Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(Wolke @ 2008 05 06, 22:02)
na man cia jau nebe  grazu schmoll.gif bet kazkaip nejaukiai-vaiduokliskai atrodo  biggrin.gif kazkoks kapinynas  rolleyes.gif

Pritariu, kas perdaug - tas nesveika.

QUOTE(rokoko @ 2008 05 06, 23:44)
negaliu atsakyt tiesiogai i klausima, tik zinok, kad kamieninis spygliuotis salia kruminio einant metams augdamas gali islinkti pagal pastarojo forma bigsmile.gif . pas mus egle pagal apvalu kukmedi islinko.

Eik tu sau kaip cia idomiai nutinka, gyvenime nepagalvociau doh.gif Bet jauciu vistiek bandysiu sodint. Turiu vizija - per viduri kenis, is sono po kalnine pusele. Ir taip pradet formuot spygliuociu ir su jais megstanciu augti augalu kampeli.
Atsakyti
Grožėkitės - koks gali būti didelis žmogaus pamišimas dėl akmens, nebetkokio, bet įspūdingo bigsmile.gif
Sveikos 4u.gif man tai visai nepatinka sakitum , kad akmenu sandelis aišku kad savaime kiekvienas akmuo gražus jai juos sukompuonuoti bet taip tai nesamone mano akimis.
Atsakyti
Gal as cia ne i tema, bet gal kas galetu pagelbeti su augalu pavadinimais? 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image (cia tie geltoni krumeliai domina)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 06, 20:44)
bet mes kai palaistem vandeniu po biologinio vandens valymo irenginio - net po didziule egle suvesejo zole thumbup.gif  lotuliukas.gif ]
Ai, tiesa  bigsmile.gif , dar gebenei nesvarbu kad salia spygliuotis...

galima konkrečiau? labai įdomu ax.gif
pas mus iš to įrenginio į upelį vanduo išleidžiamas - atseit išvalytas pakankamai. Verta sugaudyti ir laistyti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pushis: 07 gegužės 2008 - 10:15
1 ir 2 nuotraukoj pusis (o ar jos porusiais skirstomos nzn blush2.gif )
3- magnolijos medelis, kitu pavadinimu nzn. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2008 05 06, 14:40)
Sveiki  smile.gif  gal kas auginate čiobrelius? jau antri metai pasėju, ir nedygsta jie man  verysad.gif  šiemet pasėjau į dėžutes jau gal prieš porą mėnesių, vaistinio ir paprasto - ir nieko  g.gif  arba aš gal daigelių neatpažįstu  g.gif  bet atrodo, kad tik žolytės ten išdygę kelios... gal kas galėtumėt kokią nuotraukytę įmest, kad lapeliai iš arti matytųsi? ar gal jie pusę metų dygsta  blink.gif

Tai tu nusipirk kelis kerelius, padalink juos dar smulkiau, pasodink ir prisiveis tau ju kilimas. Nereiks vargti su seklom.

QUOTE(sobieska @ 2008 05 06, 21:31)
Na kažkas sakė, kad pas mane daug akmenų  g.gif .Drystu prieštarauti- pas mane visai kaip ir jų nėra palyginus su šia sodyba, kurioje teko pernais metais lankytis.Man ten rojus lotuliukas.gif Grožėkitės - koks gali būti didelis žmogaus pamišimas dėl akmens, nebetkokio, bet įspūdingo bigsmile.gif

schmoll.gif
Kaip Wolke sake, primena kapinyna.... Ner kur kojos padet, kad ant akmens neuzliptum. Taip, kiekvienas akmuo grazus savotiskai, bet visi kartu jie "neatsiskleidzia"...
Atsakyti

user posted image

o gal kas nors galit pamokiti kaip suformuoti toki groži, 4u.gif man atrodo kad galima butu tai padaryti iš kalnines pušeles tik reikai formuoti jau maža augaliuka ar jau dideli iškarpyti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2008 05 07, 09:37)
ir jazmino dar baisiai noriu, niekur nerandu  schmoll.gif

