Va ir mano suknytė
Oho kaip simpatiškai atrodo
QUOTE(Crowned @ 2008 08 07, 10:26)
O aš turiu klausimėlį: kaip čia su tais karoliukais neriama? Aš dar tik pradinuke šioje srityje Be to jau baigiau vakar dar vieną suknytę ir vėliau ikelsiu nuotrauką
Pirmiau karoliukus visus reik sunerti ant siūlo, o po to tiesiog kartu su jais nerti. Mano mini suknutė su karoliukais eina į pabaigą, kai pabaigsiu galėsiu parodyti
aha labai simpatiška ir mes jau įsigijom beibi born tai dabar laukia eilėje kol aprengsim būtinai pasirodysim kas gavosi dabar į pabaigą dar viena balinė suknia barbei.
Papildyta:
na ir aš dar pridėsiu kelias siūtas sukneles
Papildyta:
na ir aš dar pridėsiu kelias siūtas sukneles
QUOTE(Crowned @ 2008 08 07, 12:05)
Gražu ir seksova
Na o čia mano naujausias kūrinėlis
Nu jau kokios gražios visų sukurtos suknelės, negaliu atsižiūrėti , net pačiai jau norisi ką nors padaryti, tik bėda nebeturiu barbių .
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 07, 14:38)
Pirmiau karoliukus visus reik sunerti ant siūlo, o po to tiesiog kartu su jais nerti. Mano mini suknutė su karoliukais eina į pabaigą, kai pabaigsiu galėsiu parodyti
Laukiu nesulaukiu. Labai idomu. Pati taip niekada nesu bandžius
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 07, 14:38)
Ačiū už atsakyma
Ir ačiū gerus įvertinimus Ir aš laukiu suknytes su karoliukais Gal ir pati ka nors nunerti pabandysiu su jais. O dabar mastysiu ką čia dar nunerti gražaus, ieškau internete raštų kokių nors
Vajeeee..... Kokia ta mėlyna graži suknelė Aš tik keleta nunėrusi drabužėlių esu, bet buvo ir yra minčių gal ir pasiūti ką nors... Tokių grožių prisižiūrėjus sukyla noras ką nors gražaus padaryti, bet ir kartu žinau kad taip neišeis
Na ir užderėjo naujų darbelų
O štai mano žadėta suknutė su karoliukais ir prie jos derantys aksesuarai-rankinukas ir karoliai.
O štai mano žadėta suknutė su karoliukais ir prie jos derantys aksesuarai-rankinukas ir karoliai.
o jetau kiek cia kruopstumo reikalauja....