Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos židinys

QUOTE(SandritaM @ 2010 05 17, 17:04)
aciu butinai reikes uzsukti smile.gif)) ten uzsisakeme dezutes saldainiams sveciams.
Kiek mokejote uz zidini jei nepaslaptis?

Tai jus dezytes saldainiams matyt pirmame aukste pirkote..kur daug graziu smulkmenu yra...dezuciu,popieriaus,juoseliu ir pan wub.gif
O antrame aukste yra parduotuvyje Interjeros detales ar kazkokios,uzkrito pavadinimas doh.gif Bet neabejoju,kad rasite..as uz savaji mokejau 84lt blush2.gif , bet man jis labai grazus wub.gif yra ten ir pigeniu variantu..ir viskas bent jau man atrodo ispudingai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2010 05 18, 09:47)
Tai jus dezytes saldainiams matyt pirmame aukste pirkote..kur daug graziu smulkmenu yra...dezuciu,popieriaus,juoseliu ir pan  wub.gif
O antrame aukste yra parduotuvyje Interjeros detales ar kazkokios,uzkrito pavadinimas  doh.gif Bet neabejoju,kad rasite..as uz savaji mokejau 84lt  blush2.gif , bet man jis labai grazus  wub.gif yra ten ir pigeniu variantu..ir viskas bent jau man atrodo ispudingai  thumbup.gif

aciu, butinai uzsuksime smile.gif
veliau pasidalinsiu ispudziais ar pavyko mums ten nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(jolii @ 2010 05 17, 18:02)
o cia Kaune gamina? Labai orginalu,jei galit parasykit man i AZ tel nr kur galima butu uzsakyti. beje, per kiek laiko jums padare toki seimos zidini? g.gif
idomu ar krikstynoms padarytu su vaiko nuotrauka ka nors panasaus? wub.gif

Kaune, padare per pora dienu. Tel parasiau i AZ.
O nuotrauka kokia norit gali ideti, su vaikuciais tikrai grazu butu smile.gif
Atsakyti
Mergaites,

O kas zidini turi pirkti? blush2.gif
man labai geda klaust, bet tikrai nzn.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kide @ 2010 05 19, 19:21)
Mergaites,

O kas zidini turi pirkti?  blush2.gif 
man labai geda klaust, bet tikrai nzn.. doh.gif

Siaip pagal viska turetu tevai pirkti....bet mano teveliai patys paprase nusipirkt,toki koks man patinka..ir kad veliau jo nepaslepciau spintoje ax.gif tai pati ir nusipirkau,o tevai uzdegs ir padovanos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif
Niu siandien pagaliau pasiemiau savo zidinuka angeliuka wub.gif Ir buvau zvakių uzvaziavus paziureti prie akluju, link topocentro vaziuojant, cia Kaune, tai tikrai labai graziu yra vestuvems paciu zvakiu, nereikia net zidinio atskirai pirkti, ir kainos normalios, nuo maiselio internetini puslapi nuziurejau tai imetu, gal kam pravers, man atrodo cia ir uzrasus su vardais daro ant zvakiu mirksiukas.gif
Zvakiu fabrikas
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2010 05 05, 23:32)
Sveikos merginos,
noriu pasirodyt kokį šeimos židinį užsakiau, kai ėjau piršliene:

user posted image  user posted image
Vienoje pusėje jaunųjų nuotrauka kartu, kitoje kai jie mažiukai buvo  mirksiukas.gif

Kauno dienose prekiavo ir šita firma,kur daro su nuotraukom židinius ir šiaip žvakes,turėjo židiniu pavyzdžių,tai patikėkit, grožis nerealus. thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri turit zodziu tevams teikian namu zidini?
Atsakyti
O aš visai nenoriu šeimos židinio, ir kitų tradicijų.
Atsakyti
Kreipiuosi į šiaulietes smile.gif
Gal žinot, kur galima rasti orginalių šeimos židinių Šiauliuose, nes jaučiu, kad teks jauniesiems dovanot molinį namelį schmoll.gif Juk nesiversi per galvą .... ir taip tų rūpesčių per akis.
Atsakyti
Aš nors ir ne šiaulietė, bet sakau, kad galėtum padaryti tokį šeimos židinį - nupirk stiklinę gilią žvakidę, ir kokią plačią žvakę, ir įdėk ją į tą žvakidę, o į dugną gali primesti kokiį tai rožių žiedlapių, ar gėlių žiedelių, kaip iš jaunosios puokštės, arba kokių blizgančių rutuliukų, perliukų, ką nors pagal fantaziją smile.gif.
Gali būti kažkas tokio:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti