Sveikutės. Nardžiau nardžiau po rusaičių puslapėlius ir vis grožėjaus jų sukurtais rūbeliais ir perdarytais baldais lėlėms. Tai vis galvoju, kad reikėtų pamėginjt ir man nebrangius rožinius lėlių baldus perdažyt, pagražint - labai jau knieti išbandyt... Dažų šiokių tokių turiu, bereikia įsigyt baldelių rinkinį...
QUOTE(Renatėlė @ 2008 05 11, 15:40)
aš irgi nežinojau ką padaryt, tai įsiuvau kabliukus, ir labai gerai. o kaip kitos darot?
aš suknelei irgi siuvu karoliukus o sijonui (jau rašiau ankstesnėj temoj) apneriu kanceliarinį gumuką tai nereikia jokio užsegimo labai patogu
na va mūsų nėštukė jau pasiruošus vasarai
[quote=vogels,2008 05 12, 11:40]
Labai grazi nestuke a svakar dar vis is tu paciu siulu nuneriau dukrytes Bratzei sijona ir bliuskyte, reiks nufotkint vakare
Labai grazi nestuke a svakar dar vis is tu paciu siulu nuneriau dukrytes Bratzei sijona ir bliuskyte, reiks nufotkint vakare
nėštukė net nežinojau, kad nėščių lėlių būna
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 12, 13:20)
Būna, būna Ir po to dar lėliukas iš pilvo išsiima
tik mūsų leliuką draugės lauke nusavino ir negrąžina labai liūdėjom bet kitaip jau bebus., o gal jau kurios mergaitė užaugo ir leliukas atliko būtume dėkingos
o čia paskutinis darbelis nėštukei liemenė
o čia paskutinis darbelis nėštukei liemenė
Gražu
Mano panelytės pamačiusios šią foto http://keep4u.ru/img...a9e19c3629d.jpg pradėjo šaukti: mama, mama, žiūrėk, čia ir teta matosi
Mano panelytės pamačiusios šią foto http://keep4u.ru/img...a9e19c3629d.jpg pradėjo šaukti: mama, mama, žiūrėk, čia ir teta matosi
QUOTE(Surfinija @ 2008 05 12, 15:26)
Gražu
tikrai, kokios pastabios panelytės ,ten lėlytės veidrodis tuoj taisom
Vogels, labai stilinga nėštukė...
QUOTE(inginė @ 2008 05 11, 17:13)
Kokia graži suknelė Iš kokių siūlų nėrei? Labai gražiai atrodo
dėkui už pagyras
o siūlai tai ALTIN BASAK su blizgučiu, plonesni už irisus, labai gražiai atrodo servetėlėms
QUOTE(Irmuliux @ 2008 03 13, 10:14)
Sveikutės, merginos. Na, štai, pagaliau prisiruošiau įmest violetinės suknelės aprašymą:
originalas
Pagal tai štai kas man išėjo