[quote=nengamo,2008 05 03, 07:32]
Rokoko,gražios tulpytės
aciu!
[quote=zigzag,2008 05 03, 09:30]
Man labiau panašu į brunerą. Poraičių lapai kiaušiniški, o brunerų panašūs į širdis. Brunerų žiedai maži, nesiekia 1 cm, poraičių - didesni negu 1 cm.
[quote=Knifofija,2008 05 03, 19:01]
čia tikrai brunera, poraičio lapai siauresni, o savo ūgį ji pasieks po žydėjimo. Poraitis leidžia paviršinius ūglius, o brunera keliauja po žeme.
Itikinot
[tik keleta zmoniuku jau apgavau, Linjan, sorry]
nu dar knygoje uzfiksavau, kad bruneru siurkstus lapai - ale bado tikrai maniskiai...
Tas pletimasis, tai sakniastiebiais zemes pavirsiuje, a ne?
[quote=Mamce,2008 05 03, 15:41]
Mano mylima levisija
[quote=sobieska,2008 05 03, 21:02]
o aš šiandien nusipirkau indelį su trijais žiedeliais, cielus 10 LT.bobutei sumokėjau...nuvažiuoju pas uošvius - ten visas "laukas"
dazniau juos aplankyk!
[quote=kasiopeja,2008 05 04, 07:27]
Va, va, aš irgi tokius prisimenu. Seneliai irgi SALDINIAIS vadino. Labai skanūs obuoliai. Tokie gan kieti, bet jau saldumas Būtų smagu gauti tokios obels šakelę skiepijimui.
Kas turit senovinių kaukazinių slyvų Vilniaus apylinkėse, atsiliepkit. Auuuuuu....
Itariu pas mus kieme tie ''saldiniai'', bo uosviai pagyvene juos taip vadina....ai
juk nukirtom
tikrai ne mano megstamiausi
va ''alyviniai'' [jie atitinka uzklausejos aprasyma su tuo ''skaidrumu''], bet ir uz juos dar skanesniu turim
Itarimas nr.2: ta slyvuke gal pas mano
''bomzus'' kaimynus
tikrai skanios... gal nufotkint pro langa
[traku apylinkes]
[quote=sobieska,2008 05 04, 08:37]
Sveikos kolegos...vien dėl šitokio grožio verta laukti pavasario
pasaka
[quote=vida777,2008 05 04, 10:00]
taigi as tau sakiau, kad cia laipiojanti hortenzija (Hydrangea anomala petiolaris) - dabar ne tik zydes, bet ir kvepes . Dauginasi lengvai is sakeliu, kaip gebene...
Pas tave visi augalai atrodo labai sveiki ir veslus - turbut su didele meile juos priziuri
Ir mes ka tik pasisodinom
as irgi pastebejau vesejima nuostabu
[quote=Knifofija,2008 05 04, 10:41]
O mano naujasis eleboras laikosi gražiai, išleido naujus žiedelius iš pažastėlių, bet žiedeliai rausvi.
tik va gaila pavesi man tokiam groziui nelengav butu rast
[quote=agnir,2008 05 04, 10:54]
Gal galit patarti, kaip daznai reikia tresti surfinija augancia pakabinamam vazone
kazkada, kai ju laikiau, tresiau kas 10 dienu
[quote=sobieska,2008 05 04, 20:28]
Tam krūmui 4 metukai, pasodinom labai mažą kupstelį...o va koks rezultatas kažkaiptai ten jam labai vykusi vieta
o čia vėl akmenys...tik suoliukas
tai bent
suoliukas
tik sikikei salta
[
quote=agnita,2008 05 04, 22:01]
tas tai taip, bet man pavadinimai niekad neturėjo reikšmės, tik gražu ar ne, po to pasitvirtina ar ne, kaip pas mus auga ir t.t.