Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(Šelma @ 2008 04 29, 12:47)
Wolke, o jei aš jas iškart į dirva? Beje kaip manote ar patiktu toms pupoms gyvent ant stogo-noriu apželdintį lebai neišvaiždų rūsio stoga  g.gif Na stogas toks iki žemės, pakraščiuose pasodinsiu, virvutes įtemsiu  g.gif Tik ar patiks pupom mano sulėj kepti ir lietui plakamoms būtį?

jo galima iskart i dirva,tik dar reiketu siek tiek palaukt,turetu but geriau zeme isilus ir dar viena problema sraiges labai megsta tuos jaunus daigelius essen.gif:labai_piktas: .... mastau.gif jeigu veliau -jau didesnius isnesiu i lauka,gal nebenugriaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 29 balandžio 2008 - 12:11
Kazkur skaiciau, kad perkunropes ant stogu graziai atrodo ir gerai jauciasi. Tik neaisku ar stogui toks apzeldinimas nepakenktu.
Atsakyti
O kaip tada su sraigėm kovoti unsure.gif Jei aš daigelius kol ūgtels kuo pridengsiu, ar plastikinį butelį ant jų užmaisiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 29, 13:11)
Kazkur skaiciau, kad perkunropes ant stogu graziai atrodo ir gerai jauciasi. Tik neaisku ar stogui toks apzeldinimas nepakenktu.

GAL ČIA? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 29, 13:15)

Gal ir cia hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2008 04 29, 13:12)
O kaip tada su sraigėm kovoti  unsure.gif Jei aš daigelius kol ūgtels kuo pridengsiu, ar plastikinį butelį ant jų užmaisiu  g.gif

As pirkau tokiu spec grudeliu sraigems atbaidyti. Pernai rudeni budavo iseini i kiema o prie duru ant plyteliu vienos sraiges, net i virtuve is lauko sugebedavo isirioglint. Kai pabarsciau tu grudeliu dingo sraiges. Kazkur isejo, nes negyvu neradau. Tik tie grudeliai nelabiau graziai ant zemes atrodo. Jie skaisciai melyni tai sviecia tarp geliu is toli ir netirpsta nuo lietaus. Susimaise su zemem, o gal vejas nupute per kokius 3 men. Turetu ir LT buti priemonu nuo sraigiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 29 balandžio 2008 - 12:50
QUOTE(sobieska @ 2008 04 28, 23:21)
Nea, ne hortenzija...jis niekada nežydi.

man is lapu ir sakeliu issidestymo i laipiojancia hortenzija (Hydrangea petiolaris) panasu.

QUOTE(Šelma @ 2008 04 29, 12:12)
O kaip tada su sraigėm kovoti  unsure.gif Jei aš daigelius kol ūgtels kuo pridengsiu, ar plastikinį butelį ant jų užmaisiu  g.gif

nupjauk vaisvandeniu ar miner. vandens butelio abu galus ir uzmauk ant jaunu daigeliu - sraiges neperlips, o jei norit "siltnami" padaryt biggrin.gif , uztenka nupjaut ta butelio gala kur uzsisuka kamstelis, o dugna su stora vinim subadyt (kad oro patektu) - ir sviesu, ir silta bus .
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 29, 13:11)
Tik neaisku ar stogui toks apzeldinimas nepakenktu.

Ai stogas tas baisus, senas sutrunijęs šiferis, kada nors rankos ir piniginė ir iki jo prieis biggrin.gif Svarbu kolkas gražu bus rolleyes.gif
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 29, 13:48)
Gal ir cia

Turetu ir LT buti priemonu nuo sraigiu.

Ačiū 4u.gif
Nežinau ar bus sraigiu pas mus tiesa sakant išviso, dar tik mėnesį sodyba turim, bet jei ką žinosiu, kad reikia kažko ieškot mėlyno 4u.gif
QUOTE(vida777 @ 2008 04 29, 13:56)
nupjauk vaisvandeniu ar miner. vandens butelio abu galus ir uzmauk ant jaunu daigeliu    -

Nu ką aš be jūsų daryčiau wub.gif
Atsakyti
jolaxus 4u.gif nesenai buvo ikelus paveiksliuka tos priemones nuo sraigiu...kazkas panasaus i sita
user posted image
atrodo tie grudeliai taip
user posted image
Atsakyti
Oho kiek priplepsejot, tik nebuk kelias dienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 04 29, 09:49)
Vaje vaje vaje  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Dabar galiu jus kaltinti, kad užkrėtėt aplinkos grąžinimo bacila mad.gif  wub.gif
Gavau dovanų saują pupų  bigsmile.gif Sodinsiu ir į dangų lipsiu  biggrin.gif
Sakė augaliukas vijoklis, greitai auga,gražiai žydi,o rudeni pupas subrandina-kaip vadinasi, norėčiau pažiūrėt kokį grožį auginsiu  g.gif

o pas mane teviskej sitas pupas šabalbonais vadina ax.gif , ir tikrai grazus augaliukas, mano tevai savo komposto kruva jomis apzeldina, is negrozybes tikra grozi padaro mirksiukas.gif
Atsakyti
as su jumi nespeju schmoll.gif
ziuriu vel apie ropes kalba eina biggrin.gif

tiesa, vida777, niekur nerandu kaip artodo raudonasis plastakiskasis klevas g.gif
gal kas galit pagelbet g.gif ir ar jis aukstas auga g.gif

gavau is MB isipareigojima doh.gif su savo tuo miestu baigia uzknist doh.gif
gal galit apsilankyt ax.gif http://gedzocity.myminicity.com/ind
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 29 balandžio 2008 - 15:11
Turiu klausymėlį mirksiukas.gif , gal kartais kas galite papasakoti apie gėlę Tricyrtis. Nusipirkau ir nežinau apie ją nieko. Kur ji mėgsta augti, kokiomis sąlygomis ir t.t

Nuotrauka čia:
http://www.farmyardn...r/tricyrtis.htm
Atsakyti