Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbai lėlėms

QUOTE(Surfinija @ 2008 10 01, 20:51)
Labai dailus švarkelis mirksiukas.gif

Ačiū blush2.gif
Na o čia dar vienas mano darbelis. panašią jau buvau padarius. Aną buvo užsiprašius mano krikšto dukra, bet tokia mamytė prašė ir pardaviau, o savo mažei kitą padariau. Radau plunksnelę tai pritaikiau. Aišku būtų gal gražiau kokia raudoną, bet tada reiktų pirkti blush2.gif

user posted image

na tikiuosi jai patiks tongue.gif
Papildyta:
Tiesa, žiūriu barbėm batukų jau ir Lietuvoj yra. Šiandien Šiauliuose nusipirkau, norėjau ilgaaulių. Tai Vilniui ir Kaune tikrai taip pat yra, o pas mus Mažeikiuose nėr schmoll.gif Labai gaila, rodos ne toks jau ir mažas tas mūsų miestelis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jokunda2 @ 2008 10 02, 19:13)
Na o čia dar vienas mano darbelis. panašią jau buvau padarius. Aną buvo užsiprašius mano krikšto dukra, bet tokia mamytė prašė ir pardaviau, o savo mažei kitą padariau. Radau plunksnelę tai pritaikiau. Aišku būtų gal gražiau kokia raudoną, bet tada reiktų pirkti  blush2.gif
Labai labai gražu ir kruopštu clap_1.gif: Beje, mano nuomone, juoda plunksna dar labiau tinka nei raudona wub.gif

QUOTE(jokunda2 @ 2008 10 02, 19:13)
Tiesa, žiūriu barbėm batukų jau ir Lietuvoj yra. Šiandien Šiauliuose nusipirkau, norėjau ilgaaulių. Tai Vilniui ir Kaune tikrai taip pat yra, o pas mus Mažeikiuose nėr  schmoll.gif Labai gaila, rodos ne toks jau ir mažas tas mūsų miestelis. unsure.gif
O kur galima pirkti? Žaislų parduotuvėse?
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 10 02, 19:32)
Labai labai gražu ir kruopštu clap_1.gif: Beje, mano nuomone, juoda plunksna dar labiau tinka nei raudona wub.gif

Ačiū 4u.gif O batukų ieškokit žaislų parduotuvėse, prie barbių, bent jau aš ten radau. Šiauliuos "Saulės mieste". Tai manau, kad ir kituose miestuose turėtų būt. Aš už dėžutę mokėjau 12,99. Dėžutėje yra 4 batukų poros ir du rankinukai (pritaikyti prie batukų)
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 10 02, 19:32)

Kaune Betygalos 2 (vilijampolė) yra žaislų parduotuvė. Tie patys Žaislų planetos žaislai, tik pigiau. Aš ten pirkau 2 batų rinkinius: basučių/batelių ir kitą - ilgaaulių.

Suknutė, švarkelis tikrai labai kruopščiai išmegzti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2008 10 02, 20:26)

Suknutė, švarkelis tikrai labai kruopščiai išmegzti mirksiukas.gif

Jei čia apie mane, tai džiaugiuos, kad patiko. Kad jau taip giriat tai dar biškutis grožio. Švarkelis-paltukas ir kelnytės brolio dukrytei ir kombinzoniukas mini beby bornui wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jokunda2 @ 2008 10 03, 16:15)
Jei čia apie mane, tai džiaugiuos, kad patiko. Kad jau taip giriat tai dar biškutis grožio. Švarkelis-paltukas ir kelnytės brolio dukrytei ir kombinzoniukas mini beby bornui  wub.gif
clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(jokunda2 @ 2008 10 03, 17:15)
Jei čia apie mane, tai džiaugiuos, kad patiko. Kad jau taip giriat tai dar biškutis grožio. Švarkelis-paltukas ir kelnytės brolio dukrytei ir kombinzoniukas mini beby bornui  wub.gif

labai gražu thumbup.gif clap.gif first.gif
Atsakyti
Ruci, Jokunda2,
labai labai gražu thumbup.gif Vos spėju tuos grožius sekti - taip operatyviai dirbat biggrin.gif
Aš šiek tiek nuo barbių nutolau (laikinai, aišku mirksiukas.gif ) - siuvinėju dabar ir mezgu kepures vaikams bigsmile.gif Norėčiau viską iš karto suspėti, bet doh.gif neįmanoma verysad.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už palaikymą. Ar jūs žinojot, kad negalima pardavinėt savo gamintų rūbelių (pvz. lėlėm). Mane tokia mamytė šiandien pagazdino. g.gif
Sako prie rankdarbių su klijentėm bendrauk, bet juk čia forumas, ne skelbimų lenta. g.gif
Na o dėl rūbelių tiek daug pridariau, nes turiu savo mažėm pažadus ištesėt. jau kaip ir baigiau. Pradėjau savo mažyliui liemenę, tai tikriausiai nebeturėsiu tiek laiko lėlių rūbams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 16, 19:13)
O cia labai senovine lele.Paemiau ja is darzelio atnaujinti.Siuo metu "priauginu jai plaukus" ir baigineju kepuryte, kojinaites ir triusikelius.Tai kai baigsiu viska,parodysiu lele su galva.Kol kas be galvos  blush2.gif
user posted image

Atyleisk, kad tave iš taiptoli atrausiau, bet taip idomu, žinoma, jei nufotografavai, kai lėlytė atrodė po plaukų atauginimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jokunda2 @ 2008 10 03, 22:26)
Atyleisk, kad tave iš taiptoli atrausiau, bet taip idomu, žinoma, jei nufotografavai, kai lėlytė atrodė po plaukų atauginimo blush2.gif
Man irgi įdomu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(jokunda2 @ 2008 10 03, 19:21)
Ačiū merginos už palaikymą. Ar jūs žinojot, kad negalima pardavinėt savo gamintų rūbelių (pvz. lėlėm). Mane tokia mamytė šiandien pagazdino.  g.gif
Sako prie rankdarbių su klijentėm bendrauk, bet juk čia forumas, ne skelbimų lenta.  g.gif
Na o dėl rūbelių tiek daug pridariau, nes turiu savo mažėm pažadus ištesėt. jau kaip ir baigiau. Pradėjau savo mažyliui liemenę, tai tikriausiai nebeturėsiu tiek laiko lėlių rūbams  doh.gif

labai gražūs tavo darbai thumbup.gif , viskas yra gerai kurk temą čia
rankdarbių skelbimų lenta ir tada galėsi prekiauti , tik reiks palaukti kol temą patvirtins moderatoriai
Atsakyti