QUOTE(Crowned @ 2008 08 27, 00:44)
Kokie groziai cia As pati dar viena suknelyte nuneriau, bet jau ryt foto idesiu... O dar paklausti norejau, kaip ten su tais karoliukais. Taip ir nesuprantu as Gal kokiu nuorodeliu turite kad nuo A iki Z butu paprastai paaiskinta?
Sveika. Na aš taip pat su jais nelabai iš pradžių supratau, tai teko gerokai pasimaudyti, tai pabandysiu truputuką paaiškint, kad nekartotum mano klaidų . Pirmiausia susiveriam karoliukus, geriau nepamažink,tada išsimezgi akis-pinutę, toliau išmezgi paprastu stulpeliu be užmetamos akies, na kai ištrauki siūlą iš pinutės ir palieki ir tada vėl trauki siūlą per dvi akis (nežinau gal galima ir iš kart jį ištraukus pernerti ir per akį ant vašelio, aš dariau kaip rašiau, tik iš karto nenerk su karoliukais baisiai nedailiai gaunas - 1 mano klaida buvo )
Taigi išnėrėm dvi eilutes. dabar galima nerti su karoliukais. galima į kiekvieną akį arba kas antrą ar dar kitaip kaip nori. Karoliukai lieka kitoj pusėj ne veido. (aš iš pradžių juos bandžiau net pirštu į save atsukti kol pamačiau, kad taip nieko nesigaus ). Na paskui vėl tuščias stulpelis ir vėl su karoliukais ir t.t. Tikiuosi ką nors suprasi ir nereiks kaip man tris kartus ardyti