Daugiau čia.
QUOTE(ruci @ 2008 10 09, 10:07)
Kaip žiūriu nesnaudi Šaunuolė. Su tais lapeliais super sugalvojai. Labai gražu Kaip matau ruoši lėlytes rudeniui
Na aš taip pat kai ką nuveikiau. Tokios mamytės prašymu numezgiau kostiumėlį beby bornui:
galimi dar keli nešiojimo variantai:
Ir dar. mano krikštadukrai labai patiko viena Inginės suknutė, tai numezgiau pagal jos aprašymą. gavos super. Tikrai labai idomus raščiukas. Šios suknutės nepardavinėsiu, nes čia ne mano idėja, bet nuotrauką įkelsiu. nes aš juk pati mezgiau Tik parašysiu, kad pagal Inginės scemutę. Ar gerai? Nesupyksi Ingine? Na, o jei kuri mamytė jos panorės pirmiausia jai pasiūlysiu kreiptis į tave. Na jei būsi užsiėmus ir neprieštarausi gal tada ir padarysiu. Ar gerai?Na jei ką rašyk
Dedu kas gavos:
QUOTE(jokunda2 @ 2008 10 09, 16:23)
Na ir panos darbuojatės. Tiesiog gražu pažiųrėti į jūsų darbelius
Tai , kad žiūriu mes su ruci tik dviese su lėlėm dar žaidžiam . Kitos mamytės matyt rimtesniais darbais užsiima . bet aš negaliu nors truputį nepamezgus lėlėm eiti miegot Rimtai sergu
QUOTE(jokunda2 @ 2008 10 09, 23:16)
Tai , kad žiūriu mes su ruci tik dviese su lėlėm dar žaidžiam . Kitos mamytės matyt rimtesniais darbais užsiima . bet aš negaliu nors truputį nepamezgus lėlėm eiti miegot Rimtai sergu
Nesigauna man su tais batais, bet darau aš juos toliau
Ruošinys:
Nesigavo (susitraukė, tapo per maži)
Štai kas gavos:
Ruošinys:
Nesigavo (susitraukė, tapo per maži)
Štai kas gavos:
Bet šaunuolė-nors keli batukai gavos ir tikrai dailūs. Aš tai modelina dėsiu į šalį, baisiai jau brangus malonumas. Iš visų kur atsiuntei tik vieną foteliuką išėjo padaryti. Taigi neapsimoka. Geriau iš jūros putos ar kt medžiagų juos daryt. Kai baigsiu visiškai, su visom medžiagytėm parodysiu. Kol kas nelabai yra į ką žiūrėt
QUOTE(jokunda2 @ 2008 10 10, 22:48)
Bet šaunuolė-nors keli batukai gavos ir tikrai dailūs. Aš tai modelina dėsiu į šalį, baisiai jau brangus malonumas. Iš visų kur atsiuntei tik vieną foteliuką išėjo padaryti. Taigi neapsimoka. Geriau iš jūros putos ar kt medžiagų juos daryt. Kai baigsiu visiškai, su visom medžiagytėm parodysiu. Kol kas nelabai yra į ką žiūrėt
Matai, jei pirktum didesnį kiekį, tai gal pigiau kainuotų... O kokio dydžio lėlei darai foteliuką? Gal storas fotelis?
QUOTE(ruci @ 2008 10 11, 10:37)
Matai, jei pirktum didesnį kiekį, tai gal pigiau kainuotų... O kokio dydžio lėlei darai foteliuką? Gal storas fotelis?
Padariau barbei. Plono nelabai ir eina padaryti, nes tada formytė nesilaiko. Bet tikrai nestoras išėjo. bet vistiek darysiu iš kitų medžiagų
Atkreipiau dėmesį, kad pirmoji temelė rūbai lėlėms nusimetė tad dabar ją čia įkeliu
http://www.supermama...?...115560&st=0
Jei kuri ruoš trečią rūbai lėlėms temą nepamirškite įkelti ir pirmosios temos adresiuką. Ten labai daug gerų nuorodų yra.
http://www.supermama...?...115560&st=0
Jei kuri ruoš trečią rūbai lėlėms temą nepamirškite įkelti ir pirmosios temos adresiuką. Ten labai daug gerų nuorodų yra.