jazmina vakar maciau uz karmelavos prie kelio esanciame medelyne (sobieska, pagal tavo rekomendacijas ten nusibeldziau. aciu 4u.gif )
bet neatsimenu kainos... turiu tos meteriskes tel numeri-jei noresi, galesiu parasyt wink.gif
Atsakyti
man atrodo, kad trečioj nuotraukoj azalija ax.gif
o aš vakar nepažiūrėjau prognozių ir neįnešiau savo gėlyčių į namus doh.gif tik ryte atlėkus į darbą sužinojau, kad šalnos buvo doh.gif kaži, rasiu dar gyvų verysad.gif bet prie namo sienos stovi, gal nesušalė, laikau čiurikus biggrin.gif

įdomu, per kiek suželia gebenė rolleyes.gif vieną patvorį baigiu apsodinti, įdomu, kada užžels. gal kuo patrėžęšti? g.gif sodinu tankiai, kas 20 cm, nes noriu greito rezultato biggrin.gif

Papildyta:
une, parašyk prašau 4u.gif
man tik jazmino trūksta iki pilnos laimės thumbup.gif
Atsakyti
Kaune gal nebuvo salnu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 07, 10:32)
Kaune gal nebuvo salnu  g.gif

kolegos sakė, kad buvo ax.gif bet aš tokiu metu dar devintą sapną sapnuoju lotuliukas.gif kai atsikėliau, žolytė buvo žalia
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 05 06, 18:14)
Na dar truputi informacijos- kas patingejot ( tokios kaip as ) visokiu sprigiu,slamuciu,begoniju ir fuksiju pasisodinti,galima puikiausius isirinkti geliu ukyje,kur uz Zapyskio 7 km( nors mano prietaisai parode visus 10).O siltnamiai siltnamiai

QUOTE(rozamunda @ 2008 05 07, 07:43)
ne ne Kika ,ties posukiu link Kikos yra ju reklama,toks geltonas stendas-berods Simo Zarecko geliu ukis vadinas

Jep, Zareckas kvietkais prekiauja, būna visai nieko radinių pas jį thumbup.gif

QUOTE(Bitulka @ 2008 05 07, 09:23)
Mergaites papasakokit ka jus darote su kurmiais  jau siti padarai kaip mane uzkniso pilna to zodzio prasme  visus gelynus, visas pieveles isrause, net i siltnami sugebejo isiraust

Gaudom spąstais vamzdeliu 4u.gif Kitaip be šansų, jokie malūnėliai jau nebepadeda unsure.gif

QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 07, 10:02)
ai, ties,a as dar kai taip nepamisus del akmenu, tai man ta akmenuota sopdyba tai tragiska, ne uz ka ten nenoreciau gyvent, kaip kazkuri issireiske -kaip kapinynas

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 05 07, 10:47)
Pritariu, kas perdaug - tas nesveika.
Eik tu sau kaip cia idomiai nutinka, gyvenime nepagalvociau  Bet jauciu vistiek bandysiu sodint. Turiu vizija - per viduri kenis, is sono po kalnine pusele. Ir taip pradet formuot spygliuociu ir su jais megstanciu augti augalu kampeli.

Paskaičiuok, kad kėnis realiai yra konkretaus dydžio medis - a la eglė miške ax.gif , o kalninės irgi medžiais - krūmais pavirsta nesmulkiais mirksiukas.gif Jei nori susodinti taip, kad vieni kitiems nekliudytų, maži augaliukai nelabai kaip žiūrėsis, susodinsi arti - reikės arba genėti, arba persodinėti, kas pušims ne visada patinka unsure.gif

Prie Vilniaus šalna konkreti buvo unsure.gif Braškės žydi unsure.gif ir vyšnios doh.gif
Atsakyti