Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(vida777 @ 2008 05 06, 14:06)
nu tikras chameleonas  biggrin.gif !
taigi as - eleboru ir gebeniu myletoja  biggrin.gif . Knifofijos fotkej ne baltaziedis, jei neklystu - rytinis eleboras (Helleborus orientalis). Baltaziedis prazysta anksciau, ziedai didesni, is pradziu balti, veliau ruzavi, ziuri i virsu (ne zemyn). Nusipirkti gali visur - turgely, pas Knifofija, PC, tik klausimas, ar dar pardavineja (pas mus jau nebe - sezonas pasibaige).
kad tuju nenorit, tai gal ir gerai, nes ir salia niekas neaugtu - ju saknys  doh.gif . Is priekio ta BMW gerai butu kuo auksciau apzeldint, bet is sono sunku pasakyt kaip ten atrodo... Jei prieky tokia pat tvora tvert ir gebenem uzleist, ar ne per didele prabanga butu, gal uztektu tada gebenes ties tais strypais ikist, ir tegul lipa ant ju. Prieky galetum ko nors zydincio pasodinti... Gebene lipike - Hedera helix "Woerner" - auga greitai tiek sauleje, tiek pavesyje, tanki lapija, ypac atspari salciams.

nu del eleboro, tai kad as kazkaip niekur nesu uzmacius tokio pavadinimo, isvis cia pirma karta apie toki isgirdau blush2.gif o jis daigais buna, ar seklom? ax.gif blush2.gif kazkaip dabar galvoju, kad man jo reikia tongue.gif

cia del tvoros, tai tvertume tokia medine kur matyt kairej npusej, o ne metalina keip vartai. tai ta medine nelabai brangiai gaunasi, tik kazkaip- ten reiktu be pamato ja uztbert, kad tik butu tvorele, o jei gebene leisti, tai tada reiktu statyt kokias grotele,s nes tie strypai ne musu ir jau prie klaimynu turto liestis negalima, galim nbebent salia kazka daryt, tai jau ju tu strypu nepanaudosiu tikrtai, as dziaugciaus, kad jie kada nors juos nusipjautu doh.gif O is kito sino tai ten zymiai zemesni bardiuras gaunasi, nes skypas ant slaito, tai ten ta dalis ner tiesiai, islyginom tim va ta plota kur idejau. tai to sono tvorta tikrai netverciau, va tik tas priekis man.

O cia va toks bendras vaizdelis zemyn is musu kiemo. apacioj neris..... ir tolumoj Vilijampole....dabar kai zydis viskas, tai labai grazu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos radau tokia Soltera, ar kas pirkote ka nors ten? Pagal www tai ten ziauriai faina turetu buti?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 05 06, 16:21)
Merginos radau tokia Soltera, ar kas pirkote ka nors ten? Pagal www tai ten ziauriai faina turetu buti?

esu pirkusi spygliuočių kelis, prigijo ok. Šiaip didesnių augalų kainos ten kandžiojasi ax.gif bet asortimentas tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2008 05 06, 13:40)
Sveiki  smile.gif  gal kas auginate čiobrelius? jau antri metai pasėju, ir nedygsta jie man  verysad.gif  šiemet pasėjau į dėžutes jau gal prieš porą mėnesių, vaistinio ir paprasto - ir nieko  g.gif  arba aš gal daigelių neatpažįstu  g.gif  bet atrodo, kad tik žolytės ten išdygę kelios... gal kas galėtumėt kokią nuotraukytę įmest, kad lapeliai iš arti matytųsi? ar gal jie pusę metų dygsta  blink.gif

Patrink lapelius, turėtų spec. kvapą skleisti. Šiaip vaistinį tiesiai į lauką sėjam. Dar bandyt gali.
Atsakyti
kas patars, kaip su dumbliais kovoti, po šios žiemos tiek prisiveisė mūsų tvenkiny. gal yra kokių spec. priemonių. prieš porą metų įleidom amūrus, bet įtariu, jie tik augalus naikina, dumblių - nea unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 06, 09:28)
wub.gif  tulpytės kokios fainuolės...
o kelmą kuom nors impregnavai ar šiaip iki kol supus sodinsi gėles biggrin.gif
Aš palei sieną pasodinčiau tujų...jos ir į aukštį auga...

