Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

Ogo nu ir greitos jus net nespeju skaityti, nesenai dar 21 temoj reiskiausi o dabar tik shast ir nauja temele...
Tik kazkodel man marmuziuku lenteles neismeta.....
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 25, 11:55)
nu naisku praeitojk temoj i mano klausima neataske nieks, kaip tankiai berti seklas pvz petuniju i vazona g.gif

Nu ir dar kitas klausimas, noreciau kokios puokstes vazone, nu pvz pasodinsiu tuos kininius ratilius ir kazkokia salia zemauge svyranciau, nu kaip ten pavyzdyje buvo bakopa, ar kokia tai gebene, bet tik tiek ir tezinau. Kokias dar butu galima svyrancias kazkoias zalialapes ar margalapes pasodint salia zydinciu spalvigu geliu g.gif
pamatau as visokiu garziu, ale pavadinimu tai nezinau g.gif  doh.gif

tai kad man atrodo petunijas jau vėloka sėti g.gif labai vėlai sužydės, geriau daigiukų nusipirkti rolleyes.gif
o iš svyrančių irgi galima šlamutį (toks pilkais pūkuotais lapeliais) nusipirkti, irgi vienas iš populiariausių ko gero svyruoklių, dar cimbžieda, kas čia dar g.gif na yra jų yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 04 25, 11:25)
Klausykit merginos nu isigijau va tokio gerio ir nezinau, kaip elgtis, pardaveja sake, kad daugiametes, uzauga krumas, o dabar kazin, ar jos nenusals jei pasodinsiu? g.gif
user posted image

Jeigu neklystu cia katilelis, tik pilnaviduris. katileliai tikrai daugemeciai
Atsakyti
1. nu naisku praeitojk temoj i mano klausima neataske nieks, kaip tankiai berti seklas pvz petuniju i vazona g.gif

2. Nu ir dar kitas klausimas, noreciau kokios puokstes vazone, nu pvz pasodinsiu tuos kininius ratilius ir kazkokia salia zemauge svyranciau, nu kaip ten pavyzdyje buvo bakopa, ar kokia tai gebene, bet tik tiek ir tezinau. Kokias dar butu galima svyrancias kazkoias zalialapes ar margalapes pasodint salia zydinciu spalvigu geliu g.gif

1. Ar ne vėloka petunijas sėti?
2. Dėl svyrančių žemuogių, tai iš karto klausimas ar jos bus skirtos tik grožiui ar ir valgymui? Juk gėles šiaip ar taip tręšti reikia ax.gif
Galimi svyrančių variantai:
pajūrinės mertensijos (mertensia maritima);
žilieji šlamučiai (herichrysum petiolare);
gebenė;
cimžiedė (bent jau aš tokį jos pavadinimą žinau). šitą tai kelis metus auginau balkono lovelyje su pelargonijom, tai man labai pasiteisino thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Nu ir dar kitas klausimas, noreciau kokios puokstes vazone, nu pvz pasodinsiu tuos kininius ratilius ir kazkokia salia zemauge svyranciau, nu kaip ten pavyzdyje buvo bakopa, ar kokia tai gebene, bet tik tiek ir tezinau. Kokias dar butu galima svyrancias kazkoias zalialapes ar margalapes pasodint salia zydinciu spalvigu geliu g.gif

man irgi problema su gelyciu pavadinimais,jau jau siek tiek JUSU pagalba pradedu gaudytis (aciukas visoms 4u.gif ) cia is pernai turiu issisaugojus siek tiek nuotraukyciu...cia loveliai,bet galima kazka ir puodui pritaikyt...va svyranti verbena visai grazu salia kokiu staciai auganciu gelyciu ,kaip vadinas ta viduryje geltona gelyte g.gif ten ir lenteles su geliu pavadinimais,deja neissisaugojau visu nuotrauku
user posted image

tos margais lapukais irgi grazios-nezinau pavadinimo
user posted image
Papildyta:
turiu dar kruva pernyksciu nuotrauku su tais loveliais,siemet MB dar nesiteike manes nuvezt,bet kai jau ten pateksiu,tai fotkinsiu viska is eiles
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 25, 12:14)
Jeigu neklystu cia katilelis, tik pilnaviduris. katileliai tikrai daugemeciai

Aciu, o kaip salcio jie nebijo?
Ale tai sake, kad cia tokios rozytes blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 25 balandžio 2008 - 11:35
QUOTE(Srove @ 2008 04 25, 12:32)
Aciu, o kaip salcio jie nebijo?

jie lauke auginami kaip daugemeciai, bet cia aiskiai is siltnamio tai gal dar reiktu palaukti. ziurint kokius orus LT zada. bet juos kambari galima auginti
Papildyta:
nu tikrai ne rozytes g.gif
Idomu butu isgirsti ir kitu nuomone.
AUUUU MERGINOS ATSILIEPKIT. MAN ATRODO, KAD TAS AUGALIUKAS PILNAVIDURIS KATILELIS.O JUS KA MANOT?[COLOR=deeppink]
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 25, 12:39)
jie lauke auginami kaip daugemeciai, bet cia aiskiai is siltnamio tai gal dar reiktu palaukti. ziurint kokius orus LT zada. bet juos kambari galima auginti
Papildyta:
nu tikrai ne rozytes g.gif
Idomu butu isgirsti ir kitu nuomone.
AUUUU MERGINOS ATSILIEPKIT. MAN ATRODO, KAD TAS AUGALIUKAS PILNAVIDURIS KATILELIS.O JUS KA MANOT?[COLOR=deeppink]

user posted image
va is sono gal aiskiau atrodys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 04 25, 12:46)
user posted image

Tikrai katilelis. Lot. Campanula
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 04 25, 12:46)
user posted image

tikrai katilėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 04 25, 12:52)
tikrai katilėlis mirksiukas.gif

Aciu mergaites mirksiukas.gif pasiskaitinesiu apie ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 04 25, 07:45)
Patikek, per pora metu penkialapis tvora pavercia zvilgsniu neperskrodziama. Mano isbandyta  thumbup.gif Minusai: kad ta tvora ziema tampa perregima  biggrin.gif , na, ir pavasari galetu anksciau issprogti (kol kas dar tik isbrinke pumpurai)... Tiesa, ir saknys labai plinta, reik netinget kiekvienais metais apkapot (cia kaip ir su visom graziom piktzolem...  biggrin.gif ) Bet viska atperka sodri vasaros zaluma (liuksiskas fonas ryskiom gelem) ir deganti raudoniu rudenine tvora  thumbup.gif  wub.gif

o pas mus jau su lapais blink.gif ... Man nereikia, kad tvora apaugtu, leisciau tik per pati virshu (is didelio maza padaryt - ne problema) - noriu raudonos spalvos rudeni wub.gif . "Engelmannii" arba "Veitchii" atzalu neleidzia ax.gif .

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 25, 09:17)
man tai labai gražu pažiūrėti, bet esu užkietėjus praktikė - man iš karto kyla klausimas - o kas su tuo plotu po to, kai tie svogūniniai nužydės blink.gif

trinkelem iskloti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 25, 11:39)
AUUUU MERGINOS ATSILIEPKIT. MAN ATRODO, KAD TAS AUGALIUKAS PILNAVIDURIS KATILELIS.O JUS KA MANOT?

atsiliepiam biggrin.gif - tikrai taip!
Atsakyti