Mums tevelis mano nupirks manau klasikini molini namuka.Nieko ipatingo taciau zinua,kad tai mums padovanos su visa meile
Pasirodysiu ir aš saviškį, piršliai gamino pagal spec. užsakymą, patys mąstė, piešė.
Mes buvo nerealiai nustebinti ir dabar namuose garbingiausioje vietoje pastatytas ir kiekvieną dieną džiugina.
Mes buvo nerealiai nustebinti ir dabar namuose garbingiausioje vietoje pastatytas ir kiekvieną dieną džiugina.
Senokai ziurejau sia temuke, pasistumejo kiek, graziu ideju turite
Sis paskutinis zidinys mano manymu beveik tobulas, tik toki ir isivaizduoju.. matosi kad autorinis darbas, tokie tuomet kazkaip giliau ir iprasmina visa reiksme mano galva.. Super . Gal galite atskleisti kas autorius?
Sis paskutinis zidinys mano manymu beveik tobulas, tik toki ir isivaizduoju.. matosi kad autorinis darbas, tokie tuomet kazkaip giliau ir iprasmina visa reiksme mano galva.. Super . Gal galite atskleisti kas autorius?
QUOTE(ARDUAA @ 2011 09 12, 00:00)
Kaip gražu
Ačiū
QUOTE(zylia @ 2011 09 12, 23:52)
Gal galite atskleisti kas autorius?
Ačiū
Kas autorius,nežinau, bet piršlienė minėjo, ad ilgokai pavargo, pakol rado kas apsiimtų pagamintį tokį židinį.
Galiu pabandyti paklausti pačios piršlienės, pavardės ar kontaktų to žmogaus.
QUOTE(rutalis @ 2012 02 07, 12:47)
puikus zidiniai sioje temoje esu pirma karta ir visos jos neskaiciau. bet noriu paklausti...
KAS TURI PASIRUPINTI ZIDINIU? patys jaunieji, pirsliai ar teveliai. nes kiek maciau tai iteikia tevai
KAS TURI PASIRUPINTI ZIDINIU? patys jaunieji, pirsliai ar teveliai. nes kiek maciau tai iteikia tevai
Pagal visas tradicijas, šeimos židinį turi pirkti piršliai, o dovanoti tėveliai. bet Dabar visi įvairiai daro, nes dažniausiai piršlių nebebūna, o ir jaunųjų skoniui įtikti sunku tai patys jaunieji dažnai ir išsirenka, o tėveliai tada jau tik dovanoja.
Esu dariusi su zvake stikliniame indelyje, puoseme banteliais, visai graziai isejo, nes tie moliniai daznai nelabai skoningai atrodo... Bandziau kalbinti keleta keramiku per Kaziuko muge, bet i si reikala jie gan nenoriai paziurejo... Ko gero ir toliau teks pacioms suktis kaip kiekviena ismanome...
as tau ruosiuosi pati nusipirkti, koki galesiu po to pritaikyti savo namuose, o gal ir atiduoti ateinanciom kartom pirsliu neapkrausiu tokiais rupesciais
QUOTE(ataka26 @ 2012 03 16, 13:08)
as tau ruosiuosi pati nusipirkti, koki galesiu po to pritaikyti savo namuose, o gal ir atiduoti ateinanciom kartom pirsliu neapkrausiu tokiais rupesciais
tokie rupsesciai tevam yra malonus, as savo dukrau tikrai noresi pati nupirkti zidini