Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos židinys

Tėvai atnešė savo aukurėlius (storas pailgas dekoruotas žvakes), nuo kurių buvo uždegtas mūsų šeimos židinys.

Gavome panašią žvakidę kaip kad čia - vinguotom kojelėm ir tokia kaip lėkštele ant viršaus (SAVEX galerijoj pirkta): http://www.lobis.lt/...psl=1&grupe=141 . pakankamai universali (buvo įdėtas kokių 12 cm skersmens burbulas-žvakė) - iki šiol turime, karts nuo karto tą šeimos aukurėlį pakūrenam. O daiktas tai atrado savo vietą mūsų namuose.

QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 03, 21:43)
tai as jau issigandau... galvoju, gal per smarkiai pagarbinau blush-anim-cl.gif:

kycia, manau, kad visos idejos geros, tik reikia jas graziai per baliu pateikti... jei graziai pasakysi ka turi omeny, manau bus labai grazu - prasminga smile.gif

Atsakyti
QUOTE(krista# @ 2006 03 05, 18:03)
o tie rayzyti burbulai stikliniai ar moliniai?

Moliniai. Bet man labai patiko jų dydis. Turėtų gražiai atrodyt išjungus šviesą.
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 05, 01:29)
niu cia kazkas pasakojo, kad ta zidini tiesiog atidave...  4u.gif

Taip ir pasakojo, kad tėvelių santuoka nenusisekusi. Nenori tos tradicijos dėl to, kad neperimti šeimos židinio.
Atsakyti
sveikutės
buvau pasibastyti po bazes Kaune ,visko yra tikrai daug smile.gif
radau žiūrinėjau židinio smile.gif ir radau tikrai ne vieną man patinkanti, buvo namikų bet tai ner gražu man, labai gražių buvo molio dirbinių (10 sandėlį kai tik įeini iš raudono pasažo per vidurį ) mačiau ,buvo ir kamuolių skylėtų širdelėm ,žvaigždelėm ir tt,ir šiaip ugnekurų ,ir mačiai labai panašų į mergičkos ,(atleiskit nepamenu kurios) pirkta pajūrį, tikrai šaunūs jie ten jie yra iš ko išsirinkti, tokių daugiau nemačiau niekur

beje tam pačiam sandėlį tik per vidurį mačiau fantastiškus darbus iš stiklo ,tikrai iš jų net sunku išsirinkti bus ,nes pirksiu tame skyriuje tik reik dar pasitart su vyru ar dar mama kuria smile.gif
kaina nuo 20 mažesni ir apie 40 tokie kurie man patiko, kam reik pažiūrėkit manau patiks
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 03, 21:43)
tai as jau issigandau... galvoju, gal per smarkiai pagarbinau blush-anim-cl.gif:

kycia, manau, kad visos idejos geros, tik reikia jas graziai per baliu pateikti... jei graziai pasakysi ka turi omeny, manau bus labai grazu - prasminga smile.gif

as manau, kad susitarsim su tais, kas pranes, jog dabar bus iziebiamas naujos seimos zidinys. siaip muzikantai atrodo ta daro, praso teveliu perduoti seimos zidini, o mes susitarsim su vedejais, ir tiesiog pateiksim tai kaip musu nauja tradicija. Ir niekam nieko neaiskinsim, kad "sorry, mama, nebus jusu zidinio" smile.gif nereikia cia nieko aiskinti wub.gif
Atsakyti
Kai svočiavau, šeimos židinį perdavėm tokiose "rankelėse" rolleyes.gif Tik žvakę dėjau baltos spalvos. Dariau pati, nereikėjo duotis po parduotuves ir ieškoti. Paskui padaviau tėveliams, kad perduotų savo vaikams simbolinę šviesą ir šilumą. Iš rankų į rankas mirksiukas.gif
Atsakyti
musu teveliai tai paprase kad mes patys issirinktumem nes nori kad nenugrustumem kur i kampa o kad pasidetumem. biggrin.gif issirinkom angela, toki skyleta ir kai dega zvakele labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
o aš planuoju laužą prie ežero sukurti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos wink.gif Turiu tokia problemele g.gif Uz keliu savaiciu einu svocia i vestuves, jaunieji nori seimos zidinio, bet vienas teveliu neturi,ir nenori, kad ugnele iziebtu kito tevai... blink.gif Galvoju, kaip sumastyt, kad butu grazus tas uzdegimas... g.gif
Gal esat kas susidure?
Atsakyti
QUOTE(sipsenele 24 @ 2006 06 12, 08:05)
Sveikos merginos wink.gif Turiu tokia problemele g.gif Uz keliu savaiciu einu svocia i vestuves, jaunieji nori seimos zidinio, bet vienas teveliu neturi,ir nenori, kad ugnele iziebtu kito tevai... blink.gif  Galvoju, kaip sumastyt, kad butu grazus tas uzdegimas... g.gif
Gal esat kas susidure?

gal tas kuris neturi teveliu turi kriksto tevus su kuriais gerai sutaria, ar senelius g.gif
as kazkada buvau liudininke, o jaunuju teveliai abieju issiskyre, tai as pati uzdegiau zidini ir nesakiau, kad teveliai perduoda, o kad kiekviena seima turi savo seimos zidini ir jus esat nauja seima, todel ir t.t. kazka panasaus
Atsakyti
Tai as irgi galvoju, kad kazka tokio, ir zodzius parinkau tokius, kad nebutu, jog tai tevu ugnele...
Atsakyti
Tas neturi tėvu ,kažin ar jie mirę ar šiaip ju nėra
Jei mirę
pirkit židinį kuriame tilps tris žvakutės arba ,viena žvakė supinta iš triju žvakučių

kai duosit jauniesiems tegu buna uždegta viena pagerbiant mirusius ,galima gtražiai paminėt
Antra tegu uždega kito tėvai ,nes kitaip jiems gali būt skriauda ,kad negavo tokio malonumo
O trečia tegu uždega patys jaunieji

ir degs graži ugnelė ,iš triju ugnių susijungus į vieną
Turėtu but gražu

beje mes galvojome taip daryti per vestuves kurias buvome , uždegtu tėvai po žvakutę ir jaunieji ,žvakutė butu iš triju žvakiu supinta
Atsakyti