Tricyrtis labai primena orchideja savo ziedu Ziemoja lauke. daug vargo nesukelia. Pas mane albume yra jo foto.
QUOTE(rena @ 2008 04 29, 15:09)
niekur nerandu kaip artodo raudonasis plastakiskasis klevas
gal kas galit pagelbet ir ar jis aukstas auga
gal kas galit pagelbet ir ar jis aukstas auga
Acer palmatum "Artropurpureum" - pasiskaityk "rojaus sodai" (kazko negaliu nuorodos ikelt ).
čia rodau šiaip sau...kad mūsų tema nenueitų į kitą puslapį
QUOTE(sobieska @ 2008 04 29, 21:12)
Labai labai . Kur tokiu dideliu akmenu radot?
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 29, 21:48)
Labai labai . Kur tokiu dideliu akmenu radot?
žinok gražiausi akmenys pasitaiko prie vandens telkinių, pvz tuos radau prie "savo" Dubysos... čia dar nedideli, dideli pakasti į žemę prie mano kriokliuko, ten tai reikėjo stiprios talkos, kad įkelt į mašiną
o vat šitą pirkau prieš metus ir sumokėjau cielus 150 lt. dabar jis trigubai kainuotų
oi nepakreipiau nuotraukos ...teks pačioms pasvirti į kairę
natūroj jis žymiai gražiau atrodo negu nuotraukoj
QUOTE(Šelma @ 2008 04 29, 11:47)
Wolke, o jei aš jas iškart į dirva?
Aš tai visada jas sėju tiesiai į dirvą Nors ne manęs klausė, bet įkišau savo trigrašį
Turiu klausimuką, gal kuri žinot kokį nors skulptorių, arba žmogų mokantį iš medžio išgauti ką nors gražaus (liaudies meistrai netinka-daug nori, o žiūrėt nėra į ką)
[quote=sobieska,2008 04 29, 21:31]
Turiu klausimuką, gal kuri žinot kokį nors skulptorių, arba žmogų mokantį iš medžio išgauti ką nors gražaus (liaudies meistrai netinka-daug nori, o žiūrėt nėra į ką)
skelbiu.lt maciau ne viena skelbima visokiu meistriuku -alia skulptoriu.. gal kas patiks
skelbiu.lt maciau ne viena skelbima visokiu meistriuku -alia skulptoriu.. gal kas patiks
QUOTE(sobieska @ 2008 04 29, 21:12)
gražu o mano vyriškis draudžia man tokius aštrius kampus kontūruose daryti - jam gi mat su žoliapjove sunku manevruoti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 29, 22:44)
gražu o mano vyriškis draudžia man tokius aštrius kampus kontūruose daryti - jam gi mat su žoliapjove sunku manevruoti
aš kai pati pjaunu..pati sau ir šeimininkė...būna didelė šventė, jei MB paima žoliapjovę į rankas
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 29, 10:08)
lauksiu rudens ir žiūrėsiu, kurį iš jų parsivežiau... iki tol buvau įsitikinusi, kad bugienį
Bugienio lapai labai dygūs, o mahonijos panašesni į rožės ir tik galiukai čiut dygūs.
[quote=happy,2008 04 29, 22:44]
[/quote]
o kaip ten postas užsivadina
[/quote]
o kaip ten postas užsivadina