prisiziurejau cia visokiu grozybiu ir nutariau pabandyti savo merginu barbikes aprenkti na va pirmas blynas tik labai nebarkit
QUOTE(vaidilutė @ 2008 08 20, 19:57)
prisiziurejau cia visokiu grozybiu ir nutariau pabandyti savo merginu barbikes aprenkti na va pirmas blynas tik labai nebarkit
na pas mus tikrai niekas nesibara ir nepasakytum kad čia pirmas blynas taip gerai gavosi lauksim ir daugiau darbelių spalvingesnių ilgesnių ir visokių tokių -esnių. sėkmės ir nepamirškit pasirodyti
QUOTE(vogels @ 2008 08 19, 18:22)
o čia mano darbelis .panašu kad mano beibi born šiek tiek didesnis
Labai gražu
Papildyta:
QUOTE(inginė @ 2008 08 14, 22:19)
Fantastika - be žodžių... Čia nerta iš galvos ar pagal schemą?
Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2008 08 19, 14:00)
Uzsikabliavau
Ir puikiai sekasi Su rūbeliais mažiesiems baby born'ams parduotuvėse prastai - ne kažin ką galima rasti...
QUOTE(jokunda2 @ 2008 08 05, 20:27)
Tiesa, kiek prisdimenu kažkuri iš mamyčių atnaujino darželio lėlytę, tai būtų labai smagu pažiūrėti galutinį variantą. Nu jau baisiai smalsu. labai laukiu
Va va man irgi nežmoniškai smalsu
jokunda2 , vogels labai ačiū jums už gerus žodžius ir palaikymą
QUOTE(Surfinija @ 2008 08 20, 20:51)
Ir puikiai sekasi Su rūbeliais mažiesiems baby born'ams parduotuvėse prastai - ne kažin ką galima rasti...
Del to ir prasidėjo viskas, kad neradau nieko
QUOTE(vaidilutė @ 2008 08 21, 10:49)
jokunda2 , vogels labai ačiū jums už gerus žodžius ir palaikymą
Nėr už ką. tai tau ačiū, kad pasirodei. Visada smagu pamatyti naują darbelį, kyla naujų idėjų Na o čia naujausias mano darbelis beby bornui
QUOTE(jokunda2 @ 2008 08 21, 19:36)
Nėr už ką. tai tau ačiū, kad pasirodei. Visada smagu pamatyti naują darbelį, kyla naujų idėjų Na o čia naujausias mano darbelis beby bornui
oho kaip faina ir kada spėji šitiek visko prinerti
Kai mažois miega, o didysis su mašinytėm užsižaidžia. Mane mezgimas labai ramina, padeda atsipalaiduoti
Na ir drabužėlių grožiai
jokunda2,vogels puikūs darbeliai
Papildyta:
Ingine na išduk paslaptį koks raštelis barbių sijonukų. Labai gražiai žiūrisi. Na man rūpi tų dviejų paskutinių.
jokunda2,vogels puikūs darbeliai
Papildyta:
QUOTE(inginė @ 2008 08 14, 20:27)
Ingine na išduk paslaptį koks raštelis barbių sijonukų. Labai gražiai žiūrisi. Na man rūpi tų dviejų paskutinių.