QUOTE(rozamunda @ 2008 05 06, 18:14)
Na dar truputi informacijos- kas patingejot ( tokios kaip as ) visokiu sprigiu,slamuciu,begoniju ir fuksiju pasisodinti,galima puikiausius isirinkti geliu ukyje,kur uz Zapyskio 7 km( nors mano prietaisai parode visus 10).O siltnamiai siltnamiai
QUOTE(rozamunda @ 2008 05 07, 07:43)
ne ne Kika ,ties posukiu link Kikos yra ju reklama,toks geltonas stendas-berods Simo Zarecko geliu ukis vadinas
Jep, Zareckas kvietkais prekiauja, būna visai nieko radinių pas jį
QUOTE(Bitulka @ 2008 05 07, 09:23)
Mergaites papasakokit ka jus darote su kurmiais jau siti padarai kaip mane uzkniso pilna to zodzio prasme visus gelynus, visas pieveles isrause, net i siltnami sugebejo isiraust
Gaudom spąstais vamzdeliu
Kitaip be šansų, jokie malūnėliai jau nebepadeda
QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 07, 10:02)
ai, ties,a as dar kai taip nepamisus del akmenu, tai man ta akmenuota sopdyba tai tragiska, ne uz ka ten nenoreciau gyvent, kaip kazkuri issireiske -kaip kapinynas
QUOTE(Tina* @ 2008 05 07, 10:47)
Pritariu, kas perdaug - tas nesveika.
Eik tu sau kaip cia idomiai nutinka, gyvenime nepagalvociau Bet jauciu vistiek bandysiu sodint. Turiu vizija - per viduri kenis, is sono po kalnine pusele. Ir taip pradet formuot spygliuociu ir su jais megstanciu augti augalu kampeli.
Paskaičiuok, kad kėnis realiai yra konkretaus dydžio medis - a la eglė miške
, o kalninės irgi medžiais - krūmais pavirsta nesmulkiais
Jei nori susodinti taip, kad vieni kitiems nekliudytų, maži augaliukai nelabai kaip žiūrėsis, susodinsi arti - reikės arba genėti, arba persodinėti, kas pušims ne visada patinka
Prie Vilniaus šalna konkreti buvo
Braškės žydi
ir vyšnios