Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(sobieska @ 2008 04 27, 21:55)
doh.gif specialiai nupaveikslavau, kad jūsų paklausčiau ir pamiršau lotuliukas.gif
Gal kuri nors turit šitokį medelį. Aš prie Megos sodininkų mugėj neseniai pirkau, tiek išgyrė, kad labai gražiai auga, būna apie metrą aukščio, toks tankus, šakelių nesimato vien minkšti spygliukai, bla bla bla...tai kaip ten ištikrųjų velns žino biggrin.gif
user posted image

ir as toki nusipirkau praita savaite,sake pavadinima,bet pamirsau doh.gif panasi i himalajine pusi, bet himalajines uzauga aukstos doh.gif
user posted image

pas tave labai grazu wub.gif wub.gif saunuole 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 27, 17:53)

na tai prašom 4u.gif čia irgi vaizdas 2006-ųjų, šiuolaikinio stambiu aiškiu planu kažkaip neturiu, tik detalėmis, bet apart sužėlusio į mišrainę ir jau planuojamo pertvarkyti gėlyno daugiau niekas ir nepasikeitė

grazu pa tave wub.gif wub.gif jau taip viskas savo vietose,kad nera prie ko prikibti ax.gif PAGARBA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 28, 00:24)
Tu man pasakyk , kas tas vėdrynas, aš tau pasakysiu, ką su juo darau lotuliukas.gif  Sorry, nu niekaip aš nepamenu, kaip mano augalai vadinasi...atrodo, galėčiau daug kam ką pasiūlyt ale pavadinimus žinau... tai tiktai taip, čia mano ir didžiausias minusas...žinau ko ieškau ale nežinau kaip pavadinti lotuliukas.gif

nu taigis ta geltona gelala tavo nuotraukose 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 04 28, 01:00)
user posted image

pas tave labai grazu  wub.gif  wub.gif  saunuole  4u.gif
[

ar tik ne iš to pačio diedo būsim pirkusios, man tai sakė, kad apie 1 metrą augs doh.gif , nors ten kur pasodinau, gali augti, kad ir 3 metrų - niekam netrugdys. Nu bet panašumas, ar tik iki mano sodybos nebuvai dalėkus nusifotkint lotuliukas.gif

QUOTE(rozamunda @ 2008 04 28, 07:50)
nu taigis ta geltona gelala tavo nuotraukose 4u.gif !

Tai , kad ji pas mane dar "naujokė", nors apie ją sakė, kad iškast nereikia ax.gif , nemėgstu aš tokių augalų, kur reikia iškasinėti, irnesakyk.gif tingiu aš su jais terliotis ir padėti nėra kur, išimtį darau tik kanams ir jurginų krūmui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 27, 21:58)
Labukas visoms biggrin.gif O aš šį savaitgalį buvau žemės kirmėlė, vat koks gavosi rezultatas-mano sodyba kitu rakursu ax.gif

Saunuole... user posted image
LABAI grazu 4u.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2008 04 27, 20:58]
Labukas visoms biggrin.gif O aš šį savaitgalį buvau žemės kirmėlė, vat koks gavosi rezultatas-mano sodyba kitu rakursu ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Anoj temoj kažkuri panikė prašė "iš arčiau" biggrin.gif , na iš arčiau tai iš arčiau lotuliukas.gif
user posted image
dar
user posted image
ir dar
user posted image
va ir dar
user posted image

Na gal šiam kartui tiek...kitų kampų nedavedžiau iki estetinio vaizdo, nes pasirodo Kaune deficitas spalvoto mulčo doh.gif , o man verkiant reikalingas papildymas. Gal kuri užmatėt vyšnios spalvos mulčo. Iš kažkur esu girdėjusi, kad Pravieniškėse jis gaminamas ir ten jo yra į valias, ar jūs apie tai ką nors girdėjot...
Papildyta:

Labutis 4u.gif vis paskaitau jusu temele ir lekiu savo aplinka tvarkitis užkrečentis dalikas , šauniai darbuojates gražiai tvarkotes šaunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Sobieska pas tave grožis neišpasakitas tikra darbštuole aš irgi norečiau pasimulčiuoti akmenukais išduok paslapti kur gauni mažus akmenukus kureis užbarstyta ir ka kloji po jais laukiu atsakimo, iš anksto ačiu 4u.gif .

