Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

Tricyrtis labai primena orchideja savo ziedu wub.gif Ziemoja lauke. daug vargo nesukelia. Pas mane albume yra jo foto.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 29, 15:09)
niekur nerandu kaip artodo raudonasis plastakiskasis klevas g.gif
gal kas galit pagelbet g.gif ir ar jis aukstas auga g.gif

Acer palmatum "Artropurpureum" - pasiskaityk "rojaus sodai" (kazko negaliu nuorodos ikelt ax.gif ).

Atsakyti
čia rodau šiaip sau...kad mūsų tema nenueitų į kitą puslapį lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 29, 21:12)

Labai labai thumbup.gif . Kur tokiu dideliu akmenu radot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 29, 21:48)
Labai labai thumbup.gif . Kur tokiu dideliu akmenu radot? rolleyes.gif

žinok gražiausi akmenys pasitaiko prie vandens telkinių, pvz tuos radau prie "savo" Dubysos... čia dar nedideli, dideli pakasti į žemę prie mano kriokliuko, ten tai reikėjo stiprios talkos, kad įkelt į mašiną cool.gif

o vat šitą pirkau prieš metus ir sumokėjau cielus 150 lt. dabar jis trigubai kainuotų
user posted image
oi nepakreipiau nuotraukos doh.gif ...teks pačioms pasvirti į kairę biggrin.gif
natūroj jis žymiai gražiau atrodo negu nuotraukoj unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 29 balandžio 2008 - 21:06
QUOTE(Šelma @ 2008 04 29, 11:47)
Wolke, o jei aš jas iškart į dirva?

Aš tai visada jas sėju tiesiai į dirvą ax.gif Nors ne manęs klausė, bet įkišau savo trigrašį blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką, gal kuri žinot kokį nors skulptorių, arba žmogų mokantį iš medžio išgauti ką nors gražaus (liaudies meistrai netinka-daug nori, o žiūrėt nėra į ką) biggrin.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2008 04 29, 21:31]
Turiu klausimuką, gal kuri žinot kokį nors skulptorių, arba žmogų mokantį iš medžio išgauti ką nors gražaus (liaudies meistrai netinka-daug nori, o žiūrėt nėra į ką) biggrin.gif

skelbiu.lt maciau ne viena skelbima visokiu meistriuku -alia skulptoriu.. gal kas patiks
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 29, 21:12)
user posted image

gražu thumbup.gif o mano vyriškis draudžia man tokius aštrius kampus kontūruose daryti ax.gif - jam gi mat su žoliapjove sunku manevruoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 29, 22:44)
gražu thumbup.gif  o mano vyriškis draudžia man tokius aštrius kampus kontūruose daryti ax.gif  - jam gi mat su žoliapjove sunku manevruoti doh.gif

aš kai pati pjaunu..pati sau ir šeimininkė...būna didelė šventė, jei MB paima žoliapjovę į rankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 29, 10:08)
lauksiu rudens ir žiūrėsiu, kurį iš jų parsivežiau... iki tol buvau įsitikinusi, kad bugienį  blink.gif

Bugienio lapai labai dygūs, o mahonijos panašesni į rožės ir tik galiukai čiut dygūs.
Atsakyti
[quote=happy,2008 04 29, 22:44]
[quote=sobieska,2008 04 29, 21:31]

skelbiu.lt maciau ne viena skelbima visokiu meistriuku -alia skulptoriu.. gal kas patiks
[/quote]
o kaip ten postas užsivadina bigsmile.gif
Atsakyti