Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(sobieska @ 2008 04 27, 21:55)
doh.gif specialiai nupaveikslavau, kad jūsų paklausčiau ir pamiršau lotuliukas.gif
Gal kuri nors turit šitokį medelį. Aš prie Megos sodininkų mugėj neseniai pirkau, tiek išgyrė, kad labai gražiai auga, būna apie metrą aukščio, toks tankus, šakelių nesimato vien minkšti spygliukai, bla bla bla...tai kaip ten ištikrųjų velns žino biggrin.gif
user posted image

Čia pušis, tik kokia rūšis pamatysi kai truputį paaugs, bet neatrodo, kad bus maža, pagal augimą turėtų būti aukštoka.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 27, 20:58)

kaaaip gražu user posted image
dabar sakyk, kur gavot tokią sūpynę, užvakar panašią žiūrėjom, gal tik didesnė ir iš kreivų medžių, tai 1500 prašė. būt gerai ir pigiau kur rasti user posted image
akmenukais patys grindėt? kaip darėt?
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 28, 10:08)
O po kiek laiko jau laukti pirmu vejos pozymiu. va siandien savaite kaip pasodinom viena kampa, bet aiskui nieks dar nevyksta. MB jau svarsto, kad gal seklos nedaigios, gal blogai ka pasodinom, as vis raminu, kad dar anksti, kad dar va savaite nepraejo ir ner ko noret smile.gif  O realiai kada jau galima pamatyt pirmuosisu kokius tai vejos dygimo zenklus g.gif  g.gif

praėjusi savaitė sausoka buvo, nieko keisto, kad veja dar nedygsta. Dar pakentėkit, negali būti taip, kad nė viena sėkla nedaigi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 28, 09:18)
praėjusi savaitė sausoka buvo, nieko keisto, kad veja dar nedygsta. Dar pakentėkit, negali būti taip, kad nė viena sėkla nedaigi schmoll.gif

tai mes kasdien laistem ir vis atvaziave ziurim ar nors kas nors islindo. kaimynams turbut juokinga doh.gif doh.gif , kai as 10kart per diena pritupiou ir ziuriu i juoda zeme doh.gif doh.gif blush2.gif blink.gif

seklos buvo pirktos praeitais metais, ju galiuojimas siaip baigesi 2007-12-31, bet man praeitais metasi saket, laikyt sausau per ziema ir bus gerai. laikiau sausai, sejom negailedami rodos g.gif Nu as tikiuos, kad isdygs, tik va is kur tos kantrybes pasisikemt, nes taip jau norisi zalumos g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 28, 09:44)
tai jau taip drinks_cheers.gif svarbu pradedant viską sodinti neužsinorėti, kad vaizdelis gautųsi čia ir dabar, nes pasidarius "čia ir dabar" po metų-kitų tokį sąžalyną turėsi, kad teks pasukti galvą kaip su juo tvarkytis

Truputuka noreciau papriestarauti- apzeldintuju firmos juk padaro cia ir dabar. Sazalynu lygtais neuzsiveisia g.gif Bent jau gelyna as dariau 'cia ir dabar'. Tai dabar, jau po kokiu 5metu tenka retinti augalus, nes kai kurios pasirodo besancios baisiai vislios, bet siaip tai..juk atsiranda augalu kurie neprigyja, kurie nunyksta dar kas nors..tusciu vietu lieka... Kiekvienam savo, bet as uz tai, kad protingai susiplanuot ir pasodint viska is karto:) ( jei tik yra galimybe tokia)
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 04 28, 10:09)
Jočke, ar nenori pas mane dizainere pabūt?
Labai skonongai ir paprastai good.gif

