QUOTE(sobieska @ 2008 04 28, 21:16)
Jeigu šilta ir lyja lietutis realiaijau po 2 sav. turi matyt, bet kai dabar karšta o lietaus
tai po kokių 3 sav.nebent patys laistot...ir dar labai priklauso nuo to, kokiu storio žemės sliuoksniu paslėpėt sėklas
Supynę internete prieš tris metus susiradau, tokias gamino Švenčionyse viena firmukė, davė 5 metų garantiją, tada mokėjom 800.00lt. kai tuo tarpu "seniuose"už supynę, kuri buvo tikra šio žodžio prasme - baisi - prašė 1100.00lt. Man ji irgi labai miela, svarbiausia, kad patogi sėdėti, geras išlinkimas...
nu 'paguodei' mes laistom zeme, bet zinai, kai buni darbe tai diena ner kaip palaistyt, bet vakarais butinai palaistom. Nu o as jau sia savaite tikejaus, klad jau jau list prades
jetau, is kur tos kantrybes pasisemt. vakar dar parsinesiau is kaimynes raktazoliu ir naslaiciu, tai nasklaites sodinau ten kur salia veja bus, o kai sejom, tai seklu kliuvo ir ten, tai pakspsciau, rodos jokio gyvybes zenklo
nu bet matyt per greit norim, bet jau taip norisi isitikint, kad tikrai ta veja pasirodys
Nu supyne faina, mes irgi buvom galvoje kazka panasaus isigyt, alke vietos mazoka pas mus
QUOTE(sobieska @ 2008 04 28, 21:42)
O man šita piktžolė labai naudinga, čia mano kampas iš šiaurės pusės, kurioje niekas neauga išskyrus tą žalią kilimą mėlynais žiedeliais...net ir pusę rododendro kažkoks biesas pakando
, teks amputuot pusę
O kas ta melynai zydinti geleyte, man kazkaip tokios labai patinka , smulkiais ziedeliais, man tokios jos vasariens, pusiau laukines. Ten kur ir pas mamce ta nuotrauka su tom baltom ir raudonom smul;kiom gelytemm man labai grazu