Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

po tokiu jolaxus ir sobieskos grozybiu man su savo gelynukais pasikavot ax.gif blush2.gif bet savaitgali nusipirkau dar viena piktzole - alyva wub.gif
Atsakyti
Siaip galima is karto zemiu pripilt ir viskas,bet po keliu metu tas kelmas visiskai supus, galima ji paruosti, t.y. padengti spec medziagom, kad ir pinotekstu tiek is vidaus tiek is isores, bet siuo atveju reiktu kokia skylute pragrezt, nu kaip vazonelyje, o dar geriau butu i vidu dar koki vazoneli ikomponuot- maziau putu. Kelmas, labai graziai atrodo kai jame pasodintos naslaites, lobelija arba serenciai, siaip pastarieji variantai komponuotej labai graziai atrodo. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 28, 13:37)
turiu dar viena klausima g.gif vakar MB tvarke toki kampa uz garazo, skalde malkas, as beziuredama sugalvojau viena sena kelma panaudot kaip vazona kokiom tai gelem. nelabai ka turiu sodint, bet kaimyne sake siandien duos naslaiciu, raktazoliu, tai sakau gal kazka is tu pasodinsiu.N u gi vis ekeperimentuoiju, bet va iskilo klausimas-kelmas senas, mnedaug truksta, kad jis jau suskiltu perpus, ar isskaptavus bisko ji viiduri reikia kazkaip paruos, ar uzteks ten ibert zemiu ir tiesiog kazka isodint g.gif 
O ir siaip kokios geles butu grazu kelme, man kazkaip labiau atrodo tikrtu kokios paprastense s, daugiau gal 'laukines"  g.gif

man tai grazu kai kelmuose auga svyrancios geles. Labai grazu svyrancios palergonijos. Petunijos ir i jas panasios labai atsibode, nors ir palergonijom nelabai ka nustebinsi.
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 04 28, 13:46)
po tokiu jolaxus ir sobieskos grozybiu man su savo gelynukais pasikavot  ax.gif blush2.gif  bet savaitgali nusipirkau dar viena piktzole - alyva  wub.gif

O gal gali parodyt vokisku gelyneliu. Kiekvienam kraste gi vis kitaip ax.gif . O ir tavo gelyneli butu idomu pamatyt blush2.gif
Papildyta:
O gal ir nasturtos neblogai kelme atrodytu. Tik reiktu paieskot idomesniais ziedeliais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 28 balandžio 2008 - 12:54
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 04 28, 12:48)
Siaip galima is karto zemiu pripilt ir viskas,bet po keliu metu tas kelmas visiskai supus, galima ji paruosti, t.y. padengti spec medziagom, kad ir pinotekstu tiek is vidaus tiek is isores, bet siuo atveju reiktu kokia skylute pragrezt, nu kaip vazonelyje, o dar geriau butu i vidu dar koki vazoneli ikomponuot- maziau putu. Kelmas, labai graziai atrodo kai jame pasodintos naslaites, lobelija arba serenciai, siaip pastarieji variantai komponuotej labai graziai atrodo. tongue.gif

Nu kad nereiktu pirkti, tai gal kokiu naslaiciu pasodinsiu, nes kaimyne duos, o veliau galesiu ir ka kita ten isodint. O siaip tai manau ner prasmes to kelmo saugot kelis metus, tai jauciu tik zemiu idesiu, arba jei rasiu tinkama vazoneli, tai su vazoneliu idesiu, nes tas kelmas jau toks byrantis, tai man kad ir siemet pabutu, o jei pasirodys grazu, tai rasim tu kelmu gerensiu kitais metais tongue.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 28, 12:56)
man tai grazu kai kelmuose auga svyrancios geles. Labai grazu svyrancios palergonijos. Petunijos ir i jas panasios labai atsibode, nors ir palergonijom nelabai ka nustebinsi.
Papildyta:

OPapildyta:
O gal ir nasturtos neblogai kelme atrodytu. Tik reiktu paieskot idomesniais ziedeliais

Nu jo kazkaip daugiausia zurnaluose ar kur kompozicijose teko matyt svyrancias pelargonijas, bnert as ju kazkaip gal nelabai megstu, man atsibode nuo vaikystes, nes mama balkone tik tokias ir augino doh.gif dar ne mada buvo surfiniju ir pelargoniju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(forta @ 2008 04 28, 05:36)
Saunuole... user posted image
  LABAI grazu 4u.gif

