Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos židinys

QUOTE(Žuvė @ 2012 06 24, 22:06)
Iš tikrųjų labai gražus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Gal kuri žinote,kur tokį galima įsigyti?

taip zinau bet kaina ispudinga
Atsakyti
jiesija .lt kaina 400lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte1990 @ 2012 06 24, 22:09)
taip zinau bet kaina ispudinga

Is tikruju kainuoja 400lt???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 06 23, 15:53)
mes zidinio negavome, nes abieju tevai issiskyte tai mamos priestaravo sako -  Nebuvo musu seimos laimingos tai Jums dar nelaime uztrauksime.
bet  draugas pasiule kita varianta -visi vestuviu sveciai uzdege po maza zvakute ir padovanojo mums kaip savo siluma ,sudejo ant didelio padeklo ir is ju padare sirdele. thumbup.gif super varantas

Tikrai superinis pasiūlymas wub.gif Kadangi pas mus irgi šeimos židinio kip ir nebus, tai tirkai gera idėja šiluma pasidalinti su visais artimaisiais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2012 06 28, 12:48)
Tikrai superinis pasiūlymas  wub.gif Kadangi pas mus irgi šeimos židinio kip ir nebus, tai tirkai gera idėja šiluma pasidalinti su visais artimaisiais  thumbup.gif

Mūsų tėvų santykiai irgi nekokie, tai mano mamytė sugalvojo, kad šeimos židinį reikia pašventinti, tai taip faina buvo, šteikė bažnyčioje ir kunigas pašventino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2012 06 26, 13:08)
Is tikruju kainuoja 400lt????  blink.gif

taip tikrai tiek kainuoja,pati domejausi bet kaina nuleme kad atsisakiau,nors labai grazus zidinukas smile.gif
Atsakyti
Pirmąkart teks būti svočia, na, labiau tik liudininkais kviečia, bet šeimos židinio tradicija - labai gražu, tad jau supratau, kad aš jį nupirksiu. Daugiau - mažiau apgalvojau, ką sakyti, nors situacija sudėtinga: jaunojo (t.y. mano brolio ir mano) tėvai išsiskyrę ir tėtis miręs vos prieš pusmetį verysad.gif , jaunosios berods tik tėtis dalyvaus. Bet galvoju tėvelių prašyti uždegti židinį linkint, kad jų naujos šeimos liepsna būtų karšta, bet nenudeginanti ir niekad negęstanti ar pan. Nenoriu minėti, kad tėvai perduoda savo šeimų židinius, netiks mum.. g.gif
Bet... iš kurgi jaunųjų tėvams paiimti tas žvakes židiniui uždegti? Ar jos kažkokiose žvakidėse šalia jų turi būti? g.gif Kaip daroma?

Pati jau ištekėjus beveik 5 m., bet vestuvės mūsų buvo netradicinės ir šeimos židinio negavom.. rolleyes.gif
Atsakyti
Zvakes seimos zidiniui geriau tas storesnes, galima su pagrazinimais imti, ir zinoma i zvakides butu gerai ideti, ar bent jau padekliukus sugalvoti...
neseniai teko dalyvauti vestuvese, tai vakaro vedejas isdalino visiems sveciams po apvalia zvakute, jaunieji sedejo lauke prie tam skirto staliuko, o visi sveciai vorele ejo link ju ir su palinkejimais dejo zvakeles ant staliuko prie jaunuju. Buvo siek tiek suteme, vakaras buvo ramus, salia garavo ezeras, aplink taip pat buvo zvakeliu pridegta, o dar didzejus uzleido Gladiatoriaus soundtrack'a, tai net siurpuliukai per nugara ejo kaip ispudinga buvo smile.gif

QUOTE(Amarilė.84 @ 2012 08 06, 23:49)
Pirmąkart teks būti svočia, na, labiau tik liudininkais kviečia, bet šeimos židinio tradicija - labai gražu, tad jau supratau, kad aš jį nupirksiu. Daugiau - mažiau apgalvojau, ką sakyti, nors situacija sudėtinga: jaunojo (t.y. mano brolio ir mano) tėvai išsiskyrę ir tėtis miręs vos prieš pusmetį  verysad.gif , jaunosios berods tik tėtis dalyvaus. Bet galvoju tėvelių prašyti uždegti židinį linkint, kad jų naujos šeimos liepsna būtų karšta, bet nenudeginanti ir niekad negęstanti ar pan. Nenoriu minėti, kad tėvai perduoda savo šeimų židinius, netiks mum..  g.gif
Bet... iš kurgi jaunųjų tėvams paiimti tas žvakes židiniui uždegti? Ar jos kažkokiose žvakidėse šalia jų turi būti?  g.gif  Kaip daroma?

