Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(vida777 @ 2008 04 30, 16:00)
kaip pas tave ciklamenai perziemavojo?

schmoll.gif jie issalt tai neissalo g.gif ten rase atsparus salciams,nors siemet ir ziemos nebuvo user posted image radau supuvusius gumbus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 30, 16:59)
aciuks.gif Aš glosčiau. Tikrai glosčiau. wub.gif O jūs pliurpėt čia sulindusios. thumbup.gif  bigsmile.gif

nu jau nu jau,atsirado matai cia viena bite darbininke tongue.gif -as irgi po soda ropojau,tik pasigirt neturiu kuo-vos pamacius debesu pulka isbegau zoles atseti-vis pataupiau nors ant vandeniuko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 04 30, 15:46)
pas mane silta  vacation1.gif 18silumos,tik vejuota  cool.gif o tie kiauri puodai sudomino,labai praktiska - mano tulpes jau kaip ir nuzydejo,dar geltonos zydi (dievazi neprisimenu, kad geltonu sodinau) galeciau iskast,nes vaizdelis tai ne koks,o ar rimtai dabar turiu laukt kol tie lapai nuruduos  unsure.gif

man tie rėčiai gerai pasitarnavo-kai suo tulpes istrype, as su visu puodu perkeliau i kita vieta-bijojau, kad nezydes- o jos ,kaip niekur nieko, zydi-matyt net nepajuto.

o kaip sakot, merginos,ar nesupyks raktazoles ,jei jas,siemet is bobutes parvilktas ,vel persodinciau???/ g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 30 balandžio 2008 - 17:37
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 30, 17:36)
o kaip sakot, merginos,ar nesupyks raktazoles ,jei jas,siemet is bobutes parvilktas ,vel persodinciau???/ g.gif

turėjau nenumatytą progą persodint iš vienos vietos į kitą raktažoles praėjusį sekmadienį. Jei tik pastebėsiu kokių negerumų, pranešiu wink.gif Tik gal kiek nedidelė smulkmena, jos iš vienos vietos labai greit atsirado kitoj, t.y. nebuvo transportuojamos ir labai trumpai buvo nežemėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 04 30, 18:41)
turėjau nenumatytą progą persodint iš vienos vietos į kitą raktažoles praėjusį sekmadienį. Jei tik pastebėsiu kokių negerumų, pranešiu wink.gif Tik gal kiek nedidelė smulkmena, jos iš vienos vietos labai greit atsirado kitoj, t.y. nebuvo transportuojamos ir labai trumpai buvo nežemėj  ax.gif

Man atrodo tikrai nesupyks. As sitoj srity patyrus blush2.gif . Perkeliau savo kvietkas tris kartus ir nieko, auga, zydi.
Atsakyti
tiesą sakant aš net nežinojau, kad raktažolių turiu savam kieme - pernai tikrai jų nemačiau, o šį pavasarį iš nežinia kur trys krūmeliai sužydėjo ( pabijojau, kad vyras gali "nušienaut", tai greit jas į saugesnę vietą perkėliau - toliau nuo pagundos hihihi.gif )
Ir jei jau jos tokios gajos, einu info RS ieškot daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 30, 18:36)
nu jau nu jau,atsirado matai cia viena bite darbininke tongue.gif -as irgi po soda ropojau,tik pasigirt neturiu kuo-vos pamacius debesu pulka isbegau zoles atseti-vis pataupiau nors ant vandeniuko ax.gif

O, galvojau kad aš viena tokia. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 30, 18:36)

Tos raktažolės tikros gerietės, tikrai nepyks. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 04 30, 18:55)
tiesą sakant aš net nežinojau, kad raktažolių turiu savam kieme - pernai tikrai jų nemačiau, o šį pavasarį iš nežinia kur trys krūmeliai sužydėjo ( pabijojau, kad vyras gali "nušienaut", tai greit jas į saugesnę vietą perkėliau - toliau nuo pagundos  hihihi.gif )
Ir jei jau jos tokios gajos, einu info RS ieškot daugiau  bigsmile.gif

Tai gal praeitais metais tavo vyras sėkmingai nušienaudavo, jei nepastebėjai kad turi. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 30 balandžio 2008 - 18:13
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 30, 13:50)

user posted image

kompozicija liuks good.gif atgaiva akims thumbup.gif viskas suderinta ir savo vietose bigsmile.gif
Atsakyti
persodinau siandien rozes...si pavasari antra karta doh.gif galvoju gali ir nebeprigyt ar labai suvargs,nes jau pilnai susprogusios unsure.gif nu nerandu as joms niekaip vietos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 30, 19:31)
kompozicija liuks good.gif  atgaiva akims thumbup.gif viskas suderinta ir savo vietose bigsmile.gif

aciuks.gif Galvojau iškritikuosit. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 04 30, 19:39)
persodinau siandien rozes...si pavasari antra karta  doh.gif galvoju gali ir nebeprigyt ar labai suvargs,nes jau pilnai susprogusios  unsure.gif nu nerandu as joms niekaip vietos  rolleyes.gif

Kur jos dings turės prigyti. Tik neuždžiovink. wub.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif visos,kas norit isgelbet nabagiukus augaliukus,vaziuokit Kaune,ten kur Magnus buvo- pardavineja tokiam angare visokias gelytes,is lenku atveztos grazuoles dusta maiseliuose supakuotos doh.gif Is to didelio gailescio viendieniu visa pulka prisirinkau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 30, 19:07)
help.gif  help.gif  help.gif visos,kas norit isgelbet nabagiukus augaliukus,vaziuokit Kaune,ten kur Magnus buvo-  pardavineja tokiam angare visokias gelytes,is lenku atveztos grazuoles dusta maiseliuose supakuotos doh.gif Is to didelio gailescio viendieniu visa pulka prisirinkau wub.gif  wub.gif  wub.gif

Vydūno alėjoj, šalia Ąžuolyno ar dar kažkur kitur? g.gif Šalia Ąžuolyno jokio angaro nepamenu ar čia tik tarp kitko angaru pavadinai?
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 30, 16:54)
user posted image

Čia kaufmano tulpytės buvo kažkada gražios dabar jų vieta čia. blush2.gif Man kiekvienais metais žydi ir svogūnėlių priaugina.  Turbūt ir sukaupia tą energiją kiek joms reikia.  thumbup.gif

Aš gerai suprantu apie natūralų procesą, bet ten kur mano mulčas ten spygliuočių nėra. Taip pasidariau todėl, kad gal kitais metais nereikės dapirkti mulčo. g.gif

O tu pabandyk vienais metais įkasti ir pamatysi skirtumą. Tokiu metu jos dar pilnai pasisavina maisto medžiagas iš dirvos, o pradėdamos džiūti ir dirvos jos nieko nebeima, o tik susigražina iš lapų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 30 balandžio 2008 - 19:20