Na sveikos. keliu savo darbelius. Pirmiausia beby borno kostiumėliui numezgiau dar kepurytę ir batukus, be jų atrodėneužbaigtas. Dar kepurytę ir batukus ruošiuos numegzti ir paskutinei suknutei beby bornui.
Na ir čia žadėti darbeliai iš modelino. Pirmą kartą iš vios modeliną čiupinėjau , tai šiek tiek mano darbeliai negrabūs Bet kai įsidės priedai , kaldrytė, pagalvėlė, paklodė, turėtų neblogai žiūrėtis. Tik tą morkava lovytė galėjo būt didesnė. Niekur pas mus Mažeikiuos neradau modelino kaitinamo orkaitėje, kad būtų vienspalvis ir daug, tik po 10 spalvų ir po truputuką, tai teko visas į vieną minkyt ior gavos tamsi lovytė , tai biškuti visokių kringelių pridėjau. Čia man buvo svarbiausia, pabandyt ar tikrai kas nors gaunasi ir ar sukietija. Viskas gerai, tai kiti mano darbeliai gal išeis ir gražesni
QUOTE(jokunda2 @ 2008 09 24, 19:49)
Taip ir toliau O ten dar ir naktipuodį padarei?O gal tau atsiųsti Fimo modelino, kurį aš naudoju? Viena spalva kainuoja apie 6 Lt.
QUOTE(ruci @ 2008 09 24, 21:04)
Taip ir toliau O ten dar ir naktipuodį padarei?
O gal tau atsiųsti Fimo modelino, kurį aš naudoju? Viena spalva kainuoja apie 6 Lt.
O gal tau atsiųsti Fimo modelino, kurį aš naudoju? Viena spalva kainuoja apie 6 Lt.
Būtų super. Tikrai padenkčiau visas siuntimo išlaidas, nes pas mus su tokiais dalykėliais
Papildyta:
Užmiršau atsakyt, taip apsidžiaugiau dėl to modelino. taip ten ir naktipuodį padariau. Leliui kaip tik
na merginos jūs ir superinės šitokie darbeliai šaunūs ir apatiniai ir batai ir lovos na tiesiog nuostabu
Na štai naujausi mano rūbeliai mini beby bornams
Papildyta:
Ir dar viena suknutė barbei, numezgiau draugės mergytei
Papildyta:
QUOTE(jokunda2 @ 2008 09 25, 17:09)
Na štai naujausi mano rūbeliai mini beby bornams
Žinok, gražu, kruopštu, tvarkinga. Man labai patinka
QUOTE(ruci @ 2008 09 25, 17:35)
Žinok, gražu, kruopštu, tvarkinga. Man labai patinka
Kruopštumo tikrai reikia
Na, aš numezgiau suknelę ir puspaltį... Tik man toje suknelėje trūksta kažkokio akcento, tai dar bandysiu kažką kurti...
QUOTE(ruci @ 2008 09 25, 17:48)
Na, aš numezgiau suknelę ir puspaltį... Tik man toje suknelėje trūksta kažkokio
Tikrai fainai atrodo . O tu jei neklystu mezgi virbalais? Ir ar neišeitų didesnes nuotraukas idėt, nelabai matos iš mažiukių, o atrodo tikri super, noris patyrinėt
QUOTE(jokunda2 @ 2008 09 25, 18:01)
Tikrai fainai atrodo . O tu jei neklystu mezgi virbalais? Ir ar neišeitų didesnes nuotraukas idėt, nelabai matos iš mažiukių, o atrodo tikri super, noris patyrinėt
Čia didesnės nuotraukos: http://picasaweb.goo...lBarbieClothes#
Galiu trumpai papasakot...
Papildyta:
Mezgu nuo viršaus ir darau vadinamas reglano rankoves. Taip mezgu nuo kaklo iki pažasties ir tada arba atskirai mezgu kūną ir rankoves (jei noriu rūbo su ilgom rankovės) arba tų vietų, kurios yra rankovės, akis surenku, o toliau mezgu kūną (kaip suknelės). Tiesa, kas antroje eilėje tam tikrose vietose pridedu po 2 akis... (čia reikia brėžinio). Suknelėje dariau 2 a. geras, 2 blogas. O kai kur net dariau pynes...
Ruci, super, tikrai labai gražu