tai man nieks nepasakys is kur gaut baltaziedzio eleboro? labai jau jis man grazus ir i mano pavesi tikrtu
nu ir as idesiu savo tulpes, cia tos Nojaus seklu, kurios uzaugo lygiai tokios pat kaip ant6 pakuotes tai va su situo Nojus pataike visu 100 proc.
o cia va mano naslaites kelme tik va nerandu dar vietos kur padet, nes ten kur noreciau, dygsta veja
o cia va taip ilgai laukta dygstanti musu veja, Jau lygiai 2 savaites kaip pasejom ir va jau tokia zaliuoja, atrodo per diena akyse ji lenda vis daugiau
tai va, ta pakyla su tuo BMW yr ne musu, tik mums akis ir vaizda gadina tai man reik kiek imanoma ja kazkaip paslept ir pagrazint, vienas ir man loabiausiai priimtinu varianti uzleist ten gebene, ji visad zalia tai taip tu betonu nesimatys, na arba sakau bent jau va is to BMW prieko butu galima ir tvora tokia pat uztvert, nes kai sedi kieme pvz prie stalo, tai sedi ir matai masinos dugna tai va, kol kas laukiu kol sudygs veja, bet reiks kazkaip sugalvot kaip tuos 2 krastus uzdengt-mano mintys arba gebene arba viena puse-Kur BME priekis -tokia pat tvaora kaip salia medine, o is kito krasto, kur siauriau tai ten jau galima ir gebene ar kad ir geliu kokiu palei krasta. Nu patarkit man ka cia sumastyt
QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 06, 09:15)
tulpytės kokios fainuolės...
o kelmą kuom nors impregnavai ar šiaip iki kol supus sodinsi gėles
Aš palei sieną pasodinčiau tujų...jos ir į aukštį auga...
Panikės...gal kur nors užmatėt pirkt maumedį, nu tokį apie pusantro metro skiepytą...kitą savaitgalį sūnaus krikštynos -noriu pasodinti ta proga.
QUOTE(sobieska @ 2008 05 06, 08:28)
tulpytės kokios fainuolės...
Panikės...gal kur nors užmatėt pirkt maumedį, nu tokį apie pusantro metro skiepytą...kitą savaitgalį sūnaus krikštynos -noriu pasodinti ta proga.
I kelma siaip pasodinau, bois jis ir taip vos gyvas Cia paekeperimentavau, sakaiu jei bus grazu kitamet galesiu koki kitoki kelma susirast ir ji labiau paruost. cia jau jis supuves pakankamai buvo, kas as su kauptuku isskobiau lemgvai, ipyliau zemiu ir pasodinau
Nu su tujom tai nelabaio noriu, man reik kad neuzimtu placiai, bo ir taip tas plotelis nedidelis. Su MB nusprenmdem, kad tuju nenorim, nes taupom vieta
O maumedziai man tie irgi patinka, as va vis per sodininku muge ziuirejau ziurejau, tik nezinociau dabar kur pasodint, bet labai grazu, vistiek manau rasiu kada jam kokia vieta
QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 06, 11:07)
I kelma siaip pasodinau, bois jis ir taip vos gyvas Cia paekeperimentavau, sakaiu jei bus grazu kitamet galesiu koki kitoki kelma susirast ir ji labiau paruost. cia jau jis supuves pakankamai buvo, kas as su kauptuku isskobiau lemgvai, ipyliau zemiu ir pasodinau
O man tavo kelmas labai gražus. Bandyčiau prailginti jo gyvavimo laiką. Aptepliot pinoteksu ir gėlę su vazonėliu įdėčiau į kelmą.
[quote=rokoko,2008 05 04, 23:45]
kas cia pas mane sprogsta [platus lapai leukoju, sumaisiau svogunelius]
panasu i armenine zydre, bet skiriasi
[quote=vida777,2008 05 05, 12:52]
tu gerai paziurek, ar ten nebus tik zydres svogunelis isimaises, nes prie pat ziedo lyg ir zydriu lapai matyti
tai tie ''zydriu'' lapeliai ir yra sio augalo!
platesni lapai - jau seniai nuzydejusiu leukoju. [svoguneliai rudeni kai persodinau kruvoj buvo, maniau visi tie patys]
Nu cia kaip kazkokia pilnavidure armenine zydre - mano nemoksiskas apibudinimas...
gal kas tiksliau pasakysit???
[quote=kasiopeja,2008 05 05, 10:32]
Alyviniai ne tokie Saldiniai gerooookai kietesni, turbūt tyčia skirti dantims galąsti
kad aš nelabai atsimenu, kaip atrodo patys medžiai (o gal krūmai ). Tik pačias slyvukes atsimenu. Jeigu vilniuj niekur neatsiras, teks iki Trakų važiuot
asir supratau
tai zinok tuos kietus saldinius nukirtom
ta slyvuke grazus medelis, nufotkinau per langa, db zydi grazume, kai ikelsiu nuotraukas, idesiu tau parodyt.
slyvos beje skanios
[quote=agnita,2008 05 05, 11:54]
o man mulčius nepatinka, žymiai gražiau juodžemis.
