QUOTE(rokoko @ 2008 05 04, 21:10)
Itariu pas mus kieme tie ''saldiniai'', bo uosviai pagyvene juos taip vadina....ai
juk nukirtom
tikrai ne mano megstamiausi
va ''alyviniai'' [jie atitinka uzklausejos aprasyma su tuo ''skaidrumu''], bet ir uz juos dar skanesniu turim
Alyviniai ne tokie
Saldiniai gerooookai kietesni, turbūt tyčia skirti dantims galąsti
Ir saldumas be jokios rūgštelės priemaišos...
QUOTE(rokoko @ 2008 05 04, 21:10)
Itarimas nr.2: ta slyvuke gal pas mano
''bomzus'' kaimynus
tikrai skanios... gal nufotkint pro langa
[traku apylinkes]
kad aš nelabai atsimenu, kaip atrodo patys medžiai (o gal krūmai
). Tik pačias slyvukes atsimenu. Jeigu vilniuj niekur neatsiras, teks iki Trakų važiuot
Papildyta:QUOTE(fashion @ 2008 05 05, 07:56)
Nu tai va, as irgi perskaiciau toki dalyka. Nuvariau pas kaimynka pasikonsultuoti, o pas ja apzeldinimo specai sodino, komponavo viska. Tai irgi buvo nukasta veja, deta celofanine plevele, tada piltas juodazemis, ir sodinami gelynai, medeliai, krumeliai. Va taip va.
neįtikėtina žmonių fantazija...
O kur gėlių, krūmelių ir medelių šaknims dėtis? Ar ten celofane skylės iškirptos ties sodinimo vietomis?
Jeigu negaila pinigų plėvelei, pamėginkit.... Bet garantuoju, kad neilgai trukus turėsit ir pienių, ir kito gėrio
(nebent savo juodžemį per sietelį sijosit ir šakneles rankiosi ir dar ant viršaus plėvelę patiesit, kad piktžolių sėklos nepasisėtų
)
Kita vertus, gal pas jūsų kaimynką ne dėl piktžolių plėvelę tiesė,o dėl to, kad apačioj tarkim koks smėlis, kuriame niekas neauga. Tada gal ir yra prasmės plėvelę tiesti, kad juodžemis į smėlį "nesusigertų". Bet... net ir smėlyje pievelė auga... nežinau, nelogiškas man visai tas procesas...