Panikės...gal kur nors užmatėt pirkt maumedį, nu tokį apie pusantro metro skiepytą...kitą savaitgalį sūnaus krikštynos -noriu pasodinti ta proga.

jei toki burbuliuka ant kotelio,tai as pirkau pernai prie Audimo fabriko yra toks mazas mazas medelynukas,turejo daugiau,maniskis prigijo kuo puikiausiai,pupso toks garbanius wub.gif Dar tokiu visokiu meddeliu turi faina sodininku seimyna,Sodo skrynia ju firma atrodo vadinas,,i prieki pavaziavus Raudondvario plentu 4u.gif
Atsakyti

Zydriausiai---- 4u.gif
Del to BMW ir jo apzeldinimo-ar tik nesiruosia kaimynai( kaip supratau ta pakyla ju) garazo statyti,jei taip-tai nukentes tavo augaliukai nuo buduliu doh.gif Gal dar tu palauk? O tada jau galesi visa pastata apzeldint- greiciausiai kopia vinvytis,tik nuo jo lapu bus daug-bet puikus zalias-raudonas fonas-garantuotas.

o dabar gal pasodink keleta burdavu raugerskiu-Raudondvario medelyne nedidukai-po kelis litus,o per metus pauga kaip reikiant rolleyes.gif Taip ir matau vaizdeli-zalia sodri pieva,bordo raugerskiukai ir zalias lapotas BMW 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na dar truputi informacijos- kas patingejot ( tokios kaip as mirksiukas.gif ) visokiu sprigiu,slamuciu,begoniju ir fuksiju pasisodinti,galima puikiausius isirinkti geliu ukyje,kur uz Zapyskio 7 km( nors mano prietaisai parode visus 10).O siltnamiai siltnamiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 30, 20:07)
help.gif  help.gif  help.gif visos,kas norit isgelbet nabagiukus augaliukus,vaziuokit Kaune,ten kur Magnus buvo-  pardavineja tokiam angare visokias gelytes,is lenku atveztos grazuoles dusta maiseliuose supakuotos doh.gif Is to didelio gailescio viendieniu visa pulka prisirinkau wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu, rozamunda mirksiukas.gif visai netycia prisiminiau, kad rasei ir vaziuodama pro sali uzvaziavau siandien ten bigsmile.gif tai aciu Dievui grynuju neturejau daug doh.gif lotuliukas.gif ryt vaziuosiu "blaivesne" galva apsipirkti wub.gif

niekada per daug nesizavejau kanais, bet ikirtau dvi ax.gif tokiais raudonais ziedais su geltonu krasteliu-bent jau paveiksleli tai super atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 05 06, 15:21)

Soltera - tai, kad čia ... nieko panašaus į medelyną tongue.gif Soltra turbūt turėjai omeny. Būtų nors kiek arčiau, lankyčiaus ypatingai dažnai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, ar priimsit į savo būrį blush2.gif 4u.gif
Įsikraustėm į naujus namus, dabar bandau apželdint... Nieko neišmanau apie gėles, tai pirmą gėlyną sukurpiau ne pagal žinias, o pagal grožį (sodinau viską, kas patiko ir tiek). Pakrausiu fotiką ir įkelsiu kurią dieną ką sukūriau ax.gif Jūs galėsit pakritikuot mirksiukas.gif
QUOTE(rozamunda @ 2008 05 06, 17:14)
Na dar truputi informacijos- kas patingejot ( tokios kaip as mirksiukas.gif ) visokiu sprigiu,slamuciu,begoniju ir fuksiju pasisodinti,galima puikiausius isirinkti geliu ukyje,kur uz Zapyskio 7 km( nors mano prietaisai parode visus 10).O siltnamiai siltnamiai doh.gif

O kur čia yra g.gif Ne Kikos medelynas? Ten lyg šiltnamių nėra. Pati Zapyškyje gyvenu ir nežinau blush2.gif Būtinai norėčiau užvažiuot.
Atsakyti
ne į temą, bet manpatiko http://mur.lt/relax/
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 06, 20:37)
ne į temą, bet manpatiko  http://mur.lt/relax/

Čiūr--- šis paršelis mano, statysiu į sklypą kurmiams baidyti lotuliukas.gif
Atsakyti