Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

Jei medelis, tai gali ir persikas ar abrikosas būti, nes jie irgi ružavai žydi.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 02, 21:04)
man i migdolo medeli panasu  ax.gif  g.gif
user posted image

schmoll.gif Tikrai ne migdolas manau,aš migdolą turiu.

bet nuotrauka kokia bigsmile.gif Čia ant stogo auga? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 02 gegužės 2008 - 21:09
QUOTE(nengamo @ 2008 05 02, 22:08)
schmoll.gif  Tikrai ne migdolas manau,aš migdolą turiu.

migdolai irgi kelių rušių yra, aš 2 rūšis turiu, tai panašumas tik tas, kad ružavi žiedai, bet nei forma, nei lapai nepanašūs.
o šiaip migdolas yra krūmas, ne medis.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 02, 17:44)
Labai panašu į raudonlapę slyvą, jos kaip tik šiuo metu žydi.

Knifofija, turiu klausimą - noriu raudonos kaukazinės slyvaitės (patinka jų kompotas), bet kiek žiūrėjau dabar pardavime, kaukazinės raudonlapės slyvutės siūlomos kaip dekoratyviniai augalai. Ar neapsigausiu apsirikusi? Ar tikrai dabartinių veislių vaisiai tokie patys, kaip 'klasikinių' kaukazinių slyvukių? g.gif
Gal ir kvailas čia klausimas, bet su dabartine veislių gausa baisu ką nors ne tą nusipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 01, 14:49)
thumbup.gif  O akmenukų koks grožis. wub.gif

QUOTE(zuika12 @ 2008 05 01, 16:03)
Tina prasom pasakyk man nepatyrusiai kur zydi rudgrudele tai tie akmenukai perkasi ir kokia kaina ju, o is po ju zoles ar isdygsta.

Cia paprastas keramzitas, o po juo klota juoda agroplevele, tokia kaip medziaga. Nieko stebuklingo, pigiausias turbut variantas 4u.gif

Pasakykit man kas per augalas Incarvillea Delavayi? Nusipirkau, ten tokia saknis jo idomi kaip morka. Ar ziemoja?
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 02, 12:26)
Nors vienas žmogelis mane suprato.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

viskas ok. Knifofija, dabar supratau ir as ..., kur cia buvo tulpes pakastos biggrin.gif .

Atsakyti
o šiaip migdolas yra krūmas, ne medis.

Kaip tai ne medis?Kiek žinau jų yra dvieju rūšių.Vienas keružis kitas triskiautis.O aš kaip tik rtiskiautį ir turiu,kaip ir rašiau kad jis man truputį nepatinka,pernelyg aukštas kamienas 1,80 o šakeles visos į viršu susiglaudusios stirkso.Ai...pagal užsakymą vyras nupirko,o kai jį pamačiau vos amo netekau.BUčiau pati tokio nepirkusi,bet sakė visi tokie buvo.Gadina vaizdą vejoje ,žiūriu aš į ji ir nesuprantu,kas čia per individas.Gal koks brokuotas. g.gif
KAS AUGINA TRISKIAUTĮ MIGDOLĄ ATSILIEPKIT, PAPASAKOKIT KAIP ATRODO MEDELIAI ?AR AUKŠTI KAMIENAI?

Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 05 02, 19:26)
O kas čia? Šito tai tikrai nežinau,nebent vyšnaitė kokia  unsure.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

user posted image

cia keruzinis migdolas ( Prunus tenella, sin. Amygdalus nana ), vok. Feuermandel / Zwergmandel .
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 02, 23:16)
Pasakykit man kas per augalas Incarvillea Delavayi? Nusipirkau, ten tokia saknis jo idomi kaip morka. Ar ziemoja?