Rozamunda, as nesiginciju
[quote=sobieska,2008 05 05, 13:19]
...iš karto matosi, kad merginos vasarą ant akmens nesėdėjusios -
O šiaip mes ant jo kaip ir nesėdim, ... pas mus gi yra kur prisėsti :
žinok -pataikei - iš plytų...tuo metu buvo tik tokia atliekama medžiaga
sedejom, sedejom tai ko tada teisiniesi?
mes is tokiu ''panaudotu'' baltu ir roziniu plytu palei siltnami taka sudejom, ir nekeisim
[quote=Wolke,2008 05 05, 20:27]
idesiu viena nuoroda su lipancia hortenzija
dekui
parodysiu uosviui... mes beje iskart kapitaline atrama padarem
[quote=Boružėlė,2008 05 05, 20:32]
Gražu. Ypač jacintai. Mano šiais metais kažko suvargę.
aciu! ten taip keiciasi, tiksliau auga tiesio valandom...
as jacintus rudeni perkeliau i sauletesne vieta - jie tikrai atsigavo...
[quote=Boružėlė,2008 05 05, 20:36]
Papūginės tulpės.
grazuoles tavo visos tulpes
sitas savo bendravardes ir as auginu, tik matau reiks iskasineti, nes skursti eme...
[quote=Tina*,2008 05 05, 21:25]
Jurginai? Cia gi rudens gele
nu zinok ir as daiginuosi juos is ankksciau, siemet nuo kovo vidurio, tai viennas mazius jau su keliais pumpurais
paskui i vazonus juos [zemaugius ir vidut], tresiu kas 2 sav, ir dziaugiuos ziedais nuo birzelio - liepos [kaip kokia rusis] iki salnu
[quote=saldainia,2008 05 06, 07:56]
gal turit minčių su mediniais staliukais ir suoleliais?
pas mus savadarbiai http://i262.photobuc...05-07-07035.jpg , pavesine jau apaugusi.
[quote=linjan,2008 05 06, 07:59]
[/quote]
Koks čia sorry, labai gražu ir žydi labai gražiai , toj vietoj kur pasodinau, tai labai išsprendė kalusymą, nes prieš tai kažko trūko. AČIŪ
O tas pavadinimas toks ar anoks nieko nekeičia
tai gerai
[quote=Žydriausia,2008 05 06, 08:15]
nu ir as idesiu savo tulpes,
o cia va mano naslaites kelme
tai va, ta pakyla su tuo BMW yr ne musu,
Nu patarkit man ka cia sumastyt
grazu labai [irgi tokias tulpytes auginu]
o ta ''pjedestala'' apjuosciau tvora VISA ir dar gebenem...
kas cia pas mane sprogsta [platus lapai leukoju, sumaisiau svogunelius]
panasu i armenine zydre, bet skiriasi
[quote=vida777,2008 05 05, 12:52]
tu gerai paziurek, ar ten nebus tik zydres svogunelis isimaises, nes prie pat ziedo lyg ir zydriu lapai matyti
tai tie ''zydriu'' lapeliai ir yra sio augalo!
platesni lapai - jau seniai nuzydejusiu leukoju. [svoguneliai rudeni kai persodinau kruvoj buvo, maniau visi tie patys]
Nu cia kaip kazkokia pilnavidure armenine zydre - mano nemoksiskas apibudinimas...
gal kas tiksliau pasakysit???
[quote=kasiopeja,2008 05 05, 10:32]
Alyviniai ne tokie Saldiniai gerooookai kietesni, turbūt tyčia skirti dantims galąsti
kad aš nelabai atsimenu, kaip atrodo patys medžiai (o gal krūmai ). Tik pačias slyvukes atsimenu. Jeigu vilniuj niekur neatsiras, teks iki Trakų važiuot
asir supratau
tai zinok tuos kietus saldinius nukirtom
ta slyvuke grazus medelis, nufotkinau per langa, db zydi grazume, kai ikelsiu nuotraukas, idesiu tau parodyt.
slyvos beje skanios
[quote=agnita,2008 05 05, 11:54]
o man mulčius nepatinka, žymiai gražiau juodžemis.
Rozamunda, as nesiginciju
[quote=sobieska,2008 05 05, 13:19]
...iš karto matosi, kad merginos vasarą ant akmens nesėdėjusios -
O šiaip mes ant jo kaip ir nesėdim, ... pas mus gi yra kur prisėsti :
žinok -pataikei - iš plytų...tuo metu buvo tik tokia atliekama medžiaga
sedejom, sedejom tai ko tada teisiniesi?
mes is tokiu ''panaudotu'' baltu ir roziniu plytu palei siltnami taka sudejom, ir nekeisim
[quote=Wolke,2008 05 05, 20:27]
idesiu viena nuoroda su lipancia hortenzija
dekui
parodysiu uosviui... mes beje iskart kapitaline atrama padarem
[quote=Boružėlė,2008 05 05, 20:32]
Gražu. Ypač jacintai. Mano šiais metais kažko suvargę.
aciu! ten taip keiciasi, tiksliau auga tiesio valandom...
as jacintus rudeni perkeliau i sauletesne vieta - jie tikrai atsigavo...
