Įkraunama...
Įkraunama...

6 men

QUOTE(Vaidulia77 @ 2008 05 16, 23:17)
planuoju siek tiek ir pirktiniu pasiulyt, ypac vaisiu tyreliu.


Vaisi7 tyreles pirktines jis labai mėgsta, o kiek bandžiau duot pirktines daržovių, visada atpila, o ir aš pati paragavau, tai skonis schmoll.gif Teks mamai vis būt virėja lotuliukas.gif
Atsakyti
ar jusu vaikelis naktimis keliasi valgyti?
manoji jau buvo laikas visa nakti miegojo, o dabar stabiliai apie 4 ryto valgyti nori, ir arbata neapgausi. ka darete jei taip buvo?
Atsakyti
Mano maziui 6 men su trupuciu, bet kaip kelesi naktimis taip ir keliasi, kas 2-3 val blink.gif Tik tiek gerai, kad pavalgo ir iskart uzmiega (dar valgydamas).
O su naminem darzovienem tai problema, bandziau pati virti morkytes ir bulve, tik kad nevalgo mano "kulinariniu sedevru", susiraukia taip smarkiai ir ziaugciodamas viska isstumia is burnytes doh.gif . O pirktines valgo be problemu.
Atsakyti
sveikutes, smile.gif manoji,tai kaip laikrodukas nakti keliasi 5 val.pienuko valgyt,o kartais ir visa nakti ismiega smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Pagalaiu ir aš suradau laiko parašyti į forumą, nors paskaitinėju seniai. Mano sūneliui Joriukui jau 6,5 mėn., bet jis taip pat naktį keliasi valgyt dar 2 kartus. Kai maitinau pati, keldavosi kas 3-2 val, o dabar užtenka 2 kartus. Kai buvo 6mėn svėrė 8kg, ūgis buvo 74cm. Aš vis pergyvenu, kad jis mažo svorio. Kokio svorio jūsų vaikučiai?
Atsakyti
Pamirsau pasigirti, ka mes mokam ax.gif
Taigi, mum 6 men. ir 20 dieneliu bigsmile.gif. Mazylis jau pakankamai tvirtai sedi ir bando islaikyti lygsvara (bet ne visada pavyksta ir tada jau griuna ant soniuko biggrin.gif ). Sededamas pasilenkia prie toliau esancio zaisliuko ir vel atsitiesia. Lengvai verciasi nuo nugaros ant pilvuko, o nuo pilvuko ant nugarytes - dar sunkiai. Laikant kojytes ties keliukais jau atsiseda, ir sededamas man ant koju isikimba i lovyte ar sofos atlosa ir atsistoja. Dar neropoja, bet uzpakaliuka jau pakelia (bet tada galvyte padeda ir rankytes atgal istiesia, kaip pingvinukas biggrin.gif ). Dantuklu vis dar neturim ax.gif O valgom MP, ryziu ir kukuruzu koses, vaisiu tyreles, ragaujam po truputi darzoviu.
Ugis 72.5 cm, o svoris 8300 g
Stai tokie mes bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė7 @ 2008 05 17, 17:04)
Sveikos mamytės,
Pagalaiu ir aš suradau laiko parašyti į forumą, nors paskaitinėju seniai. Mano sūneliui Joriukui jau 6,5 mėn., bet jis taip pat naktį keliasi valgyt dar 2 kartus. Kai maitinau pati, keldavosi kas 3-2 val, o dabar užtenka 2 kartus. Kai buvo 6mėn svėrė 8kg, ūgis buvo 74cm. Aš vis pergyvenu, kad jis mažo svorio. Kokio svorio jūsų vaikučiai?

Oi, maniskis kelinejasi nakti kokius 3-4 kartus (miegot guldau apie 20.30 o ryte keiasi apie 7-8val). Bet taip suprantu, kad jis keliasi daugiau pasitikrinti ar mama vietoj, nes tik gauna papuli 2-3kartus patraukia ir jau snaudzia. Biski pavargau nuo to kilnojimosi, kad ir visai salia jo lovyte, tai pastaruoju metu apie kokia 1val jau isikeliu pas save ir taip iki ryto ismiegam. Tada jau nebeskaiciuoju, kiek kartu jis geria pienuka, nes kartais ir nelabai prabundu, beveik jau pats apsitarnauja biggrin.gif
O svoris , manau, normalus, maniskis-8400g, ugis 70cm. Mano drauges mergyte 5savv vyresne ir sveria 7,5kg bei yra 65cm thumbup.gif
Atsakyti
ot tai nuraminot:) 4u.gif knygose raso jau miega iki ryto, o pas mus 4 val - dar pienas eina:)
mes dabar 70 cm ir 9 kg:) toks poncikas:) sedi tvirtai pati, stoveti ir sokinet megsta, bet nesivercia ir dantuku dar nera

Winde- gal i darzoves druka dedi, kad nevalgo? pabandyk dar su pienu ar pieno misinuku maisyti smile.gif

Brita 22 - ar jus vilniuje?
Atsakyti


I kudikio ugi per daug kas demesio nekreipia, gal tik mamytes smile.gif Nes veliasniais gyvenimo metais vaikas gali labai istysti ir visi ugio matavimai dabar nerodo, koks jusu kudikio ugis bus uzaugus.
Svarbiausiai svoris, jis rodiklis sveiko kudikio vystimasi. Jei svoris priaugamas stabiliai, viskas gerai, jei svoris pradeda krist ligos pozymis.

Mano maziukas nenoriai valgo bet svorio priauga tai per daug ir nepergyvenu gal jam tiek ir uztenka.
Labai jau aktyvus, kuomet issizaidzia nieko i burna neidesi, pirma as ji i miegama pasiimu, kur ner zaislu, tv, ir visokiu kitokiu stimuliantu, nuraminu ir graziai suvalgom maisteli.
Atsakyti
[CODE] sveikutes smile.gif ,nors mes kosiu daug valgom,bet sveriam 7.800kg,o ugis 70. gyd.sake svorio galetu but daugiau,bet ka padarysi..juk mergaite,gal manekene bus lotuliukas.gif Mes is Vilniaus,seskines,o jus alves? 4u.gif Geros dieneles visiems thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes klausimas gal i tema bet..
pas mus ciuzinukas is vienos puses grikiai, i skitos kokosas. o kaip isskalbti apvalkala? ax.gif ar tai neimanoma? ten gi viduj grikiai..
Atsakyti
pas mus tik kokosinis ciuzinukas,tai su uztrauktuku,nusiima uzvalkaliukas,bet nabandziau.. rolleyes.gif
Papildyta:
[CODE] alves,koks dukrytes vardas? 4u.gif
Atsakyti