Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(Wolke @ 2008 04 28, 16:48)
Saxifraga Arendsii lotyniskas pavadinimas  4u.gif

http://www.rojaussod.../tema.php?s=123
Atsakyti
4u.gif Merginos gal žinot, kur Kaune gaut nusipirkt cimžiedę,berods taip jinai vadinasi? Atsibodo katinų iškuistos lysvės negyvai.Ačiū 4u.gif Gal net ir Vilniuje,nes kitą savaitę važiuoju ten į sesiją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oskute: 28 balandžio 2008 - 15:07
Oskute, vakar maciau Silaniu turgelyje, bet buvo tik jauni augaliukai, rodos po 2 lt g.gif g.gif jei nepainioju tai cimziede tokia svyranti, ar ne? as va dar galvojau pikrt ir i vazona koki sodint g.gif
Atsakyti
Siaubingai reikalinga cimzieda blink.gif Kaip zinoti, kad tam turguje tikrai yra g.gif As is kito miesto atleksiu o ten snipstas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 04 28, 15:33)
as jau esu lindus i eteri su savo gelynais...nieko idomaus  ax.gif  blush2.gif nelabai turiu supratimo kaip juos skoningai irengt,dazniausiai gaunas jovalas  ax.gif nes visko noriu,kazkaip dar neismokau atsirinkt tai kas man tiktu,o ne patiktu  doh.gif
na o vokiski gelynai  g.gif nezinau nera kazkuom ypatingi,va Reklamiste svieziai pabuvus gali ivertint ar labai jau cia jie skiriasi nuo lietuvisku  mirksiukas.gif as jau senokai cia tai mano akis apsipratus  ax.gif
keleta nuotraukeliu is mano darzo  smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
bigsmile.gif tai ponia Keukenhof`e pabuvojot...pavydziu baltai,manes vis diedas nenuveza  rolleyes.gif

niu, kad grazu pas tave wub.gif . O sakei, nieko blatno. As tai noriu susikurti toki biskuti laukini vaizda, visas negrazias tvoras aukstom kvietkom uzdangstyt. Kazko senobinio, pievas primenancio reikia. Labai tiktu prie mano namuko. rolleyes.gif Bet, kad tuos zydincius bruzgynus ne taip lengava pasidaryt kaip atrodo. unsure.gif Ir as vis nepataikau pirkdama augaliukus. schmoll.gif Perku kas patinka, o ne tai kas toj molynej augtu. Va ka tik apziurejau, kad ir raktazoles neaiskios. Kaip ir ant tulpiu sedi kazkokie beveik permatomo vabaliukai. Gal zinot nuo ko jie atsiranda.
Papildyta:
QUOTE(Oskute @ 2008 04 28, 16:06)
4u.gif Merginos gal žinot, kur Kaune gaut nusipirkt cimžiedę,berods taip jinai vadinasi?  Atsibodo katinų iškuistos lysvės negyvai.Ačiū 4u.gif Gal net ir Vilniuje,nes kitą savaitę važiuoju ten į sesiją.

As tai nesuprantu ko tie katinai lysvese rausias. Pas mane ir savas laksto ir kaimynu paest uzsuka, bet nieko jie nekapsto. Tik i tvoras nagus galanda
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 28, 11:05)
na tau tai jis uošvis, gali ir įsižeisti už griežtesnį žodį, o ką tavo vyriškis tuo klausimu galvoja? gal jis gali tėvelį pabandyti šiek tiek į vietą pastatyt? unsure.gif

nu pritariu 100 procentu drinks_cheers.gif - jei vyras netars zodzio-suds bus.!labai panasia situacija zinau - tol,kol vyras nepasake,kas cia seimininkai,tol buvo bardakas ir saviveikla- lygiai taip pat nesinorejo izeisti ir t.t. Nes jei tu uzbambesi-busi baisioji marti(jei dar nesi.... mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 28, 16:38)
niu, kad grazu pas tave wub.gif . O sakei, nieko blatno. As tai noriu susikurti toki biskuti laukini vaizda, visas negrazias tvoras aukstom kvietkom uzdangstyt. Kazko senobinio, pievas primenancio reikia. Labai tiktu prie mano namuko.  rolleyes.gif Bet, kad tuos zydincius bruzgynus ne taip lengava pasidaryt kaip atrodo.  unsure.gif Ir as vis nepataikau pirkdama augaliukus.  schmoll.gif Perku kas patinka, o ne tai kas toj molynej augtu. Va ka tik apziurejau, kad ir raktazoles neaiskios. Kaip ir ant tulpiu sedi kazkokie beveik permatomo vabaliukai. Gal zinot nuo ko jie atsiranda.
Papildyta:

As tai nesuprantu ko tie katinai lysvese rausias. Pas mane ir savas laksto ir kaimynu paest uzsuka, bet nieko jie nekapsto. Tik i tvoras nagus galanda

Wolke ko tu cia dabar kukliniesi, tos uolaskeles- Super! ir kiti vaizdai grazus. Patikek nesimetau komplimentais biggrin.gif
sidabrinekuoja - as irgi toki stiliu megstu. Buvau imetus pernai vaizdu is savo sodo, nebesinori terst, jei nori tau i meila galiu atsiust pic ideju pasisemimui (is kuklumo ziuriu nemirsiu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 04 28, 16:53)
Wolke ko tu cia dabar kukliniesi, tos uolaskeles- Super! ir kiti vaizdai grazus. Patikek nesimetau komplimentais biggrin.gif
sidabrinekuoja - as irgi toki stiliu megstu. Buvau imetus pernai vaizdu is savo sodo, nebesinori terst, jei nori tau i meila galiu atsiust pic ideju pasisemimui (is kuklumo ziuriu nemirsiu blush2.gif )

oi busiu labai dekinga. 4u.gif parasysiu savo email i az
Papildyta:
Jau issiunciau. Ar gavai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 04 28, 14:33)

Wolke, geda turetu buti - sitaip save nuvertinti !!!!!!!!!! Pas tave labai labai thumbup.gif , o pernai tavo viena foto su vaizdu is terasos, relaksui biggrin.gif issisaugojau - jau tokia ramybe man dvelke..., net dabar prisimenu.

Papildyta:
QUOTE(Reklamiste @ 2008 04 28, 14:02)
Trūksta idėjų? Va jums daugiau nei šimtas nuotraukų iš mano kelionės (tikslas - gėlių paradas ir kitos grožybės), prašau, visas reportažas čia:

gėlių paradas ir kita

o kur ta japoniska soda radai - Vokiet. ar Oland.?

Papildyta:
mergaites, nebezn. ka daryt, patarkit kas apie svogunines ismanot help.gif - reikia svoguniniu geliu misraine (visa patvori) isrusiuot, nu bet kai lapai nugels, taigi as ju nebeatskirsiu, kur kas. Daugelis jau nuzydejo, bet is lapu dar pazystu, gal kaip nors jas galeciau jau dabar persodinti ????????????????????? Kasiopeja, tu berods rasei, kad perzydejusias perkeli i kita vieta g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 28 balandžio 2008 - 16:55
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 28, 10:43)
klausykit, merginos, ką daryti? Nervai nebelaiko, žliumbiu atsisėdus. Turiu uošvį mičiuriną. Atvažiavo ir niekam nieko nesakęs sodą išpjaustė ir kažin ko priskiepijo. Bent būtų pasakęs, kad kažką ruošiasi daryti  blink.gif 

Uiii, kaip tave suprantu... Mano anyta panasiai musu namuose kaip savuose jauciasi... doh.gif Praeita savaitgali taip nukarpe jau mano pakirptus buksmedzius, kad net apsizliumbiau sad.gif

QUOTE(Bitulka @ 2008 04 28, 11:06)
O kazi mergaites kanoms ir jurginams dar ne per anksti lysi i zeme lauke? g.gif As jau pasisovus per si ilga savaitgali sukimsti visas geles i gelynus ir darza pasiset ax.gif

Mano jau sukisti tiek jurginai, tiek kanai i zemes (si savaitgali). Visos kambarines geles irgi po truputi kraustosi i terasa (aciu dievui, pagaliau visus bruzgynus is namu ismesiu... biggrin.gif )

QUOTE(Wolke @ 2008 04 28, 15:33)
as jau esu lindus i eteri su savo gelynais...nieko idomaus  ax.gif  blush2.gif nelabai turiu supratimo kaip juos skoningai irengt,dazniausiai gaunas jovalas  ax.gif nes visko noriu,kazkaip dar neismokau atsirinkt tai kas man tiktu,o ne patiktu  doh.gif
na o vokiski gelynai  g.gif nezinau nera kazkuom ypatingi,va Reklamiste svieziai pabuvus gali ivertint ar labai jau cia jie skiriasi nuo lietuvisku  mirksiukas.gif as jau senokai cia tai mano akis apsipratus  ax.gif
keleta nuotraukeliu is mano darzo  smile.gif

Wolke, kaip tau negeda gedytis savo gelynu biggrin.gif Nuostabu, taip subtilu wub.gif Naturalu... thumbup.gif Ech... (mamce vel panyra i savigrauza.... blush2.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Kas kalnus pila, kas alpinariumus ar gelynus kuria, o kas zvyro kruvose rausiasi... blush2.gif Savaitgalio darbas (aisku, augaliukams jau kokie 4-5 m). MB su mano mama kase juostele tarp vejos ir zvyro karjero ir nulygino mano sukurta tokia banga i vidu priekyje mad.gif Jau kokia pikta buvau, bet saukstai popietu. Nieko, vis tiek augalai augs, platinsiu ir vel atstatysiu ta forma.

Kaip ziurisi? Ar nereiktu dar kokio augalelio plikose vietose? Gal kokia viksva tiktu ikasti pvz. desineje puseje?

user posted image

Fui, kaip nemoku fotografuoti verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 28 balandžio 2008 - 17:20
QUOTE(Reklamiste @ 2008 04 28, 15:02)
Trūksta idėjų? Va jums daugiau nei šimtas nuotraukų iš mano kelionės (tikslas - gėlių paradas ir kitos grožybės), prašau, visas reportažas čia:

gėlių paradas ir kita

p.s. mano foto albumuose panaršę rasit tokį ilgą gėlyną patvoryje - tai va, dauguma gėlių jau lipa per kraštus.... tai dalinu nemokamai, belieka atvažiuoti ir išsikasti. Veiksmas Vilniuje.

aciu,smagu buvo tavo albumeli pavartyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 04 28, 18:18)
Kas kalnus pila, kas alpinariumus ar gelynus kuria, o kas zvyro kruvose rausiasi...  blush2.gif  Savaitgalio darbas (aisku, augaliukams jau kokie 4-5 m). MB su mano mama kase juostele tarp vejos ir zvyro karjero ir nulygino mano sukurta tokia banga i vidu priekyje  mad.gif  Jau kokia pikta buvau, bet saukstai popietu. Nieko, vis tiek augalai augs, platinsiu ir vel atstatysiu ta forma.

Kaip ziurisi? Ar nereiktu dar kokio augalelio plikose vietose? Gal kokia viksva tiktu ikasti pvz. desineje puseje?

user posted image

Fui, kaip nemoku fotografuoti  verysad.gif  doh.gif

nu koks tas gauruotas kailiniuotas uodeguotas "augalas" grazus wub.gif
ka jau ten sodinsi-visi augalai plesis ... sakyciau kokiu svoguniniu gali ikist rudeniop pulkeliais,tik va akmenuku riebiai uzpylei g.gif
o siaip tai grazu,nustok prie saves kabinetis lotuliukas.gif
Atsakyti