Pati jau ištekėjus beveik 5 m., bet vestuvės mūsų buvo netradicinės ir šeimos židinio negavom..  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2012 08 06, 21:49)
Pirmąkart teks būti svočia, na, labiau tik liudininkais kviečia, bet šeimos židinio tradicija - labai gražu, tad jau supratau, kad aš jį nupirksiu. Daugiau - mažiau apgalvojau, ką sakyti, nors situacija sudėtinga: jaunojo (t.y. mano brolio ir mano) tėvai išsiskyrę ir tėtis miręs vos prieš pusmetį  verysad.gif , jaunosios berods tik tėtis dalyvaus. Bet galvoju tėvelių prašyti uždegti židinį linkint, kad jų naujos šeimos liepsna būtų karšta, bet nenudeginanti ir niekad negęstanti ar pan. Nenoriu minėti, kad tėvai perduoda savo šeimų židinius, netiks mum..  g.gif
Bet... iš kurgi jaunųjų tėvams paiimti tas žvakes židiniui uždegti? Ar jos kažkokiose žvakidėse šalia jų turi būti?  g.gif  Kaip daroma?

Pati jau ištekėjus beveik 5 m., bet vestuvės mūsų buvo netradicinės ir šeimos židinio negavom..  rolleyes.gif

Aš Jums siūlyčiau visų pirma pasiklausti būsimų jaunųjų ar jie išvis nori šeimos židinio. Pavyzdžiui, mano viena pažįstama jo nenorėjo, įsivaizduokit, liūdininkė įteikinėtų, nėra kaip atsisakyt, o tu žinai,kad tai tau nepatinka/nenori.. Aš šeimos židinio norėsiu, bet būtinai jį norėsiu nusipirkti su MB, tai tampa savotiškai svarbiu daiktu, taip pat ir interjero detale. Sugalvotų man nupirkti kokį kaltą iš metalo, molinį namuką ar kažkokias keramikines rankas doh.gif nu tai man baisu baisu būtų, kaip į jį paskui žiūrėti namuose kiekvieną dieną. Jokiu būdu nenoriu nieko įžeisti, dėl skonio nesiginčijama, gal kažkas ir labai džiaugtųsi gavęs tokį židinuką. Noriu pasakyti, kad savo pirktu židiniu galite nepataikyti, o tai juk ne šiaip į kampą numetamas daiktas.

Kol kas aš esu mačiusi tik vieną variantą - jaunojo ir jaunosios tėvai po žvakę ( 4 žvakės) arba poromis (2 žvakės) ir uždega šeimos židinį. Na jūsų atveju degtų žvakę Jūsų mama ir jaunojo tėtis. Galima paimti sakykim baltas ilgas gražias žvakes, pvz tokias, kur į stalo žvakides dedasi, perrišti kaspinu (jei norima). Bet čia juk pasirinkimo laisve galite ir betkokias kitokias žvakes imti, juk griežtų taisyklių nėra mirksiukas.gif Juk tos žvakės iš esmės yra skirtos žvakėi šeimos židinyje uždegti, o jau kaip jum patogiau, taip ir darykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 01 09, 17:44)
Aš Jums siūlyčiau visų pirma pasiklausti būsimų jaunųjų ar jie išvis nori šeimos židinio.

As suderinusi su mama pati issirinkau, uzsisakiau seimos zidinuka, kad pagamintu. Nes man jis irgi svarbus ir norejau, kad atitiktu mano skoni, ir dziugintu aki. Mama pritare siam mano norui. Tikrai reiketu zinoti, ka del to masto jaunieji. Nes gal ju vizija visai kitokia nei liudininku, teveliu ar dar kieno nors
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 01 09, 17:44)
Aš Jums siūlyčiau visų pirma pasiklausti būsimų jaunųjų ar jie išvis nori šeimos židinio.

Tu teisi drinks_cheers.gif Arba reiketu zinoti, bent jau kas patinka jauniesiems.
As pirkausi pati seimos zidini, nes man irgi nepatinka tie moliniai visokie schmoll.gif Po ilgu paiesku radau labai grazia modernia zvakide. Kuri stoves musu namuose kaip interjero detale. Gaila dabar kolkas ji pas tevus, statomes namus, esamuose nera kur jos deti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaily @ 2013 01 09, 17:07)
Tu teisi  drinks_cheers.gif Arba reiketu zinoti, bent jau kas patinka jauniesiems.
As pirkausi pati seimos zidini, nes man irgi nepatinka tie moliniai visokie  schmoll.gif Po ilgu paiesku radau labai grazia modernia zvakide. Kuri stoves musu namuose kaip interjero detale. Gaila dabar kolkas ji pas tevus, statomes namus, esamuose nera kur jos deti  blush2.gif

Aš ir turiu panašią viziją dėl šeimos židinuko - tai turėtų būti žvakidė, paprasto, modernaus, neperkrauto dizaino. Tikriausiai bus daug vargo kol tokią surasiu..
Atsakyti