Forta, aš vis galvoju, o kada tamsta su savo gėlynais pasirodysite. Žinom, kad daug darbščių pagalbininkų turi, bet gal kas nors išliko po to, kai jie savo leteną pridėjo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Trūksta idėjų? Va jums daugiau nei šimtas nuotraukų iš mano kelionės (tikslas - gėlių paradas ir kitos grožybės), prašau, visas reportažas čia:

gėlių paradas ir kita

p.s. mano foto albumuose panaršę rasit tokį ilgą gėlyną patvoryje - tai va, dauguma gėlių jau lipa per kraštus.... tai dalinu nemokamai, belieka atvažiuoti ir išsikasti. Veiksmas Vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reklamiste: 28 balandžio 2008 - 14:10
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 28, 13:37)
ar uzteks ten ibert zemiu ir tiesiog kazka isodint g.gif 
O ir siaip kokios geles butu grazu kelme, man kazkaip labiau atrodo tikrtu kokios paprastense s, daugiau gal 'laukines"  g.gif

As i tokius kelmu sodinu geles, ruosti nieko nereikia, zemiu pripilu ir tiek, dabar buna naslaites, po to israunu ir pasodinu bakopa arba toki krumeli kaip zile, pilki, buna ir zalsvi, neatsimenu kaip vadinasi, pukelis ar kaip, toks pilkas apvaliais lapeliais.
Tik kelmo apacia paprasau kad vyras uzkaltu fanieros gabaliuku arba skardos gabaliuku, nes labai pats kelmas sugere dregme, zeme perdziuna ir dar pro apacia isbega.
Atsakyti
Eilinis fotoreportažas iš mano patvorio "Padėkit atpažinti" lotuliukas.gif

user posted image
user posted image

Rudenį dar burnojau, jokių augaliukų prie šito namo nėra. Pasirodo - yra, tik vyrai buvo su žoliapjove prasiėję doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 28 balandžio 2008 - 14:11
Sobieskai - http://www.mulcias.l...age=group&id=81 - turi kažkokio raudono. Gal tiks ir tau.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 28, 13:56)
O gal gali parodyt vokisku gelyneliu. Kiekvienam kraste gi vis kitaip ax.gif . O ir tavo gelyneli butu idomu pamatyt blush2.gif

as jau esu lindus i eteri su savo gelynais...nieko idomaus ax.gif blush2.gif nelabai turiu supratimo kaip juos skoningai irengt,dazniausiai gaunas jovalas ax.gif nes visko noriu,kazkaip dar neismokau atsirinkt tai kas man tiktu,o ne patiktu doh.gif
na o vokiski gelynai g.gif nezinau nera kazkuom ypatingi,va Reklamiste svieziai pabuvus gali ivertint ar labai jau cia jie skiriasi nuo lietuvisku mirksiukas.gif as jau senokai cia tai mano akis apsipratus ax.gif
keleta nuotraukeliu is mano darzo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Reklamiste @ 2008 04 28, 15:02)
Trūksta idėjų? Va jums daugiau nei šimtas nuotraukų iš mano kelionės (tikslas - gėlių paradas ir kitos grožybės), prašau, visas reportažas

bigsmile.gif tai ponia Keukenhof`e pabuvojot...pavydziu baltai,manes vis diedas nenuveza rolleyes.gif
Atsakyti
Wolke, o man kaip tik tavo vazdeliai labai prie sirdies wub.gif wub.gif
o kas ten tos gelytes baltos pirmoj nuotraukoj?

gal galit pamokyt 4u.gif pas mus dar nepilnai sutvarkyta zeme, bet jau uz kokiu 2 sav veliausiai bus pilnai paruosta. jeigu as vienam kampe, kur jau imanoma sodinti-paseciau kai kurias gelytes, ar nieko nenutiktu, jei paskui jas retindama persodinciau i pastovia vieta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 04 28, 15:42)
o kas ten tos gelytes baltos pirmoj nuotraukoj?

Saxifraga Arendsii lotyniskas pavadinimas 4u.gif
Atsakyti