Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(vida777 @ 2008 04 30, 23:50)
Tai ka po galais man su savo svoguninem daryt - kada is patvorio lauk raut, ir kada i bliudus sodint? Dabar zinau, kad reikia siulais apraisiot...

Aš daryčiau taip. bigsmile.gif Kai susižymėjai, dabar palauk kol lapai pradės gelsti, tuomet iškask susidėk kokiam sandėliuke, kad nudžiūtų, Bet visada turi nesumaišyti ką siūlais apsiraišiojai. g.gif Kai nudžius nuvalai atkibusius lukštus nutrauki stiiebą, panašiai kaip svogūną ir dedi sausai iki rudens. Tik nedėk į politileninius maišelius, nes supelys. Paskui rugsėjį ar spalį imi tuos kiaurus indelius pili žemes ir kiši svogūnėlius, Ir viską ikasi į žemę. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 05 01, 11:55)
tai irgi prisidesiu prie sveikinimu
oras fantastiskas  thumbup.gif kaip Lietuvoj  mirksiukas.gif

Pas mus debesiukai plaukioja, kur nekur saulutė. +14C, tikimės lietaus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 01, 11:23)
taip, jos labai labai wub.gif
tik sakau, pas mane kazkaip trumpai, net kaip tulpems verysad.gif
ten saule, bet zeme sunki...

na pas mane irgi ant saules, bet zeme tai nebloga g.gif sakiau gal dar svoguneliu priaugins, tai reiks formuot biski kitaip g.gif
o as dar zemauges nusipirkus buvau, turejo 20cm buti, o kaip istyso doh.gif visai ne i tema, reiks irgi perkelt kitur g.gif

QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 01, 11:46)
Nu, rena, tu tokią gražią gėlytę prie tuuulikoooooooooooo... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif blush2.gif nu pas mane tulikas irgi grazus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na pieskojus gal ir garbingesnej vietoj rasciau biggrin.gif o jis aukstas auga g.gif
Atsakyti
gal kuri galetu man patart...praejusia vasara Lietuvoj nusipirkau Actara toks mazytis pokutis 4gr -ar galeciau pasiruosusi skiedini nupurksti rozes,jei taip kiek litru vandens reikia imti tiems 4gr....rozes tai vel puola amarai (tokie zali mazi vabaliukai) unsure.gif galeciau dar siandien ta darba atlikt,jeigu kuri patartumet ax.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 01, 12:38)
gal kuri galetu man patart...praejusia vasara Lietuvoj nusipirkau Actara toks mazytis pokutis 4gr -ar galeciau pasiruosusi skiedini nupurksti rozes,jei taip kiek litru vandens reikia imti tiems 4gr....rozes tai vel puola amarai (tokie zali mazi vabaliukai)  unsure.gif  galeciau dar siandien ta darba atlikt,jeigu kuri patartumet  ax.gif aciuks.gif

Vakar pirkau Actara,tik pirkau pokuti 2g - tai konsultante sake,kad pilti i 7litrus vandens. 4u.gif
Atsakyti
Serksnotosios tulpes savo grozi rodo smile.gif
[attachmentid=141256]
[attachmentid=141257]

O cia rudgrudele suzydo, kur pirkau zemkes parodoj smile.gif
[attachmentid=141258]
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2008 05 01, 13:07)
Vakar pirkau Actara,tik pirkau pokuti 2g - tai konsultante sake,kad pilti i 7litrus vandens.  4u.gif

ohmy.gif ir ka gi daryt su tokiu kiekiu skyscio g.gif tai man jau 14ltr gausis doh.gif kai man tik kokio litro tereikia,o jeigu i kokius 5ltr tuos 4gr ismaisyciau,atlaikytu rozes ar butu per stipri koncentracija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 01, 14:42)
ohmy.gif ir ka gi daryt su tokiu kiekiu  skyscio  g.gif tai man jau 14ltr gausis doh.gif kai man tik kokio litro tereikia,o jeigu i kokius 5ltr tuos 4gr ismaisyciau,atlaikytu rozes ar butu per stipri koncentracija  g.gif

aš kažkada tokiems dozavimams nusipirkau vaistinėj mažų 2 ml švirkštų ir tie mililitrai dar padalomis sudalinti, tai nesunku kad ir 0,5 ml atmatuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 01, 12:08)
o jis aukstas auga g.gif

15-20cm aukščio. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 01, 14:42)
ohmy.gif ir ka gi daryt su tokiu kiekiu  skyscio  g.gif tai man jau 14ltr gausis doh.gif kai man tik kokio litro tereikia,o jeigu i kokius 5ltr tuos 4gr ismaisyciau,atlaikytu rozes ar butu per stipri koncentracija  g.gif

Is akies iberk i purkstuva. As visada taip skiedziu... Silpnas nelabai pades, stipresnis - nepakenks...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 01, 13:10)
Serksnotosios tulpes savo grozi rodo  smile.gif

Kokios gražios. drinks_cheers.gif Pas mane šerkšnotos dar nežydi. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 05 01, 13:10)
O cia rudgrudele suzydo, kur pirkau zemkes parodoj smile.gif

thumbup.gif O akmenukų koks grožis. wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites ilysiu i jusu tema su tokiu klausimeliu,
Tina prasom pasakyk man nepatyrusiai kur zydi rudgrudele tai tie akmenukai perkasi ir kokia kaina ju, o is po ju zoles ar isdygsta.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 01, 12:10)
Serksnotosios tulpes savo grozi rodo  smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
pas mane jos irgi dar nezydi...
Atsakyti