Labai gražu
Tikrai labai grazu!
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 08, 18:32)
Na ir užderėjo naujų darbelų
O štai mano žadėta suknutė su karoliukais ir prie jos derantys aksesuarai-rankinukas ir karoliai.
O štai mano žadėta suknutė su karoliukais ir prie jos derantys aksesuarai-rankinukas ir karoliai.
Nu labai jau gražu, gal kada ir aš pabandysiu, o kol kas idedu savo naujausia darbelį beby bornui
Naujausias mano kūrinėlis barbei, ko gero ilgiausiai darytas :
Paskutinė suknelė labai graži
jokunda2 kaip supratau suknutę mezgei virbalais ir tik garbatkėles pabaigiai vašeliu. Kaip tu susigraibai su tais virbaliukais. Juk taip smulkiai reik barbei mezgti.
jokunda2 kaip supratau suknutę mezgei virbalais ir tik garbatkėles pabaigiai vašeliu. Kaip tu susigraibai su tais virbaliukais. Juk taip smulkiai reik barbei mezgti.
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 11, 22:00)
Paskutinė suknelė labai graži
Ačiū Taip. Na su virbalais man atrodo kaip tik lengviau, tiesa, su rankovėm biškuti vargo yra.Ištiesu tai prie šios suknutės reikėjo paplušėt. Gal kokias tris savaitęs su pertraukom mezgiau. Atsibosta-numetu, ką nors kitą padarau ir vėl pripuolu. Atrodo nieko ypatingo, bet yra kas veikt. Na, o apačia labai plati, tai ant 4 virbalų vos tilpo Jei būtų reikėję viskąkabliuku nunert man atrodo, kad kantrybės būtų pritrūkę
QUOTE(jokunda2 @ 2008 08 11, 17:33)
Labai gražu .O rankoves irgi su keturiais virbalais mezgei?
Papildyta:
[quote=kristi13,2008 08 08, 18:32]Na ir užderėjo naujų darbelų
Labai kruopštus darbas, manau, kad man neužtektų kantrybės
QUOTE(leluxs @ 2008 08 12, 08:34)
Labai gražu .O rankoves irgi su keturiais virbalais mezgei?
Liemenį ir rankoves su trim Šiaip galiu net akit parašyt. Pradedu su trim virbalais po 7 akis ant kiekvieno. Gražiai apsitempia, gerai laikos ir gerai apsimauna, nereikia susegimų na rankovės jei nepūstos ant trijų virbalų po 4 akis
QUOTE(jokunda2 @ 2008 08 12, 19:52)
Liemenį ir rankoves su trim Šiaip galiu net akit parašyt. Pradedu su trim virbalais po 7 akis ant kiekvieno. Gražiai apsitempia, gerai laikos ir gerai apsimauna, nereikia susegimų na rankovės jei nepūstos ant trijų virbalų po 4 akis
Labai ačiū
Prašom
Štai dar keletas idėjų:
Papuošalai:
Tikiuosi įdomu.