Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(Nėlė @ 2008 05 01, 21:42)
Šiandien gal tiek, nes kol prisiregistravau miegutis užėjo. doh.gif

http://mano-rojus-zemeje.blogspot.com/

nuostabu, Nele wub.gif wub.gif wub.gif
sveika prisijungusi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 05 01, 23:43)
na zo kuo gilyn i miska tuo as daraus daugiau blondine doh.gif

steigiam blondiniu klubeli sioje temikeje, ir dar garbanotu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 02, 00:47)
steigiam blondiniu klubeli sioje temikeje, ir dar garbanotu lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir dar prideciau prie tu blondiniu tulpiu svogunu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 01, 23:48)
drinks_cheers.gif ir dar prideciau prie tu blondiniu tulpiu svogunu lotuliukas.gif

tai taip susimakalave dar sriubon tuos svogunus imesim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 02, 00:53)
tai taip susimakalave dar sriubon tuos svogunus imesim doh.gif

svarbiausia neprisipazint ir baisia protingom pasirodyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 01, 22:05)
kiek kita blodine turi supratimo,tai neiskasinejant per keleta metu tulpes sulaukeja,ju ziedai susmulkeja ir  nebe tokie dekoratyvus lieka,o kad po viena jas susodinus sunkiau is gelyno isrankioti,tai tie kiauri bliudai didele pagalba yra
  smartass.gif  nail.gif

mano tulpes jau kokie 5 metai neiskastos toje pacioje vietoje blush2.gif ir ziedai nesumazejo thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
vakar nusipirkai gelyte,sake daugiamete, gal pavadinima kas zinot, nes as pamirsau doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nėlė @ 2008 05 01, 23:53)
juk gera ,kai giria  ax.gif

Na tikrai verta pagyrimo 4u.gif Labai grazu,noreciau ten pasivaikscioti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nėlė @ 2008 05 01, 22:42)
unsure.gif Sveikos, aš čia pirmasyk, nes ieškojau iš ko pasisemti ir pasidalinti mintimis apie savo sodą.Todel dalinuos savo darbu ir semiuosi iš jūsų patirties ir minčių (tykiuosi užsibūti čia ilgėliau)  mirksiukas.gif

Aš darbelius pradėjau dėti i savo bloga, tad gal duosiu nuoroda, o jūs apsilankykit, nuotal jį papildysiu, todel nematau prasmes dėti čia fotkiu.  unsure.gif

Šiandien gal tiek, nes kol prisiregistravau miegutis užėjo. doh.gif

http://mano-rojus-zemeje.blogspot.com/

Kaip grazuuuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 05 02, 08:55)
vakar nusipirkai gelyte,sake daugiamete, gal pavadinima kas zinot, nes as pamirsau  doh.gif

Čia katilėlis manau - campanula. O tulpes Knifofija sūlo įkasti kitur, kol lapai nudžius ir subręs svogūnėliai. Tada kaskit iš žemės, džiovinkit, laukit rudens.
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 05 02, 09:55)
vakar nusipirkai gelyte,sake daugiamete, gal pavadinima kas zinot, nes as pamirsau  doh.gif
user posted image

ir aš tokią pirkau, šeimininkė ja pavadino daugiamete astra, nes sakė neįsivaizduojanti kaip jos pavadinimą išverst į lt. kalbą. Nusipirkau tokią dar mėlyną ir rožinę.
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 05 02, 09:55)
mano tulpes jau kokie 5 metai neiskastos toje pacioje vietoje  blush2.gif ir ziedai nesumazejo  thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image

Pas mane tokios pacios tulpes wub.gif . Lietus kaip dave tai ir prilenke prie zemes . dabar vazoj zydi. wub.gif O antra gelyte yra katilelis.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 05 02, 10:33)
Čia katilėlis manau -  campanula. O tulpes Knifofija sūlo įkasti kitur, kol lapai nudžius ir subręs svogūnėliai. Tada kaskit iš žemės, džiovinkit, laukit rudens.

į katilėlį tikrai panašu, bet taurelės tokios kaip pavaškuotos, ir lapukai truputi kitokie. Bet.. Turbūt teks palaukt ir kitų nuomonių mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 05 02, 10:35)
ir aš tokią pirkau, šeimininkė ja pavadino daugiamete astra, nes sakė neįsivaizduojanti kaip jos pavadinimą išverst į lt. kalbą. Nusipirkau tokią dar mėlyną ir rožinę.

Nu seimininke nemirtinga blink.gif . Katilelis ir astrai doh.gif Kazi is kokios kalbos ji cia taip isverte lotuliukas.gif
Atsakyti