Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(sobieska @ 2008 04 28, 08:22)
ar tik ne iš to pačio diedo būsim pirkusios, man tai sakė, kad apie 1 metrą augs doh.gif , nors ten kur pasodinau, gali augti, kad ir 3 metrų - niekam netrugdys. Nu bet panašumas, ar tik iki mano sodybos nebuvai dalėkus nusifotkint lotuliukas.gif

lotuliukas.gif kad tolokai lekt reiketu iki tavo sodybos lotuliukas.gif as Klaipedoj pirkau is moteriskes,jie Silutej gyvena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damute31: 28 balandžio 2008 - 21:34
QUOTE(Mamce @ 2008 04 28, 18:18)

thumbup.gif gražu ir man dar labai norėtūsi didelio didelio vieno akmens , bet tik vieno, augalų kaip ir gana(sorry, man akmenligė doh.gif )
Papildyta:
O man šita piktžolė labai naudinga, čia mano kampas iš šiaurės pusės, kurioje niekas neauga išskyrus tą žalią kilimą mėlynais žiedeliais...net ir pusę rododendro kažkoks biesas pakando doh.gif , teks amputuot pusę biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Gal žinot kur Kaune ar aplink galima nusipirkti tujų, tinkančių gyvatvorei, už padorią kainą? ax.gif
Atsakyti
ir dar vienas kamputis...man tas spygliuotais lapais augalas yra gražus kai žydi geltonomis kekėmis, tuoj prasidės procesas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(crocus @ 2008 04 28, 15:16)
Sobieskai - http://www.mulcias.l...age=group&id=81 - turi kažkokio raudono. Gal tiks ir tau.

clap.gif šiandien "seniuose"netyčia užtikau, tai kai griebiau 5 maišus, tai nekas ir beliko pardavime, mažai turbūt užsivežė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 04 28, 17:02)
Aha, ta "roze" aplinkui tasesi befotografuojant, tai ir nusiunciau "i kadra", kad nors kas grazaus nuotraukoj butu...  lotuliukas.gif
Zinok,nestorai tu akmenuku. Gal zeme pas mane iskelta, tai taip atrodo. Bet zvyras kai kur net prasisviecia - po lietaus dar reikes 'skyles" uzkamsyt papildomom porcijom.

graži rožė fone. Mano rožės mėgsta po gėlynus pėsčiom pasivaikščiot, bet jau po truputį perauklėju biggrin.gif
Labai viskas thumbup.gif tik gal, kaip kažkas jau sakė, su vazoniukais įkasti ką nors spalvoto, na bent laikinai, kad matytum, ar reikalinga ir ar tinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 04 28, 19:48)
ir dar vienas kamputis...man tas spygliuotais lapais augalas yra gražus kai žydi geltonomis kekėmis, tuoj prasidės procesas

tas augalas vadinasi bugienis 4u.gif man jis irgi labai wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2008 04 28, 17:10)
1 glažutė
2 karpažolė

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 04 28, 22:45)
Gal žinot kur Kaune ar aplink galima nusipirkti tujų, tinkančių gyvatvorei, už padorią kainą? ax.gif

berods Kauno dienoj ar savaitgalio ar siandienineje maciau skelbimuka,apie kainos padoruma nieko negaliu pasakyti schmoll.gif ,bet patys dar gali ir pristatyti ir pasodinti.
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 28, 22:55)
berods Kauno dienoj ar savaitgalio ar siandienineje maciau skelbimuka,apie kainos padoruma nieko negaliu pasakyti schmoll.gif ,bet patys dar gali ir pristatyti ir pasodinti.

Dėkui, reikės pavartyti Kauno dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 04 28, 21:39)
thumbup.gif  gražu, pasirodo kažko panašau noriu  ax.gif  kopijuosiu.....................
O ta gauruota gėlelė ar augalėlis  nemėgsta gėlynuos pagulėt  lotuliukas.gif , mūsų kur buvęs kur nebuvęs būtinai išsidrėbs išpūrentoje žemėje  blink.gif

Pagulet tai nemegsta, bet persibegt ir palikt meskos letenu pedsakus - daznai... mad.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 04 28, 22:42)
thumbup.gif  gražu ir man dar labai norėtūsi didelio didelio vieno akmens , bet tik vieno, augalų kaip ir gana(sorry, man akmenligė doh.gif )

drinks_cheers.gif Zinai, man beziurint i nuotrauka irgi atejo ta pati mintis - reikia akmens biggrin.gif Bet didelio. tai greiciausiai nieko neisesi, nes MB apie akmenis vienos nuomones - lauzo masina doh.gif Tai niekaip nepriprasyciau parvezti, jei ir rasciau koki tinkama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 04 28, 23:18)
Bet didelio. tai greiciausiai nieko neisesi, nes MB apie akmenis vienos nuomones - lauzo masina doh.gif  Tai niekaip nepriprasyciau parvezti, jei ir rasciau koki tinkama  verysad.gif

vat čia ir belieka pasitelkti savo moterišką žavesį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 04 28, 19:10)
Tam reikalui tinka spalvoti siūlai, kiekvieną spalvą kitos spalvos siūlu ir pasižymėk užrašuose.

jezau, net uz galvos susiemiau po tavo posto - ir juokas, ir pikta - o as jau ruosiausi kruvinam darbui... viska persodint, ir rudeni vel lauk rauti doh.gif . Dekavoju dekavoju tau sirdingai drinks_cheers.gif .

QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 28, 21:54)
tas augalas vadinasi bugienis  4u.gif  man jis irgi labai  wub.gif

schmoll.gif tas augalas vadinasi mahonija.

QUOTE(Mamce @ 2008 04 28, 22:18)
drinks_cheers.gif Zinai, man beziurint i nuotrauka irgi atejo ta pati mintis - reikia akmens  biggrin.gif Bet didelio. tai greiciausiai nieko neisesi, nes MB apie akmenis vienos nuomones - lauzo masina doh.gif  Tai niekaip nepriprasyciau parvezti, jei ir rasciau koki tinkama  verysad.gif

ka, tau vienas vyras ant svieto - tik pataikyk kai taviskio namuose nebus, ir parridens koks imites kaimynas ta akmeni construction.gif .

Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 04 28, 21:42)

o kas tas vijoklis - hortenzija ? Ar jau zydejo pas tave?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 04 28, 23:46)
jezau, net uz galvos susiemiau po tavo posto - ir juokas, ir pikta - o as jau ruosiausi kruvinam darbui... viska persodint, ir rudeni vel lauk rauti  doh.gif . Dekavoju dekavoju tau sirdingai  drinks_cheers.gif .
schmoll.gif  tas augalas vadinasi mahonija.
ka, tau vienas vyras ant svieto - tik pataikyk kai taviskio namuose nebus, ir parridens koks imites kaimynas ta akmeni  construction.gif .

Papildyta:

o kas tas vijoklis - hortenzija ? Ar jau zydejo pas tave?

Nea, ne hortenzija...jis niekada nežydi.Jo lapai tokie kaip kad būtų vaškiniai, o ir šakos labai standžios ir kietos, tą tvorelę jau greitai reikės keisti kita, tai tik karpymo pagalba išlaisvinsiu augalą. Jis geriausiai jaučiasi būdamas šiaurės pusėj, kur dažniausiai būna pavėsis...jam treti metukai eina ax.gif
Atsakyti
o man atrodo, kad tai citrinvitis kai patrini lapeli kvepe citrina, aš toki turiu tai man iš nuotraukos labai panašu kad tai jis g.gif
Atsakyti