Sveikos nuotakos,
turėčiau vieną klausimą, nors tai ne visisiškai jaunųjų reikalas. Mama manęs paklausė, kokio šeimos židinio simbolio mes pageidautumėm, nes yra įprasta dovanoti namukus-žvakides, arba šiaip kokias nors žvakides. Man namukai gražu, tačiau aš ir taip turiu keletą pridovanotų kitom progom. Gal turėtumėte minčių, ką dar būtų galima panaudoti "šeimos židiniui"? Suprantu, jog vienaip ar kitaip tai susiję su žvakėm ir žvakidėm, tačiau gal kas turite kitų idėjų? Ačiū visoms atsiliepusioms.
Aš draugei pirkau molinį židinį-žvakidę
Kaune, salono "TARP GĖLIŲ" rūsyje mačiau žvakidę-angeliuką (~20 cm aukščio), kaina ~30 Lt.
Manau, kad fondiu rinkinys irgi gali atlikti židinio fukciją (paveikslėlis: http://www.simpleksa...ages/42003.jpg). Židinio ceremonijai jį galima panaudoti be puodo.
Kiek vėliau fondiu rinkinio puodą galima įteikti jaunajai "įšventinimo į šeimininkes" ceremonijos metu. Fondiu rinkinys kainuoja nuo 25Lt.
Apie fondiu lietuvių kalba galima nemažai rasti informacijos internete.
Manau, kad fondiu rinkinys irgi gali atlikti židinio fukciją (paveikslėlis: http://www.simpleksa...ages/42003.jpg). Židinio ceremonijai jį galima panaudoti be puodo.
Kiek vėliau fondiu rinkinio puodą galima įteikti jaunajai "įšventinimo į šeimininkes" ceremonijos metu. Fondiu rinkinys kainuoja nuo 25Lt.
Apie fondiu lietuvių kalba galima nemažai rasti informacijos internete.
QUOTE(baltoslankos @ 2005 04 29, 16:09)
Sveikos nuotakos,
turėčiau vieną klausimą, nors tai ne visisiškai jaunųjų reikalas. Mama manęs paklausė, kokio šeimos židinio simbolio mes pageidautumėm, nes yra įprasta dovanoti namukus-žvakides, arba šiaip kokias nors žvakides. Man namukai gražu, tačiau aš ir taip turiu keletą pridovanotų kitom progom. Gal turėtumėte minčių, ką dar būtų galima panaudoti "šeimos židiniui"? Suprantu, jog vienaip ar kitaip tai susiję su žvakėm ir žvakidėm, tačiau gal kas turite kitų idėjų? Ačiū visoms atsiliepusioms.
Manęs mama irgi klausė, kokio židinio norėtume. Mačiau pirkti, berods panevėžio keramikų baltą molinę pusapvalę žvakidę. O šiaip dabar labai gražių dalykų iš stiklo yra.
Man visai gražu tie nameliai,netgi labai simboliškai ir atrodo uždegti namuose savo židinėlį, kurį atneša iš savo namų teveliai.
QUOTE(rimutė @ 2005 05 09, 09:16)
Man visai gražu tie nameliai,netgi labai simboliškai ir atrodo uždegti namuose savo židinėlį, kurį atneša iš savo namų teveliai.
Dekoratyviniai nameliai-žvakidės - išsirinkite sau patinkantį
o mes gavome šitokį.
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 05 10, 10:22)
o mes gavome šitokį.
Labai grazus
O mes jokio negavot, ir pirma karta girdziu apir seimos zidinio dovanojimo tradicija
mes per kaziuka pirkom toki.
o kas tą židinį turi įnešti, nelabai suprantu aš apie jį
šiaip jau tėvai dovanoja jauniesiems šeimos židinį. nežinau kodėl Yell pati pirkosi, gal norėjo kad būtent tokį jiems įteiktų