Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(linjan @ 2008 04 29, 16:31)
Turiu klausymėlį mirksiukas.gif , gal kartais kas galite papasakoti apie gėlę Tricyrtis. Nusipirkau ir nežinau apie ją nieko. Kur ji mėgsta augti, kokiomis sąlygomis ir t.t

Nuotrauka čia:
http://www.farmyardn...r/tricyrtis.htm

Lelijinių šeimos, mėgsta pavėsį, bet puikiausia auga ir saulėje, labai nereiklus, žydi rugsėjo pradžioje.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 29, 22:31)
Turiu klausimuką, gal kuri žinot kokį nors skulptorių, arba žmogų mokantį iš medžio išgauti ką nors gražaus (liaudies meistrai netinka-daug nori, o žiūrėt nėra į ką) biggrin.gif

Druskininkuose yra toks drožėjas Česnulis. Tai va jis labai labai thumbup.gif. Jo darbai sulauke pripazinimo tai gali ir kaina atitinkama buti. Bet jau geriau sumoketi daugiau nei kokia čiučela kieme tureti. O ką norėtum, kad išdrožtų?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 29, 21:47)
o kaip ten postas užsivadina bigsmile.gif

as per paieska buvau uzdejus "supynes'' ar " "supuokles"-
ieskojau vaikams blush2.gif tai ismete man visokiu auksarankiu kurie ne tik supynes,bet ir skulpturas daro..
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 29, 22:54)
Druskininkuose yra toks drožėjas Česnulis. Tai va jis labai labai thumbup.gif. Jo darbai  sulauke pripazinimo tai gali ir kaina atitinkama buti. Bet jau geriau sumoketi daugiau nei kokia čiučela kieme tureti. O ką norėtum, kad išdrožtų?

Noriu gulinčios panteros ax.gif ...įtupdyčiau ją tarp akmenų...labai gražų liūtą esu mačiusi Druskininkų kelyje bare pas Aratą ar kažkas tai panašaus... grožis nerealus thumbup.gif (nors maistas tai beeee)
Atsakyti
Turiu klausimuką, gal kuri žinot kokį nors skulptorių, arba žmogų mokantį iš medžio išgauti ką nors gražaus (liaudies meistrai netinka-daug nori, o žiūrėt nėra į ką) biggrin.gif

gal tiks? ax.gif
http://www.wood-scul...auko_baldai.htm
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 04 29, 23:52)
Lelijinių šeimos, mėgsta pavėsį, bet puikiausia auga ir saulėje, labai nereiklus, žydi rugsėjo pradžioje.

Dėkui, jau aiškiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 29, 12:11)
pasikartosiu 1111119898746662036255364345364748390 karta rolleyes.gif
broliu Vrublevskiu ukis ,nemencines plente,pas mane jau kieme ju sermuksniai sakelem mojuoja bigsmile.gif
as net 2 pasisodinau-sakau jei kokia nelaboji pro vartus ismuks pirmojo neisisgandus,tais ties antruoju turetu ir apsigalvoti lotuliukas.gif
pasiziurek pries tai buvusiose temose ar tai 21 ar 20 rasiau kontaktus 4u.gif,tingiu knistis

Dėkui smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif Važiuosiu šiandien
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 29, 17:49)
Tricyrtis labai primena orchideja savo ziedu  wub.gif Ziemoja lauke. daug vargo nesukelia. Pas mane albume yra jo foto.

Dėkui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 04 29, 18:10)
Acer palmatum "Artropurpureum" - pasiskaityk "rojaus sodai" (kazko negaliu nuorodos ikelt  ax.gif ).

jau vakar gyvai pamaciau ir uzsimaniau blush2.gif biggrin.gif tik dabar problema kur musu kaime ji pirkt, reiks ieskot tasku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 30, 07:47)

Ačiū už nuorodą...žinau aš tuos prienų drožėjus...kaina jų labai kandžiojasi doh.gif prieš metus ieškojau suoliuko - užsiprašė nei daug nei mažai 3 000 lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 30, 10:01)
Ačiū už nuorodą...žinau aš tuos prienų drožėjus...kaina jų labai kandžiojasi doh.gif  prieš metus ieškojau suoliuko - užsiprašė nei daug nei mažai 3 000 lt. ax.gif

o balciausia lelija doh.gif doh.gif doh.gif nu tikrai neprimtina kaina schmoll.gif
Atsakyti

Mano dede skulptorius; daugiausia dirba su akmeniu, bet nemazai ir medzio skyulpturu yra dares. Jei domina parasyk i az, atsiusiu telefona (paskutiniu metu retai prie neto prisedu, bo MB okupavo kompa...). Beje, veiksmas vyksta Taurageje
Atsakyti