Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos židinys

pagaliau taip netiketai radau ir as seimos zidini ,tai du delnai i kurio viduri statosi zvake,foto paste mirksiukas.gif
Atsakyti
nuostabus seimos zidinys , jai netureciau nusipirkus tai toki daryciaus tikrai.. nu nerealiai grazu.. wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 05 20, 22:25)
nuostabus seimos zidinys , jai netureciau nusipirkus tai toki daryciaus tikrai.. nu nerealiai grazu..  wub.gif
user posted image

Gal ir gražu, kol neuždegtas... tokias žvakes galima degti ne mažesniu kaip 10cm atstumu viena nuo kitos doh.gif tai jei norit didžiulio fakelo ir bijau, kad gaisro, tai bandykit... doh.gif doh.gif doh.gif
Nesuprantu, kaip galima daryti tokius darbus nesigilinant visiškai į panaudojimą...
Esu mačiusi, kaip arbatinių žvakučių sudėjo 100 šalia viena kitos.... po pusvalandžio visas parafinas tiek įkaito, kad degė nebe liepsnelės, o visa didžiulė liepsa... Patikėkit, buvo daug panikos, dūmų ir aprūkusių sienų, gerai kad daugiau kas neužsidegė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte1990 @ 2012 03 27, 16:29)
pagaliau taip netiketai  radau ir as seimos zidini ,tai du delnai i kurio viduri statosi zvake,foto paste mirksiukas.gif

o kur pirkai? as irgi kazko panasaus ieskau smile.gif
Atsakyti
O mūsų šeimos židinys bus štai toks:

http://rasotiziedai....ys-baltas-Namas

Mus labai mielas ir gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2012 05 21, 13:12)
O mūsų šeimos židinys bus štai toks:

http://rasotiziedai....ys-baltas-Namas

Mus labai mielas ir gražus  wub.gif

tikrai toks neblogas..islaikytas tas nameliukas, bet jis kazkoks modernus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2012 05 21, 11:34)
o kur pirkai? as irgi kazko panasaus ieskau smile.gif

jei tu vietine papasakosiu kur pirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte1990 @ 2012 05 21, 21:20)

nevietine, bet pasakok smile.gif as surasiu, nes jau galva skauda nuo ieskojimo ir neradimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu seimos zidinukas bus TOKSAI smile.gif

Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2012 05 22, 10:00)
Musu seimos zidinukas bus TOKSAI smile.gif

nerodo man sio zidinuko verysad.gif
Atsakyti
Aš taip pat planuoju pirktis pati, nes molinių suvenyrų nelabai mėgstu, be to kol kas ir neturiu kur jų dėti, jau ir taip du krepšiai suvenyrų sudėti - pakeičiu vis dekoracijas biggrin.gif o pirksim greičiausiai didelę gražią dekoratyvią žvakę, esu mačius ir su užrašais ir data daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte1990 @ 2012 05 21, 22:20)

Sveiki smile.gif papasakokite ir man 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti