Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(Bitulka @ 2008 05 07, 09:23)
Mergaites papasakokit ka jus darote su kurmiais mastau.gif jau siti padarai kaip mane uzkniso pilna to zodzio prasme gun_bandana.gif  bash.gif  aggressive.gif visus gelynus, visas pieveles isrause, net i siltnami sugebejo isiraust mad.gif

aš turiu spąstus, su kuriais išgaudau. Kaimynas padarė, namų darbo ax.gif O tėvai specialiai kurmiams cypukus kažkokius pirko, sakė padeda irgi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barikada: 07 gegužės 2008 - 08:29
gal parekomenduotumėte, kur kaune pirkti vijoklines rožes ir kokių rūšių? 4u.gif ir jazmino dar baisiai noriu, niekur nerandu schmoll.gif

dar kartelį klausiu dėl gėlyčių - ar išnešėt į lauką spriges, pelargonijas, fuksijas? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2008 05 07, 09:37)
gal parekomenduotumėte, kur kaune pirkti vijoklines rožes ir kokių rūšių?  4u.gif  ir jazmino dar baisiai noriu, niekur nerandu  schmoll.gif

dar kartelį klausiu dėl gėlyčių - ar išnešėt į lauką spriges, pelargonijas, fuksijas?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano tai dieną lauke, o vakare įnešu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2008 05 07, 09:28)
aš turiu spąstus, su kuriais išgaudau. Kaimynas padarė, namų darbo ax.gif O tėvai specialiai kurmiams cypukus kažkokius pirko, sakė padeda irgi g.gif

Apie juos jau rasiau kazkada, super dalykelis, simtaprocentinis garantas, ne vieno kurmio, kaina Senukuose apie 50 lituku.
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 05 07, 09:23)
Mergaites papasakokit ka jus darote su kurmiais mastau.gif jau siti padarai kaip mane uzkniso pilna to zodzio prasme gun_bandana.gif  bash.gif  aggressive.gif visus gelynus, visas pieveles isrause, net i siltnami sugebejo isiraust mad.gif

Negaliu pasakyti, kad pas mus daug kurmių, bet sutapimas ar ne užteko pastatyti vieną vėjo malūnėlį ir nekviesti svečiai kažkur prapuolė... Atkreipkit dėmesį, golfo laukuose kokie malūnai stovi rolleyes.gif ...matomai padeda ax.gif
Va kokį neperseniausiai įsigijau RIMI tik 120 lt. man atsiėjo - jis geležinis. Medinis sulūžo tai ėmėm tokį
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 gegužės 2008 - 09:00
QUOTE(vida777 @ 2008 05 06, 22:31)
buna jau kelmeliais, nebe daigais - kaip ir kitos daugiametes (pvz. bijunai /pinavijos).
Su kaimynais kontaktai matyt ne kokie pas tave  cool.gif , kad jau taip grieztai prie strypo liestis negalima  biggrin.gif ...

[pas mus tvora be pamatu, tik stulpai ibetonuoti, ant ju tvoros blokai tvirtinami
user posted image

vaizdelis pas jus wub.gif

minejo Zydriausia, kad vieta taupo, tai netiks jai krumai.

O tai tu eleboru reik ieskot medelynuose kokiuose, ar galima ir PC kur sodininku skyriuj, nu neuzkliuvo man niekur tokio pavadinimo kelmeliai g.gif kur man ju daba ieskot? g.gif

nu del kaimynu tu teisi blush2.gif
Vieta mes taupom ir kokia spytgliuociu gyvatvore mums netinka. tai vakar MB pasakiau, kad nutariau, kad man graziauysia, kad va is priekio butu tokia pat medine tvora kokia yra ten salia. tik kad tas ju bardiuras ten kreivas, tai kaip ta tvora tiesiai uztvert. o beje, jie ten tuos stulpus imurija kai ta pakyla supyle, tai nezinau gal pries 10 metu koki g.gif tai ten greiciau juos nupojaus, nei garaza statyts, o mintis ir buvo, kad ten bus ju garazas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 06, 21:31)
Ačiux, užfiksavau, jei negausiu -važiuosiu tenais biggrin.gif
Visai buvau užmiršus, kad ir ten yra doh.gif  - užsuksiu

Na kažkas sakė, kad pas mane daug akmenų  g.gif .Drystu prieštarauti- pas mane visai kaip ir jų nėra palyginus su šia sodyba, kurioje teko pernais metais lankytis.Man ten rojus lotuliukas.gif Grožėkitės - koks gali būti didelis žmogaus pamišimas dėl akmens, nebetkokio, bet įspūdingo bigsmile.gif
user posted image
dar...
user posted image
dar bigsmile.gif
user posted image
ir dar ax.gif
user posted image

na šiam kartui tiek...

Nu sorry tikrai kad pamises zmogus. Savartynas ir augalai jame tai vargsai. Saiko jausmas yra l. svarbus visame kame.
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2008 05 07, 08:37)
gal parekomenduotumėte, kur kaune pirkti vijoklines rožes ir kokių rūšių?  4u.gif  ir jazmino dar baisiai noriu, niekur nerandu  schmoll.gif

dar kartelį klausiu dėl gėlyčių - ar išnešėt į lauką spriges, pelargonijas, fuksijas?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as kelias dienas lauke laikiau, tik vakar inesiau nakciai i kambari, nes pranese salnu.
beje, spriges siemet pasodinau mazus daugeliu, tai kada tiketis ziedu g.gif praeitais metais poirkau zydinsciu krumelius ir sodinau, siemet kazkaip norisi paciai ka paaugint pabandyt, tai senukuose nupirkau mazu daigeliu, jie dabar nu gal kokiu 5 cm aukscio g.gif

Kitas klausimas del svoguniniu, ka daryt su nuzydejusiom. Krokai seniausiai nuzydejo, bet taip neoriai dziusta, o kieki zinau geriausia leist kroku lapams nudzius, tada juos surinkt ire iskatrs svogunusm, ar ne? o su hiacintais ir tulpem kaip? g.gif hiacintai jau vysta pas mane, tai ar juo nupjaut ar leisti irgi svaaime sunykt g.gif o su tulpem ka daryt kai nuzydes, nu ar nupjat tuos kotus ar palikt g.gif
taip norisi kad jau nuzydejus kuo greiciau sunkytu, nes ten pasodintum kazka kita tongue.gif

ai, ties,a as dar kai taip nepamisus del akmenu, tai man ta akmenuota sopdyba tai tragiska, ne uz ka ten nenoreciau gyvent, kaip kazkuri issireiske -kaip kapinynas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 07 gegužės 2008 - 09:03
QUOTE(sobieska @ 2008 05 07, 09:54)

gal pameni, kokią žolę sėjot, čia labai gražiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 05 07, 10:00)
Nu sorry tikrai kad pamises zmogus. Savartynas ir augalai jame tai vargsai. Saiko jausmas yra l. svarbus visame kame.

Patikėk manim- augalai ten tikrai, kad nevargsta ypač spygliuočiai jau, kad veši tai veši, ten ir dirva jiems tinkama tokia prie smėlio žemė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 07, 10:09)
Patikėk manim- augalai ten tikrai, kad nevargsta ypač spygliuočiai jau, kad veši tai veši, ten ir dirva jiems tinkama tokia prie smėlio žemė rolleyes.gif

As ne apie tai. Augalu grozis turi buti pabreztas o ne uzgoztas akmenu.
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 05 07, 10:08)
gal pameni, kokią žolę sėjot, čia labai gražiai atrodo  ax.gif

nu nepamenu g.gif žinau tik kad vokiškai buvo užrašyta ir dėžutėse, ne maišuose buvo pardavime...nu nepigiai mums išėjo rolleyes.gif . Tai dar čia nelygiai nupjauta, mat žoliapjovė dar nebuvo praėjusi metinės patikros, bet dabar kaip atrodo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 gegužės 2008 - 09:12