Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 04, 11:41)
O mano naujasis eleboras laikosi gražiai, išleido naujus žiedelius iš pažastėlių, bet žiedeliai rausvi.

user posted image
Atsakyti

O šitas galėtų žydėti bent 1 mėn.gražu ax.gif
user posted image

o koks pavadinimas sito grozio ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2008 05 04, 13:07)

spiraea cinera norvegiskas spieris g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 02, 23:41)
nebandei pasigooglint  mirksiukas.gif

Bandziau, bet kaip visada norisi Lietuvoje auginusiu patirties, o per google si karta apie ji radau tik uzsienio psl. Matyt nelabai auginamas arba vargo su juo yra g.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 03, 20:01)
Pas jus gal ir gerai žiemos, pas mus sunkiai. Kartais iššala, kartais dengta iššunta.

Na va, gavau tai ko norejau thumbup.gif Aciu Knifofija 4u.gif Nors keli, bet tikrai vertingi zodziai. Itariu lepus augaliukas bus ....
Papildyta:
Siaip skaiciau tokioj didelej augalu enciklopedijoj, kad tai kalnu augalas. Viena jo rusis (geltonziede) nykstanti.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 04, 13:47)
spiraea cinera norvegiskas spieris  g.gif  ax.gif

lanksva
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 04, 17:12)

O ta lanksva greitai augantis krumas? Labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2008 05 04, 13:07)
O šitas galėtų žydėti bent 1 mėn.gražu ax.gif
user posted image

mano giliu isitikinimu -cia japonone lanksva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 05 04, 18:29)
mano giliu isitikinimu -cia japonone lanksva 4u.gif

lanksvos šiek tiek kitokios , o šitie lanksvūnai vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 04, 19:59)
lanksvos šiek tiek kitokios , o šitie lanksvūnai vadinasi.

Lanksvūne - Sorbaria sorbifolia http://images.google...a...sa=N&tab=wi
lanksva - spiraea

O šitoje nuotraukoje tikrai lanksva ir ne japoninė, o spiraea nipponica
http://images.google...r...sa=N&tab=wi

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 04, 11:00)
Pas tave visi augalai atrodo labai sveiki ir veslus - turbut su didele meile juos priziuri  wub.gif .

Gal sakau - gera aura, nes man ten pačiai labai miela būti , o ir draugai tik sutemus išsiskirsto biggrin.gif
QUOTE(Mamce @ 2008 05 04, 18:13)
O ta lanksva greitai augantis krumas? Labai grazus  wub.gif

Tam krūmui 4 metukai, pasodinom labai mažą kupstelį...o va koks rezultatas rolleyes.gif kažkaiptai ten jam labai vykusi vieta

Dar keletas vaizdelių :žiedų kilimėlis, dauguma turite
user posted image

o čia vėl akmenys...tik suoliukas
user posted image
Atsakyti
Grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 04, 10:41)
Tremk juos į pavėsį, eleborai nemėgsta saulės, nors auga, bet pavėsyje gražesni. Pelenai, galėjo apdeginti šakneles, stenkis gerai nuplauti, tiesiog įmerk į bliūdą ir palaikyk pora valandų, o paskui pavėsio terapija. aš tuoj nulėksiu kieman nufotkinsiu savo eleborą kuris auga pavėsyje.
O mano naujasis eleboras laikosi gražiai, išleido naujus žiedelius iš pažastėlių, bet žiedeliai rausvi.

a ka tu galvoji as dariau - pavesy ir laikiau doh.gif . Susodinau i vazonus, prilaisciau gerai, padejau pavesy, po keliu dienu ant zemiu pabarsciau medzio pelenais (gausiai, nu bet ne storai biggrin.gif ) - negi taip galejo sakneles apdegint ???? Po to pyle lietus, nu ir stovejo jie ten slapiai. Sakyciau, kad per daug dregnai, bet va idomu ir ta pelenu role g.gif ... Siandien padziuvo saulej, tai kad jau taip sakai - rytoj vel i pavesi !

Tai kokie tie ziedeliai buvo, ne ruzavi - nors uzmusk, neprisimenu biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 04 gegužės 2008 - 20:43