skaičiau nesveika dėl akmenų, ojau čia kaip kapinynas  doh.gif , greičiau akmenų muziejus. thumbup.gif
Nejaugi niekas neauginat JUKOS. g.gif Parašykir apie šį augalą kaip reikia prižiūrėt. wub.gif

as irgi jukos noriu, anyta auginasi ir ziema perziemojo gelyne, kuo puikiausiai thumbup.gif sake nieko ipatinga jei nedaro, priziuri, akip ir visas eilines geles
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 07, 12:00)
Nejaugi niekas neauginat JUKOS. g.gif Parašykir apie šį augalą kaip auginat.

Pas mus auga juka gan sekmingai jau 3 metai, didele, tiksliau vienas didziulis kupstas is keliu. Ardyti nenoriu, nes jau labai tikiuosi ziedu siais metais. Viena "vaikeli", kuris buvo nutoles apie 30 cm, pries kelias dienas atskyriau. Dar pernai pirkau 3 mazytes jukas, is kuriu 2 isgyveno, o trecia nusalo, nes per anksti atidengiau po ziemos. Taigi, viena ziema ta didzioji isgyveno nedengta, o siemet buvau visas egliu sakomis apklojusi, o ant mazuju dar ir vazonus uzvozusi. Didzioji auga rytineje puseje, labai prastame dirvozemyje, bet jai labai patinka. biggrin.gif
Nieko spec nepriziuriu, tik padziuvusi koki lapa nukerpu... blush2.gif pastebejau, kad tie lapai, kurie liecia zeme, po kiek laiko apskursta.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti