Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(sobieska @ 2008 04 28, 21:48)

clap.gif  šiandien "seniuose"netyčia užtikau, tai kai griebiau 5 maišus, tai nekas ir beliko pardavime, mažai turbūt užsivežė bigsmile.gif

kokia jo kaina??
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2008 04 29, 08:21)
kokia jo kaina??

Nu net nežinau blush2.gif , tuoj gal čekutis bus tašėj užsilikęs, pernai tai 80 litrų kainavo po 22 lt... va radau maišas 23,51...kam tie centai g.gif
Papildyta:
QUOTE(jočke @ 2008 04 29, 08:12)
o man atrodo, kad tai citrinvitis kai patrini lapeli kvepe citrina, aš toki turiu tai man iš nuotraukos labai panašu kad tai jis g.gif

labai lengva bus įsitikinti...būtinai patrinsiu ir pranešiu kuom kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 29, 07:29)
Nu net nežinau blush2.gif , tuoj gal čekutis bus tašėj užsilikęs, pernai tai 80 litrų kainavo po 22 lt...  va radau maišas 23,51...kam tie centai g.gif
Papildyta:

labai lengva bus įsitikinti...būtinai patrinsiu ir pranešiu kuom kvepia biggrin.gif

maiso mazdaug vienam m2 uztenka.. ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 28, 21:16)
Jeigu šilta ir lyja lietutis realiaijau po 2 sav. turi matyt, bet kai dabar karšta o lietaus schmoll.gif tai po kokių 3 sav.nebent patys laistot...ir dar labai priklauso nuo to, kokiu storio žemės sliuoksniu paslėpėt sėklas mirksiukas.gif
Supynę internete prieš tris metus susiradau, tokias gamino Švenčionyse viena firmukė, davė 5 metų garantiją, tada mokėjom 800.00lt. kai tuo tarpu "seniuose"už supynę, kuri buvo tikra šio žodžio prasme - baisi - prašė 1100.00lt. Man ji irgi labai miela, svarbiausia, kad patogi sėdėti, geras išlinkimas...

nu 'paguodei' mes laistom zeme, bet zinai, kai buni darbe tai diena ner kaip palaistyt, bet vakarais butinai palaistom. Nu o as jau sia savaite tikejaus, klad jau jau list prades doh.gif jetau, is kur tos kantrybes pasisemt. vakar dar parsinesiau is kaimynes raktazoliu ir naslaiciu, tai nasklaites sodinau ten kur salia veja bus, o kai sejom, tai seklu kliuvo ir ten, tai pakspsciau, rodos jokio gyvybes zenklo blink.gif nu bet matyt per greit norim, bet jau taip norisi isitikint, kad tikrai ta veja pasirodys tongue.gif

Nu supyne faina, mes irgi buvom galvoje kazka panasaus isigyt, alke vietos mazoka pas mus g.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 04 28, 21:42)
O man šita piktžolė labai naudinga, čia mano kampas iš šiaurės pusės, kurioje niekas neauga išskyrus tą žalią kilimą mėlynais žiedeliais...net ir pusę rododendro kažkoks biesas pakando doh.gif , teks amputuot pusę biggrin.gif
user posted image

O kas ta melynai zydinti geleyte, man kazkaip tokios labai patinka , smulkiais ziedeliais, man tokios jos vasariens, pusiau laukines. Ten kur ir pas mamce ta nuotrauka su tom baltom ir raudonom smul;kiom gelytemm man labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 28, 22:42)
net ir pusę rododendro kažkoks biesas pakando doh.gif , teks amputuot pusę biggrin.gif
user posted image

kadangi pati ka tik paaukojau savo puse rododendro tai man pirmiausiai ir pas tave jis uzkliuvo, pozymiai tokie patys, visiskai nudziuves, bet likusi dalis manau atsigaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Paprašyk pesticidų plačialapiams augalams žolėje naikinti. Pati naudoju thumbup.gif labai efektyviai panaikina iki pat šaknų. Pradžioj kol jie nyksta pieva patampa nelabai graži, bet po kokių 5 dienų vaizdelis taisosi.

Ačiū labai ,bandysiu smile.gif

Papildyta:
Kažkaip ne taip surašiau, niekaip nesuprantu kaip jūs su tom citatom žaidžiate, man niekaip neišeina unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 29, 07:53)
nu 'paguodei' mes laistom zeme, bet zinai, kai buni darbe tai diena ner kaip palaistyt, bet vakarais butinai palaistom. Nu o as jau sia savaite tikejaus, klad jau jau list prades doh.gif  jetau, is kur tos kantrybes pasisemt.  vakar dar parsinesiau is kaimynes raktazoliu ir naslaiciu, tai nasklaites sodinau ten kur salia veja bus, o kai sejom, tai seklu kliuvo ir ten, tai pakspsciau, rodos jokio gyvybes zenklo  blink.gif  nu bet matyt per greit norim, bet jau taip norisi isitikint, kad tikrai ta veja pasirodys tongue.gif
..

lotuliukas.gif paskaitau ir labai jau mūsų laukimą primena - ir mes kapstė,ieškojom doh.gif . Šeštadienį buvo 3 savaitės nuo pasėjimo - tai dabar jau daugiau žaliuoja, nei juoduoja "veja", bet iš žemės spygliukai lysti pradėjo po 2 savaičių nuo pasėjimo, ir tas 2 savaites merkė lietus nuolat, trečią savaitę švietė per ją ir sužaliavo smile.gif dabar gal dar pora savaičių turim žoliapjovei išsirinkt ir nusipirkt...
Papildyta:
Sobieska, tavo kiemas nuostabus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linjan @ 2008 04 29, 08:04)
Paprašyk pesticidų plačialapiams augalams žolėje naikinti. Pati naudoju thumbup.gif labai efektyviai panaikina iki pat šaknų. Pradžioj kol jie nyksta pieva patampa nelabai graži, bet po kokių 5 dienų vaizdelis taisosi.

Ačiū labai ,bandysiu smile.gif

Papildyta:
Kažkaip ne taip surašiau, niekaip nesuprantu kaip jūs su tom citatom žaidžiate, man niekaip neišeina  unsure.gif  blink.gif

Linjan, neistrink lauztiniu skliaustu ir zodeliu quote, jei trini teksto viduri, tai gali istrinti,m bet tu lauztiniu skliaustu ir to zodelio neistrink, nes tada beveliks kaip citatos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 04 28, 20:46)
schmoll.gif  tas augalas vadinasi mahonija.

pagal lapus man abu panašūs, bet gal tu ir teisi..
Atsakyti
merginos, ieškau skiepyto šermukšnio.Sako ,kad jis būtinas ,nes atbaido blogas dvasias g.gif .Niekur nerandu aikštelėse prie Vilniaus. Gal kajodamos kur nors pamatysit-būčiau labai dėkinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 04 28, 22:45)
Gal žinot kur Kaune ar aplink galima nusipirkti tujų, tinkančių gyvatvorei, už padorią kainą? ax.gif

Gali bandyt užklaust čia 4u.gif

QUOTE(jočke @ 2008 04 29, 08:12)
o man atrodo, kad tai citrinvitis kai patrini lapeli kvepe citrina, aš toki turiu tai man iš nuotraukos labai panašu kad tai jis g.gif

Kad citrinvytis ne vaškiniais lapais g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 29, 09:30)
pagal lapus man abu panašūs, bet gal tu ir teisi..

Mahonijos uogos mėlynos, bugienio raudonos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2008 04 29, 08:30)
maiso mazdaug vienam m2 uztenka.. ane? g.gif

Žiūrint kokiu drožlių storiu norėsi padengti plotą...pvz. man ant senų užpilti(nu atnaujinti spalvą) vieno maišo užteks 3 kv.metram.
Atsakyti