Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

unsure.gif Sveikos, aš čia pirmasyk, nes ieškojau iš ko pasisemti ir pasidalinti mintimis apie savo sodą.Todel dalinuos savo darbu ir semiuosi iš jūsų patirties ir minčių (tykiuosi užsibūti čia ilgėliau) mirksiukas.gif

Aš darbelius pradėjau dėti i savo bloga, tad gal duosiu nuoroda, o jūs apsilankykit, nuotal jį papildysiu, todel nematau prasmes dėti čia fotkiu. unsure.gif

Šiandien gal tiek, nes kol prisiregistravau miegutis užėjo. doh.gif

http://mano-rojus-zemeje.blogspot.com/

Atsakyti
QUOTE(Nėlė @ 2008 05 01, 22:42)
unsure.gif Sveikos, aš čia pirmasyk, nes ieškojau iš ko pasisemti ir pasidalinti mintimis apie savo sodą.Todel dalinuos savo darbu ir semiuosi iš jūsų patirties ir minčių (tykiuosi užsibūti čia ilgėliau)  mirksiukas.gif

Aš darbelius pradėjau dėti i savo bloga, tad gal duosiu nuoroda, o jūs apsilankykit, nuotal jį papildysiu, todel nematau prasmes dėti čia fotkiu.  unsure.gif

Šiandien gal tiek, nes kol prisiregistravau miegutis užėjo. doh.gif

http://mano-rojus-zemeje.blogspot.com/

Nėle, kokios erdvės bigsmile.gif thumbup.gif
ir tekstai tokie romantiški cool.gif
kuriam svieto krašte visa tai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 01 gegužės 2008 - 21:55
QUOTE(vida777 @ 2008 05 01, 21:35)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ne tik blondines, bet dar ir zalios...
nu sitiek blondiniu vienoj kruvoj  doh.gif ..., nepamenu sitoj temoj buvus dar sudetingesnio klausimo, nei tulpiu sodinimas  hihihi.gif .

jo, man irgi sudetinga., bet as rodos suprtarau, tik va dabar nesu tikra ar teisingai? nu apskritai kaip svogunines geles priziuret kai jos nuzydi?
Iksast?
Nupjaut?
leist nudziut pacioms?
kada svogunus is zemes isimt, jei jau iskais?
kaip sudet ir kaip laikyt ?
kada vel ikast?

nu atrodo si ta supratau, bet dar ne i visus klausimuis atsakymus gavau. va su korkais ka daryt dabar, nes kitais metais as jau ju nenoriu toj pacioj vietoj. jie dabar nuzydejo ir savaime nyksta, tik labai jau letai ir man nelabai patinka. tai ka daryt, kada iskast, kaipo ir kus dudet ir kada vel idosint ten, kur tarkim sumastysiu jiems vieta (nu zado sodint jau i vazona) g.gif

nu blondin es padarem pati siudetingiausia klausimas del rodos paciu paprasciausiu geliu g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 01, 22:35)
jezusmarija, tai kam iskast ir vel ikast? Ka tu turi omeny "ant dirvos" - tipo palaidas (iskastas)? Atrodo, kad dabar beturiu tik viena klausima - kada jas kast is zemes su visam, ir dziovint  tongue.gif , bo kuo toliau i miska... ?

Ar mano nuomonę skaitei? g.gif Antrą kartą rašyti pritingiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 01, 22:54)
Nėle, kokios erdvės bigsmile.gif  thumbup.gif
ir tekstai tokie romantiški cool.gif
kuriam svieto krašte visa tai? ax.gif

šiaurės Lietuvėlėj wink.gif ačiukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 01, 22:05)

ai kas del aktaro, tai dabar kazkaip pasiklausinejau biski protingesniu zmoniu, nei AS doh.gif na panasiai kaip Knifofija ax.gif tai sake, kad aktaru dabar gerai ir visas kvietks nupurskaliot, kad nekibtu tie amarai mirksiukas.gif jei nelys, tai as ir su purskikliu eisiu g.gif

QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 01, 23:04)
nu atrodo si ta supratau, bet dar ne i visus klausimuis atsakymus gavau. va su korkais ka daryt dabar, nes kitais metais as jau ju nenoriu toj pacioj vietoj. jie dabar nuzydejo ir savaime nyksta, tik labai jau letai ir man nelabai patinka. tai ka daryt, kada iskast, kaipo ir kus dudet ir kada vel idosint ten, kur tarkim sumastysiu jiems vieta (nu zado sodint jau i vazona) g.gif

blush2.gif nu man tas pats, jau pradeda kilt atrodo paprasti, bet man nesuprantani klausimai doh.gif

