Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(gekoniuke @ 2008 05 02, 09:41)
į katilėlį tikrai panašu, bet taurelės tokios kaip pavaškuotos, ir lapukai truputi kitokie. Bet.. Turbūt teks palaukt ir kitų nuomonių mastau.gif

Kad tų katilėlių begalė veislių
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 05 02, 10:41)
į katilėlį tikrai panašu, bet taurelės tokios kaip pavaškuotos, ir lapukai truputi kitokie. Bet.. Turbūt teks palaukt ir kitų nuomonių mastau.gif

Cia tikrai katilelis (campanula lot.) . Juk ju buna ivariu. Bent jau pas mane knygoj tikrai yra kelios katileliu rusys.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 01, 23:37)
ai kas del aktaro, tai dabar kazkaip pasiklausinejau biski protingesniu zmoniu, nei AS doh.gif

nupurskiau vakar vakare rozes aktaru,o nakti lijo unsure.gif tai tikriausiai viskas suniui ant uodegos unsure.gif

QUOTE(damute31 @ 2008 05 02, 09:55)
mano tulpes jau kokie 5 metai neiskastos toje pacioje vietoje  blush2.gif ir ziedai nesumazejo  thumbup.gif

4u.gif tada neklausyk ka as kvaila blondine patarineju 4u.gif bet va parsiunciau braskiu (kabanciu ir lipanciu) ir ten buvo prideta tokia patarimu knygute - apie ivairiausiu gelyciu prieziura ir yra toks sakinys,kad visos rudeni sodinamos svogunines gelytes gali daugeli metu stovet toje pacioje vietoje neiskasinejamos,isskyrus tulpes ! doh.gif nezinau nezinau
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 02, 10:46)
Cia tikrai katilelis (campanula lot.) . Juk ju buna ivariu. Bent jau pas mane knygoj tikrai yra kelios katileliu rusys.

tongue.gif tada katilėlis, bet taip ir likau nesupratus, juk moteriška iš gėlių daug metų gyvena ir katilėlį su astra "suvėlė", gal mane pakvailint norėjo? g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 05 02, 10:54)
nupurskiau vakar vakare rozes aktaru,o nakti lijo  unsure.gif tai tikriausiai viskas suniui ant uodegos  unsure.gif
:

jei po purškimo praėjo nors porą val iki lietaus, tai nenueis "šuniui ant uodegos" mirksiukas.gif
Atsakyti
pasiulymas renai 4u.gif kadangi Knifofija nusodino su raundonlapiu klevuku unsure.gif siulau tavo japoniskam darzeliui darzelini bambuka,pas mus sekmingai jau antra ziema atlaike 4u.gif mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kas padėsit porą augaliukų atpažinti. Vis apeidavau aplink, bet galvoju reikia gal kur persodinti, nes vidury pievelės nei šis nei tas ax.gif

user posted image

Ir dar šitas. pernai tokio nebuvo, gal sakau su kokiu kitu augalu sėklyčių ar šaknies galiuką parsinešiau ir šiemet išlindo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 01, 22:18)
Ar mano nuomonę skaitei? g.gif  Antrą kartą rašyti pritingiu... blush2.gif

tai mano nuomone su tavaja sutampa... ax.gif

QUOTE(Nėlė @ 2008 05 01, 22:27)
šiaurės Lietuvėlėj wink.gif ačiukas  blush2.gif

kaip dziugu, as irgi is siaures lt - malonu zinot, kad kazkur netoliese toks grozis 4u.gif .

QUOTE(rokoko @ 2008 05 01, 23:37)
Nesusipratimas tame, jog Knifofija siule iskastas ne sausai laikyt, o vel su bliudais i kita vieta zemen kisti blink.gif [kad 'pasiimtu'' is zemes daugiau g.gif ]
Tai cia kaip supratau per vasara jas vel zemeje laikome g.gif
Na as dar pamasciau tuo klausimu ax.gif , prisiminiau nesena pokalbi su uosviu apie tulpes ir ju prieziura, ir stai ka supratau:

: ]uosvis sako tulpes iskasineti birzelio pirmoj pusej , vadinasi  bigsmile.gif :
Knifofijos patarimas turi prasme, nes kisame i zeme naujon vieton nuzydejusias, bet nebaigusias vegetacijos [kad vaizdo negadintu kur nereikia], palaukiame kol ta ''vegetacija'' baigsis, lapija nudzius, ir birzeli iskasame. o tadu kaip ir viskas aisku: palaikom sausai iki rudeninio sodinimo rolleyes.gif

as susibalamutinau del to, kad :

- jeigu man pvz. ju nudziuve lapai vaizdo negadina, tai ar tureciau jas israuti, ir vel kazkur kitur sodint (pvz. rozyne - svogunines nuzydejo, rozes sulapavo ir vienos kitom netrukdo, arba pievoj) ;
- ar jos raunamos ir i kt. vieta sodinamos tam, kad buvusioj dirvoj nebeuztenka maisto medziagu?

p.s. jei perkeliama tik del grozio (kad nudziuve lapai vaizdo negadintu) - tada viskas aisku blush2.gif .

QUOTE(damute31 @ 2008 05 02, 08:55)
mano tulpes jau kokie 5 metai neiskastos toje pacioje vietoje  blush2.gif ir ziedai nesumazejo  thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
vakar nusipirkai gelyte,sake daugiamete, gal pavadinima kas zinot, nes as pamirsau  doh.gif
user posted image

tulpes nuostabios, noreciau tokiu uztureti 4u.gif

antroj foto - stambiaziedis placiavarpis ( Platycodon grandiflorus), katileliu visai ne tokie lapai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 02 gegužės 2008 - 10:45
[quote=rokoko,2008 05 02, 00:47]
nuostabu, Nele wub.gif wub.gif wub.gif
sveika prisijungusi 4u.gif
Papildyta:

4u.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Teruke @ 2008 05 02, 10:01)
Na  tikrai verta pagyrimo 4u.gif Labai grazu,noreciau ten pasivaikscioti wub.gif

Labai prašom ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 02, 10:46)

cia zemaugiai katileliai, vakar papirkau thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
mastau.gif nu jo.. dabar jau stambiažiedis plačiavarpis unsure.gif daugiau nuomonių yra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 02, 11:19)

antroj foto - stambiaziedis placiavarpis ( Platycodon grandiflorus), katileliu visai ne tokie lapai.

sitoki pavadinima sake, o lietuvisko nezinojo doh.gif aciu 4u.gif
Papildyta:
pas mane jau braskes zydi wub.gif
user posted image
ir bakopos wub.gif
user posted image
Papildyta:
gvazdikeliai
user posted image
ir naslaites
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 05 02, 11:25)
mastau.gif nu jo.. dabar jau stambiažiedis plačiavarpis unsure.gif  daugiau nuomonių yra? biggrin.gif

taigi cia is tos pacios katileliu gimines mirksiukas.gif tiesiogiai isvertus is vokisko pavadinimo (Ballonblume) gele balionelis lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti