QUOTE(agnita @ 2008 05 02, 22:35)
migdolai irgi kelių rušių yra, aš 2 rūšis turiu, tai panašumas tik tas, kad ružavi žiedai, bet nei forma, nei lapai nepanašūs.
o šiaip migdolas yra krūmas, ne medis.
o šiaip migdolas yra krūmas, ne medis.
QUOTE(vida777 @ 2008 05 02, 23:40)
cia keruzinis migdolas ( Prunus tenella, sin. Amygdalus nana ), vok. Feuermandel / Zwergmandel
Na va,pasirodo vistik migdolas
QUOTE(agnita @ 2008 05 03, 00:14)
Pas mane lygiai tokiais žiedeliais migdolas žydi
QUOTE(vida777 @ 2008 05 03, 00:47)
Triskiautis migdolas ( Amygdalus triloba, sin. Prunus triloba) jei iskiepytas, tada - medis, i kokio aukscio kamiena iskiepytas, tokio ir bus aukscio... Po zydejimo sakas butina bent per puse nugeneti.
Aš kai pirkau,sakė pavasarį apgenėt,bet supratau kad prieš žydėjimą Man taip gaila tas šakeles karpyt,bet matyt teks dar kartą patrumpinti kai nužydės,kad gražiai šakotusi
Papildyta:
QUOTE(Lewisia @ 2008 05 02, 23:35)
Kaip tai ne medis?Kiek žinau jų yra dvieju rūšių.Vienas keružis kitas triskiautis.O aš kaip tik rtiskiautį ir turiu,kaip ir rašiau kad jis man truputį nepatinka,pernelyg aukštas kamienas 1,80 o šakeles visos į viršu susiglaudusios stirkso.Ai...pagal užsakymą vyras nupirko,o kai jį pamačiau vos amo netekau.BUčiau pati tokio nepirkusi,bet sakė visi tokie buvo.Gadina vaizdą vejoje ,žiūriu aš į ji ir nesuprantu,kas čia per individas.Gal koks brokuotas.
KAS AUGINA TRISKIAUTĮ MIGDOLĄ ATSILIEPKIT, PAPASAKOKIT KAIP ATRODO MEDELIAI ?AR AUKŠTI KAMIENAI?
KAS AUGINA TRISKIAUTĮ MIGDOLĄ ATSILIEPKIT, PAPASAKOKIT KAIP ATRODO MEDELIAI ?AR AUKŠTI KAMIENAI?
Nu ir pas mane tos šakos į viršų. O kamieno ilgis kaip Vida777 ir sakė,priklauso kokiame aukštyje skiepas. Matyt teks pagenėt be gailesčio....