Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(Siguciuks @ 2008 04 25, 21:16)
O man asmeniskai labai grazu ir tikrai nieko neversciau  rolleyes.gif

Kai daug erdves smagu kazka formuoti , ismetyti, o kai zemes mazai, tai snipstas gaunas, bet moterys kazkaip sugeba ir mazam lopineli graziai pasidaryti, as arba perkraunu, arba isvis kokia nesamone sumastau doh.gif Kaip gerai cia ideju pasisemti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 04 25, 21:09)
Nu ir as siandien deliojau deliojau ir nieko naujo neiseina sugalvoti, nezinau kuom tuos tarpus uzpildyti ir isvis kazkaip nesigauna, toki epizoda padariau ryt vel turbut nuversiu doh.gif  unsure.gif
user posted image

Įdomiai atrodo mnereikia griaut.Kai suaugs gėlės bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirute @ 2008 04 25, 21:37)

Ot aciu jums, net nuotaika pakilo, jei rimtai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 04 25, 20:32)
Kai daug erdves smagu kazka formuoti , ismetyti, o kai zemes mazai, tai snipstas gaunas, bet moterys kazkaip sugeba ir mazam lopineli graziai pasidaryti, as arba perkraunu, arba isvis kokia nesamone sumastau doh.gif Kaip gerai cia ideju pasisemti wub.gif

Taip taip įdėjų čia tai super kokių tik nėr, tokiu visokių visokiausių įdėjų prisižiūrėjus norisi sau kažką sukonstruoti, tik man dar toli gražu iki pradėjimo tvarkyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 04 25, 21:32)

Aš tai surenku google aplinkos tvarkymas ir ten duoda firmas kurios aplinką tvarko.Yra labai neblogų idėjų ,nes jie ten įkelia nuotraukas pasisekusių projektų
Atsakyti
QUOTE(kirute @ 2008 04 25, 21:44)
Aš tai surenku google aplinkos tvarkymas ir ten duoda firmas kurios aplinką tvarko.Yra labai neblogų idėjų ,nes jie ten įkelia nuotraukas pasisekusių projektų

Begu paziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 04 25, 15:25)
Aš tai tokių smulkučių sėklyčių kaip petunijos, žioveiniai, lobelijos visai neužberiu žemėmis. Ir aišku sėti geriau kuo rečiau.

Gal kas atsimena Knifofija minėjo mugę Palangoje prie Senukų - šį šeštadienį?

Tikrai taip, mašina jau pakrauta.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 04 25, 21:32)

Man kartais tokie smulkūs akcentai daug gražesni, negu masyvūs akmenų luitai pamėtyti, na bet čia pagal kiekvieno skonį smile.gif Man tai šis vaizdelis kuklus, bet tuo pačiu ir labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirute @ 2008 04 25, 22:37)

grazu, gerbiu ir vertinu toki triusa 4u.gif bet apacioje mazi akmenukai...o virsuje labai dideli... juk tobulybei ribu nera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 04 25, 15:43)
ir as jusu teismui atiduodu savo kalna  ax.gif nebezinau ka dar reiktu pasodint  ax.gif
user posted image

siek tiek uzdenk juoda zeme:
perkunropes, sliauziantys, citrininiai, margi ciobreliai, dekor samanos, sliauziancioji silinge, akmenskele, kiti...
dar tiktu gvaizdes kupsteliai, glazute, aubrete, kalniniai laibeniai... - cia zemi palei zeme visi augaleliai zydintys viszaliai..
rudeni ikisk i tarpus svoguniniu truputi [krokai,tulpes,narcizai...] - pavasari ''kalnas'' zydes 4u.gif
Atsakyti
nu mergos, ar visos i Palanga isleket blink.gif blink.gif blink.gif ? Matyt geras oras LT , kad nei vienos nera biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 04 26, 10:44)
nu mergos, ar visos i Palanga isleket  blink.gif  blink.gif  blink.gif ? Matyt geras oras LT , kad nei vienos nera  biggrin.gif ...

Tu teisi, oras tai fantastiskas thumbup.gif
Atsakyti