nebandei pasigooglint mirksiukas.gif radau gana nemazai informacijos 4u.gif bet kazkaip priestaringai -vienur raso,kad atspari salciams be problemu,kitur raso,kad reikia pridengt g.gif
zydinti atrodo taip
user posted image
Atsakyti
user posted image
Vyšnia dekoratyvinė 'Accolade'
Lot. Prunus 'Accolade'
o migdolas krūmas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 05 02, 08:55)

nuostabios wub.gif

Maniskes, pvz sios, net nzn kiek metu toj pacioj vietoj, ir ciki atrodo:
[na primena geguzes 9-osios paradus is mokyklos laiku lotuliukas.gif , oi smagus jie buvo]
user posted image

ir sitos neskursta:
user posted image

O kitos neiskasinejamos nyksta verysad.gif , greit teks baigt tinginiaut blush2.gif ir musu diskusijas praktiskai igyvendint. pasigirsiu praejusiu metu nuotraukomis, juk db tulpiu sezonas ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(damute31 @ 2008 05 02, 10:35)
pas mane jau braskes zydi
ir bakopos
gvazdikeliai
ir naslaites

saunuole wub.gif
[pas mane bakopos mazesnes kol kas, ir ziedeliu maziau, labai regai prigijo nuskabytos ir sukaisiotos, kurias jau ir nuskabyt spajau del sakojimosi...]

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 02, 12:26)
Nors vienas žmogelis mane suprato.

jauciuosi pamaloninta blush2.gif

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 02, 12:28)
Siemet melsviu visokiu prisipirkau, tai atkreipiau demesi kad viena buvo rekomenduojama auginti isaulyje 

jei isigijai salotines sp, tai butinai GRYNAN pavesin kisk, ir tai patamseja...

Papildyta:

QUOTE(--rita @ 2008 05 02, 10:12)

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 02, 12:35)
2. brunnera
, nes dabar daug margalapių formų, labai keliauja šaknimis šita.

nu zionokit susibalamutijau unsure.gif , buvau isitikinusi, kad tai - pavasarinis Poraitis
Pavarciau savo knyga, yra ir Brunnera, ir tas Poraitis - nuotraukos vos ne identiskos, aprasymas laaabai panasus, zydejimo laikas t.p.....
vienintelis skirtumas normalus - tai aukstis: bruneros 30-50cm, poraicio 15-25cm.
Tai tada pas mane auga Poraitis pavasarinis:
user posted image
user posted image

QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 02, 12:40)
Šito augalo niekaip negaliu išprašyti iš savo daržo.  Kaip kokia pikdžolė.

pas mane situacija buvo visiskai valdoma [zr. nuotr auksciau], bet nukirtom kriause, ir dalinu ta augala i kaire ir i desine kas tik nori, gabaliuka pasilikau - db zydi wub.gif , paskui turbut lauk!]

QUOTE(agnita @ 2008 05 02, 15:49)
Noriu prisijungti prie jūsų  Aplinkos tvarkymą priskiriu savo pomėgiams

sveika 4u.gif
tikrai graziai tvarkaisi wub.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 02, 17:21)
Na merginos turiu žinių apie tas "nuostabiasias" vijoklines braškes. Ką tik kaimynė gavo siuntinį su instrukcija, kaip ūselius reikia raištyti prie tvorelės ir kaip rudenį jas nuimti, nes neperžiemos. Vistik mano prognozė pasiteisino, kad vijoklinių braškių nebūna.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Wolke @ 2008 05 02, 18:07)

wub.gif ir koooks dydis blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2008 05 02, 22:35)
Kaip tai ne medis?Kiek žinau jų yra dvieju rūšių.Vienas keružis kitas triskiautis.O aš kaip tik rtiskiautį ir turiu,kaip ir rašiau kad jis man truputį nepatinka,pernelyg aukštas kamienas 1,80 o šakeles visos į viršu susiglaudusios stirkso.Ai...pagal užsakymą vyras nupirko,o kai jį pamačiau vos amo netekau.BUčiau pati tokio nepirkusi,bet sakė visi tokie buvo.Gadina vaizdą vejoje ,žiūriu aš į ji ir nesuprantu,kas čia per individas.Gal koks brokuotas. g.gif
KAS AUGINA TRISKIAUTĮ MIGDOLĄ  ATSILIEPKIT, PAPASAKOKIT KAIP ATRODO MEDELIAI ?AR AUKŠTI KAMIENAI?

Triskiautis migdolas ( Amygdalus triloba, sin. Prunus triloba) jei iskiepytas, tada - medis, i kokio aukscio kamiena iskiepytas, tokio ir bus aukscio... Po zydejimo sakas butina bent per puse nugeneti.
Atsakyti