[quote=Boružėlė,2008 05 05, 20:36]
Papūginės tulpės.
grazuoles tavo visos tulpes
sitas savo bendravardes ir as auginu, tik matau reiks iskasineti, nes skursti eme...
[quote=Tina*,2008 05 05, 21:25]
Jurginai? Cia gi rudens gele
nu zinok ir as daiginuosi juos is ankksciau, siemet nuo kovo vidurio, tai viennas mazius jau su keliais pumpurais
paskui i vazonus juos [zemaugius ir vidut], tresiu kas 2 sav, ir dziaugiuos ziedais nuo birzelio - liepos [kaip kokia rusis] iki salnu
[quote=saldainia,2008 05 06, 07:56]
gal turit minčių su mediniais staliukais ir suoleliais?
pas mus savadarbiai http://i262.photobuc...05-07-07035.jpg , pavesine jau apaugusi.
[quote=linjan,2008 05 06, 07:59]
[/quote]
Koks čia sorry, labai gražu ir žydi labai gražiai , toj vietoj kur pasodinau, tai labai išsprendė kalusymą, nes prieš tai kažko trūko. AČIŪ
O tas pavadinimas toks ar anoks nieko nekeičia
tai gerai
[quote=Žydriausia,2008 05 06, 08:15]
nu ir as idesiu savo tulpes,
o cia va mano naslaites kelme
tai va, ta pakyla su tuo BMW yr ne musu,
Nu patarkit man ka cia sumastyt
grazu labai [irgi tokias tulpytes auginu]
o ta ''pjedestala'' apjuosciau tvora VISA ir dar gebenem...
rokoko, nu jo tas 'pjedestalas; kaip tu ivardinai tai akis bado, dar tie maisai jau keli metai stovi ir tie metaliniai strypai nuo pjedestalo supykimo. O dar ten kur skyle tai didziule kriause nupjove pries 2 metus, nu buvo keistai sumaste ibetonuot, tai dabar skyle ir betono gabalas atskiles. Nu gadina vazideli, bet ka daryt. tas musu kiemas toks , kai sklypas ir namas padalintas perpus, tai va toks ir gaunasi 'kreivas' ir nedidelis
Nu kelmas ir man patiko, toks labai jau senas ir naturalus, bet jo neparuosiua, jis jau vioenoj vietoj skyla perpus. Nu jei nesugrius kol naslaites nuzydes, tai gal paklausysiu jusu ir kitam sodinimui ji labiau paruosiu
Nu kelmas ir man patiko, toks labai jau senas ir naturalus, bet jo neparuosiua, jis jau vioenoj vietoj skyla perpus. Nu jei nesugrius kol naslaites nuzydes, tai gal paklausysiu jusu ir kitam sodinimui ji labiau paruosiu
QUOTE(sobieska @ 2008 05 06, 10:28)
Su artejancia grazia svente
,o as ta proga pasodinciau azuola...o maumedis parduodamas Vrublevskiu medelyne(bet maciau uzaugusi... )
Sveikutes auksarankes. As su ta pacia problema, mano kalytei reikia cimžiedos Nu negaliu normaliai darbuotis, bijau kad uzejus norui ji "persodins" viska (Jau taip ne karta buvo) .Kazkas minejo Silainiu turgu. Gal zinote kur yra pirkti. As ne is Kauno, bet del tokio reikalo....... Aciu.
QUOTE(forta @ 2008 05 06, 08:27)
,o as ta proga pasodinciau azuola...o maumedis parduodamas Vrublevskiu medelyne(bet maciau uzaugusi... )
aha. Ąžuolą. Gražu, jei arų 50 ar bent 30. O jei 6-15 - ką reiks veikt, kai ąžuolas paūgės?
aš dviems sūnums va taip ir nepasodinu medžių, nors norisi ir kaštono, ir ąžuolo, ir klevo... Bet šviesos irgi norisi
beje, noriu pasakyt, kad esu nuolat su jumis, bet daug skaitau, gėriuosi, mokausi ir... neparašau
Dar viena idėja, gal kam patiks.
QUOTE(Bijuna @ 2008 05 06, 13:03)
Sveikutes auksarankes. As su ta pacia problema, mano kalytei reikia cimžiedos Nu negaliu normaliai darbuotis, bijau kad uzejus norui ji "persodins" viska (Jau taip ne karta buvo) .Kazkas minejo Silainiu turgu. Gal zinote kur yra pirkti. As ne is Kauno, bet del tokio reikalo....... Aciu.
Nemanau kad ta cimzieda padeda, arba mano katei sloga , siaip Vilniuj yra zaliajame centre, anais metais scheelinge buvo. Manau kad is jos nieko stebuklingo as anais metai kaip isprotejus visur ieskojau, o kai radau - jokio efekto, nors siemet vel nusipirkau