Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbai lėlėms

Na sveikos. keliu savo darbelius. Pirmiausia beby borno kostiumėliui numezgiau dar kepurytę ir batukus, be jų atrodėneužbaigtas. Dar kepurytę ir batukus ruošiuos numegzti ir paskutinei suknutei beby bornui.
user posted image

user posted image

user posted image

Na ir čia žadėti darbeliai iš modelino. Pirmą kartą iš vios modeliną čiupinėjau doh.gif , tai šiek tiek mano darbeliai negrabūs lotuliukas.gif Bet kai įsidės priedai , kaldrytė, pagalvėlė, paklodė, turėtų neblogai žiūrėtis. Tik tą morkava lovytė galėjo būt didesnė. Niekur pas mus Mažeikiuos neradau modelino kaitinamo orkaitėje, kad būtų vienspalvis ir daug, tik po 10 spalvų ir po truputuką, tai teko visas į vieną minkyt ior gavos tamsi lovytė g.gif , tai biškuti visokių kringelių pridėjau. Čia man buvo svarbiausia, pabandyt ar tikrai kas nors gaunasi ir ar sukietija. Viskas gerai, tai kiti mano darbeliai gal išeis ir gražesni blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jokunda2 @ 2008 09 24, 19:49)
thumbup.gif yahoo.gif clap_1.gif Taip ir toliau wub.gif O ten dar ir naktipuodį padarei?
O gal tau atsiųsti Fimo modelino, kurį aš naudoju? Viena spalva kainuoja apie 6 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 24 rugsėjo 2008 - 20:14
QUOTE(ruci @ 2008 09 24, 21:04)
thumbup.gif yahoo.gif clap_1.gif Taip ir toliau wub.gif O ten dar ir naktipuodį padarei?
O gal tau atsiųsti Fimo modelino, kurį aš naudoju? Viena spalva kainuoja apie 6 Lt.

Būtų super. thumbup.gif Tikrai padenkčiau visas siuntimo išlaidas, nes pas mus doh.gif su tokiais dalykėliais 4u.gif
Papildyta:
Užmiršau atsakyt, taip apsidžiaugiau dėl to modelino. taip ten ir naktipuodį padariau. Leliui kaip tik bigsmile.gif
Atsakyti
na merginos jūs ir superinės thumbup.gif šitokie darbeliai šaunūs clap.gif ir apatiniai ir batai ir lovos na tiesiog nuostabu clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Na štai naujausi mano rūbeliai mini beby bornams wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Ir dar viena suknutė barbei, numezgiau draugės mergytei rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jokunda2 @ 2008 09 25, 17:09)
Na štai naujausi mano rūbeliai mini beby bornams  wub.gif
Ir dar viena suknutė barbei, numezgiau draugės mergytei  rolleyes.gif
Žinok, gražu, kruopštu, tvarkinga. Man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 09 25, 17:35)
Žinok, gražu, kruopštu, tvarkinga. Man labai patinka thumbup.gif

aciuks.gif Kruopštumo tikrai reikia blush2.gif
Atsakyti
Na, aš numezgiau suknelę ir puspaltį... Tik man toje suknelėje trūksta kažkokio akcento, tai dar bandysiu kažką kurti... flirt.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 09 25, 17:48)
Na, aš numezgiau suknelę ir puspaltį... Tik man toje suknelėje trūksta kažkokio

Tikrai fainai atrodo thumbup.gif . O tu jei neklystu mezgi virbalais? Ir ar neišeitų didesnes nuotraukas idėt, nelabai matos iš mažiukių, o atrodo tikri super, noris patyrinėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jokunda2 @ 2008 09 25, 18:01)
Tikrai fainai atrodo  thumbup.gif . O tu jei neklystu mezgi virbalais? Ir ar neišeitų didesnes nuotraukas idėt, nelabai matos iš mažiukių, o atrodo tikri super, noris patyrinėt  blush2.gif

Čia didesnės nuotraukos: http://picasaweb.goo...lBarbieClothes#
user posted image
Galiu trumpai papasakot... blush-anim-cl.gif
Papildyta:
Mezgu nuo viršaus ir darau vadinamas reglano rankoves. Taip mezgu nuo kaklo iki pažasties ir tada arba atskirai mezgu kūną ir rankoves (jei noriu rūbo su ilgom rankovės) arba tų vietų, kurios yra rankovės, akis surenku, o toliau mezgu kūną (kaip suknelės). Tiesa, kas antroje eilėje tam tikrose vietose pridedu po 2 akis... (čia reikia brėžinio). Suknelėje dariau 2 a. geras, 2 blogas. O kai kur net dariau pynes...
Atsakyti
Ruci, super, tikrai labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Dar viena megzta suknelė ir du galimi jos nešiojimo variantai (kasdieninis ir vakarinis):
user posted image+user posted image
Didesnės nuotraukos čia.
Atsakyti