čia Sobieskos gražumynai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visoms,
labai pas jus visas gražu, net sunku darbe sedėti norisi į sodybą už kastuvo ir kuistis sodinti laistyti. Jūs tikros įdėjų įkvėpejos ir profesionalės biggrin.gif
O aš turiu klausymėlių
- g.gif ar tikrai apsėjus aplink avietes rukstynėmis, avietės daugiau neleidžia savo uglių, noriu pabandyti šį būdą, bet gal kas bandėte;
- blink.gif kaip išnaikinti vejoje galybę pienių ir dilgėles, gal yra kokių chemikalų.
Ir dar - g.gif kokių augalų ar gėlių vienmečių galima pasisodinti, kad gautūsi apie 1,5-2 metrų sienelė, norėčiau užsidengti nuo kaimyno mėšliuko krūvos.
AČIŪ iš anksto
Atsakyti
klausykit, merginos, ką daryti? Nervai nebelaiko, žliumbiu atsisėdus. Turiu uošvį mičiuriną. Atvažiavo ir niekam nieko nesakęs sodą išpjaustė ir kažin ko priskiepijo. Bent būtų pasakęs, kad kažką ruošiasi daryti blink.gif
Su jo pomėgiu, jau nujaučiu, kad į vieną kriaušę bus kokias 5 skirtingas veisles sulipdęs. O mane iš proto varo tokie eksperimentai iš serijos "lipau į obelį kriaušių pasiskinti, krito arbūzas ir galvą praskėlė". Suprantu, jei vietą reiktų taupyti, bet jos yra per akis. Bet svarbiausia - kiša nagus prie svetimų augalų net nepasiklausęs galima-negalima, reikia-nereikia. Ten, kur numatyti voljerai šunims, daržą susikasė ir daržovių prisėjo doh.gif nei mesti jas lauk, nei palikti doh.gif (gal po daigelį į kitą vietą perkelti????) KAIP JĮ SUVALDYTI??? Žmogui jau virš 80, įžeisti nesinori, bet ir jo eksperimentai "žudo" gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 28 balandžio 2008 - 09:45
Laba 4u.gif . Sobieska tikrai labai graziai aplinka susitvarket thumbup.gif . O as vakar apziurejau, kad is viso pakelio nasturtu seklu isdygo tik viena blink.gif . Taip iseina, kad kitos nedaigios buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linjan @ 2008 04 28, 10:29)
Labutis visoms,
labai pas jus visas gražu, net sunku darbe sedėti norisi į sodybą už kastuvo ir kuistis sodinti laistyti. Jūs tikros įdėjų įkvėpejos ir profesionalės  biggrin.gif
O aš turiu klausymėlių
g.gif ar tikrai apsėjus aplink avietes rukstynėmis, avietės daugiau neleidžia savo uglių, noriu pabandyti šį būdą, bet gal kas bandėte;
- blink.gif kaip išnaikinti vejoje galybę pienių ir dilgėles, gal yra kokių chemikalų.
Ir dar -  g.gif kokių augalų ar gėlių vienmečių galima pasisodinti, kad gautūsi apie 1,5-2 metrų sienelė, norėčiau užsidengti nuo kaimyno mėšliuko krūvos.
AČIŪ iš anksto

Pvz. piliaroziu arba rusmeniu. ir aukstos ir graziai zydi
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 04 28, 10:09)
Jočke, ar nenori pas mane dizainere pabūt?
Labai skonongai ir paprastai good.gif

kas čia mane taip gire nemačius mano vaizdeliu ar ka supainiojot g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 28, 10:43)
klausykit, merginos, ką daryti? Nervai nebelaiko, žliumbiu atsisėdus. Turiu uošvį mičiuriną. Atvažiavo ir niekam nieko nesakęs sodą išpjaustė ir kažin ko priskiepijo. Bent būtų pasakęs, kad kažką ruošiasi daryti  blink.gif 
Su jo pomėgiu, jau nujaučiu, kad į vieną kriaušę bus kokias 5 skirtingas veisles sulipdęs. O mane iš proto varo tokie eksperimentai iš serijos "lipau į obelį kriaušių pasiskinti, krito arbūzas ir galvą praskėlė". Suprantu, jei vietą reiktų taupyti, bet jos yra per akis. Bet svarbiausia - kiša nagus prie svetimų augalų net nepasiklausęs galima-negalima, reikia-nereikia. Ten, kur numatyti voljerai šunims, daržą susikasė ir daržovių prisėjo  doh.gif  nei mesti jas lauk, nei palikti  doh.gif  (gal po daigelį į kitą vietą perkelti????)  KAIP JĮ SUVALDYTI??? Žmogui jau virš 80, įžeisti nesinori, bet ir jo eksperimentai "žudo"  gun_bandana.gif

Nu jau tokio amziaus tai kazi ar besuvaldysi. Zinau is savo patirties. Sakai viena, bet supranta tai taip kaip nori. Gali aiskint iki nukritimo visvien isveda savaip. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jočke @ 2008 04 28, 10:48)
kas čia mane taip gire nemačius mano vaizdeliu ar ka supainiojot g.gif

Čia sobieskos grožis, sobieska o ka klojai po akmenukais? čia lik kažkurem forume buvo pamineta kažkokia dirvožemio tekstile, ar man čia jau visai kažkas susipainiojo ax.gif . Nes nepaklojus nieko man atrodo labai greitai žoles sudigtu ir butu sunkumu jas ravint g.gif .
Atsakyti