Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

Nu jūs čia ir darbuojatės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kada spėjate apeiti augalėlius, kai visos sulindusios į kompą. g.gif
Aš tai darbavausi šiame plotelyje, kol jūs pliurpėte. thumbup.gif

user posted image

Pasisėmusi žinių bigsmile.gif , čia surinkau seną mulčą, paklojau juodą agro plėvelę, supyliau seną surinktą ir ant viršaus užpyliau nupirktą dar vieną maišą mulčo. wub.gif Pažiūrėsiu, kaip dabar laikysis mulčas, dabar su žeme nekontaktuos. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dabar jau žydi tulpės thumbup.gif wub.gif Kodėl nerodom? g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 29, 22:44)
gražu thumbup.gif  o mano vyriškis draudžia man tokius aštrius kampus kontūruose daryti ax.gif  - jam gi mat su žoliapjove sunku manevruoti doh.gif

Mano tas pats doh.gif -uztat ir islygina visas mano bangeles, kad jam lengviau butu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 30, 13:50)
Nu jūs čia ir darbuojatės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nagi, grazu thumbup.gif -laiko veltui neleidi mirksiukas.gif O man siandien - brrrrr.... salta ir nesinori kisti nosies is namu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 30, 13:50)
Nu jūs čia ir darbuojatės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

user posted image

Pasisėmusi žinių bigsmile.gif , čia surinkau seną mulčą, paklojau juodą agro plėvelę, supyliau seną surinktą ir ant viršaus užpyliau nupirktą  dar vieną maišą mulčo. wub.gif Pažiūrėsiu, kaip dabar laikysis mulčas, dabar su žeme nekontaktuos. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dabar jau žydi tulpės  thumbup.gif  wub.gif  Kodėl nerodom? g.gif

user posted image

user posted image

Oi koks grozis. mano tulpes guli. lietus isgulde. va biskuti pradzius zeme ir eisiu skint. zydes vazoj. wub.gif
Papildyta:
Boruzele, o tu tulpes taip tankiai susodinai ar jos pacios prisidaugino?
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 30, 14:39)
Boruzele, o tu tulpes taip tankiai susodinai ar jos pacios prisidaugino?

Aš tulpes sodinu į specelius tokius kiaurus vazonėlius. bigsmile.gif

user posted image

Nepatingėjau, nulėkiau į lauką ir nufotkinau. bigsmile.gif Kaip šalta. fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 30 balandžio 2008 - 14:14
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 30, 14:54)
Aš tulpes sodinu į specelius tokius kiautus vazonėlius. bigsmile.gif

user posted image

o kodėl? ar kad paskui lengviau svogūnėlius būt iškast?
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 30, 14:54)
Aš tulpes sodinu į specelius tokius kiautus vazonėlius. bigsmile.gif

user posted image

Ir pas mus salta. tik +10 verysad.gif . aciu , kad nepatingejai 4u.gif . niekada nebuvau macius tokiu vazoneliu. o kada persodini is ju tulpes, jos gi svoguniuku priaugina. ir as tokio kiauto noreciau, labai patogu.
Papildyta:
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 30, 14:59)

Taigis kai nuzydi tik istrauki ir ikisi i koki nepastebima kampa kol lapai nunyks, o i ju vieta kazka kita gali sodint
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 30, 15:01)
Ir pas mus salta. tik +10 verysad.gif . aciu , kad nepatingejai 4u.gif . niekada nebuvau macius tokiu vazoneliu. o kada persodini is ju tulpes, jos gi svoguniuku priaugina. ir as tokio kiauto noreciau, labai patogu.

jau ir pavadinimą kiauto gavo lotuliukas.gif įtariu, Boružėlė norėjo parašyti kiaurus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 30, 15:02)
Taigis kai nuzydi tik istrauki ir ikisi i koki nepastebima kampa kol lapai nunyks, o i ju vieta kazka kita gali sodint

aišku 4u.gif
Atsakyti
Gerai, kad truputi palijo, nes jau gan sausa buvo. Levandas net laisciau doh.gif

Idomu, raudondvario medelynas dirbs kuriadien per tas laisvas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 30 balandžio 2008 - 14:09
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 30, 14:59)

Gal todėl, kad esu pedantė blush2.gif Man tulpės turi būti vienoj vietoj ir viena rūšis. thumbup.gif
Paskui iškasu ir padedu į pavėsį kol nudžiūna lapai. Kai nudžiūsta, išlukšenu svogūnėlius ir padedu iki rudens. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 30, 12:50)

Pasisėmusi žinių bigsmile.gif , čia surinkau seną mulčą, paklojau juodą agro plėvelę, supyliau seną surinktą ir ant viršaus užpyliau nupirktą  dar vieną maišą mulčo. wub.gif Pažiūrėsiu, kaip dabar laikysis mulčas, dabar su žeme nekontaktuos. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jau as cia kazka praleidau... o tai reikia po mulču tiesti plevele g.gif o tai kaip ja patiesti jei daugiau augaliu noriu pasisodinti???
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 04 28, 22:45)
Gal žinot kur Kaune ar aplink galima nusipirkti tujų, tinkančių gyvatvorei, už padorią kainą? ax.gif

Berods Raudondvario medelynas vadinasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 30, 15:04)
jau ir pavadinimą kiauto gavo  lotuliukas.gif  įtariu, Boružėlė norėjo parašyti kiaurus  biggrin.gif

Jau pataisiau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aišku, kad suklydau. blush2.gif
Atsakyti