Atsakyti
Sobieska,vėdrynas tas geltonas tavo nuotraukytėj mirksiukas.gif biggrin.gif Nu tikrai labai gražu pas jus wub.gif Įsivaizduoju kaip nesinori grįžti į miestą iš tokio rojaus kampelio...Aš vietoj jūsų kraustyčiaus į sodybą ax.gif biggrin.gif

Jolaxus,jūsiškės valdos irgi thumbup.gif thumbup.gif Taip fainai nuotraukytes sudėjai,puiki ataskaita thumbup.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif kaip gražu , kaip jūs tiek suspėjat ir čia prakomentuot ir tokį grožį užlaikyt ax.gif

Sobieska, Jolaxus thumbup.gif thumbup.gif tikiuosi po keletos metelių galėsiu ir aš pasidžiaugti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jočke @ 2008 04 28, 09:01)
[ išduok paslapti kur gauni  mažus akmenukus kureis užbarstyta ir ka kloji po jais laukiu atsakimo, iš anksto ačiu 4u.gif .

Anokia čia ir paslaptis, mūsų kaimukas yra netoli karjero tai smėlio , žvyro ne problema gauti, o vat su akmenukais tai pataikėm pačiu laiku nugriebt mašiną, dabar blatas dingo mirksiukas.gif

QUOTE(nengamo @ 2008 04 28, 09:12)
Sobieska,vėdrynas tas geltonas tavo nuotraukytėj  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Nu tikrai labai gražu pas jus  wub.gif  Įsivaizduoju kaip nesinori grįžti į miestą iš tokio rojaus kampelio...Aš vietoj jūsų kraustyčiaus į sodybą  ax.gif  biggrin.gif

Tai kad kaimukas tik 50 km. nuo Kauno - rukoi padat bigsmile.gif

Panikės, man vis dar aktualus mulčo klausimas - KUR GAUTI KAUNE doh.gif būtent vyšnios spalvos
Papildyta:
QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 04 28, 09:23)
Labutis  4u.gif

bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif kaip gražu , kaip jūs tiek suspėjat ir čia prakomentuot ir tokį grožį užlaikyt  ax.gif

Sobieska, Jolaxus  thumbup.gif  thumbup.gif  tikiuosi po keletos metelių galėsiu ir aš pasidžiaugti  blush2.gif

aciuks.gif svarbiausia išlaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 28 balandžio 2008 - 08:34
QUOTE(sobieska @ 2008 04 28, 09:36)
aciuks.gif  svarbiausia išlaukti mirksiukas.gif

tai jau taip drinks_cheers.gif svarbu pradedant viską sodinti neužsinorėti, kad vaizdelis gautųsi čia ir dabar, nes pasidarius "čia ir dabar" po metų-kitų tokį sąžalyną turėsi, kad teks pasukti galvą kaip su juo tvarkytis
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 28, 09:44)
tai jau taip drinks_cheers.gif svarbu pradedant viską sodinti neužsinorėti, kad vaizdelis gautųsi čia ir dabar, nes pasidarius "čia ir dabar" po metų-kitų tokį sąžalyną turėsi, kad teks pasukti galvą kaip su juo tvarkytis

lotuliukas.gif mb yra tas proto balsas kuris užstabdo mano dydelius norus, tai kol kas viskas tavarkoj, nors viena išvažiavus jaučiu daug ką susigundyčiau nusipirkt doh.gif
Atsakyti
Sobieska, dar karta parodei, kad pas tage tikrai labai grazu...o jei viskas padaryta ur sukurta pacio, tai man prodeda dar daug daug svorio sitam groziui wub.gif 4u.gif thumbup.gif

as kai visa gyvenima augus daugiabutyje, tai man viena kita gelyte ar medelis, ypac jei prigijo ir auga, jau grazu. Nu MB vis sakpo, kad gal as cia rasiu savo hobi tongue.gif , patinka man kol kas, tik zinoma truiksta fantazijos, patirties, zioniu ri dar daug ko, bet norai svarbu yra tongue.gif

Dabar dar vis ekeperimentuoju, tai vienokia, tai kitokia gele pasodinu ir ziuriu kaip auigs, kokia uzaugs, kaip dauginsis ir t.t

O po kiek laiko jau laukti pirmu vejos pozymiu. va siandien savaite kaip pasodinom viena kampa, bet aiskui nieks dar nevyksta. MB jau svarsto, kad gal seklos nedaigios, gal blogai ka pasodinom, as vis raminu, kad dar anksti, kad dar va savaite nepraejo ir ner ko noret smile.gif O realiai kada jau galima pamatyt pirmuosisu kokius tai vejos dygimo zenklus g.gif g.gif
Atsakyti
Jočke, ar nenori pas mane dizainere pabūt?
Labai skonongai ir paprastai good.gif
Atsakyti