Nele, bet jau pievu grazumas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 01 gegužės 2008 - 22:38
QUOTE(rena @ 2008 05 01, 23:37)
ai kas del aktaro, tai dabar kazkaip pasiklausinejau biski protingesniu zmoniu, nei AS doh.gif na panasiai kaip Knifofija ax.gif tai sake, kad aktaru dabar gerai ir visas kvietks nupurskaliot, kad nekibtu tie amarai mirksiukas.gif jei nelys, tai as ir su purskikliu eisiu g.gif
blush2.gif nu man tas pats, jau pradeda kilt atrodo paprasti, bet man nesuprantani klausimai doh.gif
Nele, bet jau pievu grazumas wub.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nėlė @ 2008 05 01, 23:42)

ko cia susigedai g.gif
galva aukstyn turi iskelus but biggrin.gif
Atsakyti
juk gera ,kai giria ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nėlė @ 2008 05 01, 23:53)
juk gera ,kai giria  ax.gif

tai butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 01, 20:47)
nu dabar turiu kita rupestiu, kokius sugalvot laiptus pasidaryt kieme. ta prasme sklypas yra ant slaito, tai gaunasi 2 tokie bortdiuraui, kur mazdaug po 3 laiptus.

dideli ploksti akmenys 4u.gif

QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 01, 20:50)
tai as supratau visa esme tame, kad nenori kazkur geroj vietoj dziovinti tu tulpiu, mtai iskais su bliudu ir nesi kur ju nelabai matyt, o tojs vietoj turi galimybe pasodoint kakza grazaus kito. as tai taip supratau, nes man cia ir yr problema, kad kol dziusta, negrazu ir negalki nieko kito sodint. ne del to, kad tulpems taip geriau, bet tiesiog del grozio g.gif tulpes apgauni , tipo, kad ju niekur neiskasei ir kur nors kitur ikasi, kad maitintusi
\Ar cia as blondine?

nu cia truputi blondine... 4u.gif

QUOTE(Wolke @ 2008 05 01, 21:05)
kiek kita blodine turi supratimo,tai neiskasinejant per keleta metu tulpes sulaukeja,ju ziedai susmulkeja ir  nebe tokie dekoratyvus lieka,o kad po viena jas susodinus sunkiau is gelyno isrankioti,tai tie kiauri bliudai didele pagalba yra

kokia protinga tongue.gif
nu sitas tai man aisku nuo seno!!!
ne ta problema keliau!!! 4u.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 05 01, 21:35)
jezusmarija, tai kam iskast ir vel ikast? Ka tu turi omeny "ant dirvos" - tipo palaidas (iskastas)?
bo kuo toliau i miska... ?

drinks_cheers.gif Butent sitai ir man uzkliuvo!!!

QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 01, 22:18)
Ar mano nuomonę skaitei?

Taip 4u.gif
man tavo nuomone zinoma ir aiski, visi mylintys tulpes taip jomis rupinasi + tavo ''bliudai'' thumbup.gif

Nesusipratimas tame, jog Knifofija siule iskastas ne sausai laikyt, o vel su bliudais i kita vieta zemen kisti blink.gif [kad 'pasiimtu'' is zemes daugiau g.gif ]
Tai cia kaip supratau per vasara jas vel zemeje laikome g.gif

Na as dar pamasciau tuo klausimu ax.gif , prisiminiau nesena pokalbi su uosviu apie tulpes ir ju prieziura, ir stai ka supratau:

uosvis sako tulpes iskasineti birzelio pirmoj pusej , vadinasi bigsmile.gif :
Knifofijos patarimas turi prasme, nes kisame i zeme naujon vieton nuzydejusias, bet nebaigusias vegetacijos [kad vaizdo negadintu kur nereikia], palaukiame kol ta ''vegetacija'' baigsis, lapija nudzius, ir birzeli iskasame. o tadu kaip ir viskas aisku: palaikom sausai iki rudeninio sodinimo rolleyes.gif

nu zinokit dabar laaabai protinga jauciuosi biggrin.gif

[ir taip viskas paprasta lotuliukas.gif ]

arba ateis Knifofija sudes viska i stalciukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 02, 00:37)
uosvis sako tulpes iskasineti birzelio pirmoj pusej , vadinasi  bigsmile.gif :
Knifofijos patarimas turi prasme, nes kisame i zeme naujon vieton nuzydejusias, bet nebaigusias vegetacijos [kad vaizdo negadintu kur nereikia], palaukiame kol ta ''vegetacija'' baigsis, lapija nudzius, ir birzeli iskasame. o tadu kaip ir viskas aisku: palaikom sausai iki rudeninio sodinimo rolleyes.gif

nu zinokit dabar laaabai protinga jauciuosi biggrin.gif

[ir taip viskas paprasta lotuliukas.gif ]

arba ateis Knifofija sudes viska i stalciukus 4u.gif

na zo kuo gilyn i miska tuo as daraus daugiau blondine doh.gif
Atsakyti