Seimos zinidinio perdavimas viena graziausiu tradiciju mano nuomone! mes jau turime nusipirke zidinuka. Pirkome kaziuko mugeje is keramiku, bltas molinis visas, labai graziai atrodo o ir kaina nedidele
Kaune preiš Hypermaximą Savanoriuose yra žvakių parduotuvėlė, tai ten jie ir žvakidžių turi, ir šeimos židinį mačiau.
QUOTE(kristulia * @ 2010 07 23, 23:14)
cia musu zidinys, apie kuri mes nieko nezinojom, staigmena mums, likom maloniai nustebinti, o iteuke mums musu vaikai
labai grazus seimos zidinys, gal galima suzinoti, kur tokiu galima isigyti?
Zidinio perdavimas labai miela tradicija, to tikrai nori ir tevai...O tu zidinuku pilna keramikos studijose, suvenyru parduotuvese...
QUOTE(keramike @ 2011 05 22, 19:58)
lb gražu... tik tokį židinį savo vestuvėse įsivaizduoju.... būtų iš vis tobula, jei patiem būtų galima nusilipdyti savo šeimos židinį
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 18, 12:03)
o kada butent yra perduodamas seimos zidinys? kada norim?
O pas jus bus vakaro vedejas?pas mus tai vedejas atsakingas uz tai..Kiek zinau dar baznycioje galima tai padaryti
QUOTE(Stella7 @ 2011 06 18, 13:59)
O pas jus bus vakaro vedejas?pas mus tai vedejas atsakingas uz tai..Kiek zinau dar baznycioje galima tai padaryti
na taip bus bet gal vis tiek reik susitarti, kad tada ir tada
QUOTE(skiedralka @ 2011 06 16, 21:48)
is kur toki pirkote?
pirkom stiklo galerijoje Kaune
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 18, 14:03)
o kada butent yra perduodamas seimos zidinys? kada norim?
mums teveliai baznycioje iteiks, uzdegs MB teveliai ir mano teveliai po zvake ir tada musu seimos zidini, ir tada kunigas dar pasventins
QUOTE(weena @ 2011 06 20, 10:02)
mums teveliai baznycioje iteiks, uzdegs MB teveliai ir mano teveliai po zvake ir tada musu seimos zidini, ir tada kunigas dar pasventins
vat as sito momento nelabai supratau, mums baznycioje kunigas pasake, kad atsinestume didele zvake ir tada ceremonijos metu teveliai uzsidegs savo zvakeles ir mums iduos ir mes tada su vyru vienu metu uzsidegsime savaja didziaja zvake...tik taip ir nesupratau tai cia ir skaitosi tas seimos zidinio perdavimas? jau tada tevams veliau nebereikes nieko iteikineti? ir pas mus seimos zidinys bus tiesiog zvake?
QUOTE(weena @ 2011 06 20, 09:02)
Toje stiklo galerijoje ten labai graziu dalyku yra, tik kainos nemazos...