Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(Siguciuks @ 2008 05 05, 12:16)
Atrodo gražiai, bet man suoliukas iš akmens  schmoll.gif  Juk jei jau yra suoliukas, tai automatiškai norisi ir prisėsti, o prisėdus ant akmens ar kokio cementinio pagrindo, gresia nemalonios ligos, ypač vyrams blush2.gif

...iš karto matosi, kad merginos vasarą ant akmens nesėdėjusios - nieko nėra maloniau kaip ant jo prisėsti - akmuo gi įkaista- taip kaip ir pirties akmenys, kuo daugiau šildysi, tuom jie bus karštesni. Siūlau pamėginti ir atrasti tiesą mirksiukas.gif
O šiaip mes ant jo kaip ir nesėdim, čia tik ale akcentas - ar šiaip kam nors pasidėti pvz.žirklėm,grėbliui atremti jis gi prie garažo... pas mus gi yra kur prisėsti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 05, 13:32)
o man kitkas smalsu - iš ko tas lenktas takelis sudėliotas? Negi iš plytų?  g.gif

žinok -pataikei - iš plytų...tuo metu buvo tik tokia atliekama medžiaga lotuliukas.gif Šiuo metu jis laukia savo renovacojos eilės...akmenų krūvos netoli guli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 05, 11:19)
žinok -pataikei - iš plytų...tuo metu buvo tik tokia atliekama medžiaga lotuliukas.gif Šiuo metu jis laukia savo renovacojos eilės...akmenų krūvos netoli guli biggrin.gif

o kaip jis "dėvisi"? Ar neskilinėja labai plytos? Mes irgi daug atliekamų dabar turim, negi išmesi, bet vyras abejoja, sako silikatinės nepatvarios g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 05 gegužės 2008 - 13:23
cia `siltesnio` suoliuko ideja lotuliukas.gif jei kur namuose pora senu vezimo ratu metosi ir jusu vyriskis turi auksines rankas 4u.gif
user posted image

man tas plytu takelis wub.gif nostalgiskai romantiskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 05, 13:34)
man tas plytu takelis  wub.gif nostalgiskai romantiskas  rolleyes.gif

maciau Vilniuj prie Marceliukes kleties kiemelis raudonom senom plytom isgrystas - labai patiko wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 05 gegužės 2008 - 13:50
QUOTE(vida777 @ 2008 05 04, 21:39)
a ka tu galvoji as dariau - pavesy ir laikiau  doh.gif . Susodinau i vazonus, prilaisciau gerai, padejau pavesy, po keliu dienu ant zemiu pabarsciau medzio pelenais (gausiai, nu bet ne storai  biggrin.gif ) - negi taip galejo sakneles apdegint ???? Po to pyle lietus, nu ir stovejo jie ten slapiai. Sakyciau, kad per daug dregnai, bet va idomu ir ta pelenu role  g.gif ... Siandien padziuvo saulej, tai kad jau taip sakai - rytoj vel i pavesi !

Tai kokie tie ziedeliai buvo, ne ruzavi - nors uzmusk, neprisimenu  biggrin.gif ?

Buvo salotiniai. bet matyt šiltnamyje pražydęs buvo, o lauke tamsiai rausvi.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 05, 14:22)
o kaip jis "dėvisi"? Ar neskilinėja labai plytos? Mes irgi daug atliekamų dabar turim, negi išmesi, bet vyras abejoja, sako silikatinės nepatvarios  g.gif  lotuliukas.gif

karts nuo karto atskyla koks nors gabalėlis, bet matomai ankščiau plytos buvo patvaresnės negu dabartinės, tai kaip "šiuolaikiškos"nešiosis tai klausimas, bent dabar tai plytų į žemę asmeniškai aš - nedėčiau, geriau akmuo, medinės trinkelės , cementinės trinkelės, o dar gražiau takelis į žolę ispraustais pavieniais plokščiais akmens gabalais. Nors vėlgi - kokia takelio paskirtis - kasdienai marširuot pastarasis nelabai tiks , nes žolė nusimindys...
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 05 05, 14:34)
user posted image

Gražu, prieš metus mačiau panašų komplektą pirkti už gan normalią kainą - trys tokie suolai, du vienviečiai ir nemenkas stalas...ir tik apie 2000.lt.prašė
Atsakyti
Gak kas matėt kur galima nusipirkti agavą Kaune arba netoli jo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 05 gegužės 2008 - 15:28
QUOTE(agnita @ 2008 05 05, 12:54)
o man mulčius nepatinka, žymiai gražiau juodžemis.

cia nesigincinam kam kas graziau,tik svarstom ar geras dalykas celofanas po juodzemiu... mastau.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu, kam tas celofanas po juodžemiu, tai gi yra speciali geotekstilė, skirta tam reikalui. gal moteriškė blogai įžiūrėjo ir pamanė, kad tai poletilenas. Jei tiest poletilena, tai džius augalai, pastoviai reiks laistyt, o jei gausesni lietus, viską nuplaus nuo plėvelės. jei įkasti giliai, koks tikslas.......???
Atsakyti
Sveikos,

Na tik neprisink prie jusu savaite ir jau akis isvarvint galima kol viska perskaitai doh.gif

As su klausimuku, buvom Turkijoj, ten viesbucio teritorija-tikras botanikos sodas wub.gif Tai uzmaciau tokiu labai graziu gelyciu, tik nezinau kas jos tokios, ai sakau gal mane ant kelio uzvesit ar augtu tokos pas mus blush2.gif

Sitos labai grazus garbanotas ziedelis

user posted image
user posted image

o cia kazkokie kaip sukulentai pliaze susodinti g.gif tokiu kilimu auga g.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 05 05, 18:26)
Sveikos,

Na tik neprisink prie jusu savaite ir jau akis isvarvint galima kol viska perskaitai doh.gif

As su klausimuku, buvom Turkijoj, ten viesbucio teritorija-tikras botanikos sodas wub.gif  Tai uzmaciau tokiu labai graziu gelyciu, tik nezinau kas jos tokios, ai sakau gal mane ant kelio uzvesit ar augtu tokos pas mus blush2.gif

Sitos labai grazus garbanotas ziedelis

user posted image
user posted image

skiauterėtoji celiozija Celosia cristata auga ir pas mus, tik kiek bandžiau dėžutėse celioziją sėti tai vis išleipsta, o pasėjus tiesiai lauke žiedų ilgoka laukti ax.gif bet norint būna pirkti daigelių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 05 gegužės 2008 - 17:57
QUOTE(Melodi @ 2008 05 05, 18:26)
o cia kazkokie kaip sukulentai pliaze susodinti g.gif tokiu kilimu auga g.gif

user posted image
user posted image

aha ir tu ant jų užkibai bigsmile.gif aš juos mačiau tik Ispanijoje ir mėginau parsivežus prisiauginti, norai ir liko norais, neprigijo.Vieną mėsingą atraižą kišau tiesiai į žemę, o kitą į vandenį, kad išleistų šaknis - rezultatas apskritas 0.
Atsakyti