As jau nebesuprantu i kuria tema rodytis? Ar i sita kur mezgam lelem rubus ar i ta kur rubai lelems?Vis paskaitau ir viena ir kita, tai tie patys darbeliai
Netrukus parodysiu ka pridirbau nes labiau atitinka sia tema. Tai cia ir rodysiuos.
na aš irgi per abi temas rodausi tiesiog kai baigėsi pirma nespėjau parašyti kad pereinam į šitą jau atidarytą taip gavosi dvi šiaip tai nieko tame blogo manau
QUOTE(vogels @ 2008 07 08, 21:50)
na darbo tai tikrai daug o ripulius nunėriau atskirai ir prisiuvau prie suknelės o darau taip : nuneriu pynelę kokio reikia ilgio. pirmoj eilutėj 7 akių pynelę įneriu į pirmą akį vėl 7 akių pynelė vėl įneriu į sekančia akį ir taip iki galo į kiekvieną akį gavosi daug bangelių o antroj eilutėj jau tik 5 akių pynelė ir įneriu į tų bangelių centrą ir taip iki galo o eilučių skaičius neribotas na jei neaiškiai parašiau pridedu foto gal bus aiškiau.
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū už išsamią informaciją
Na va, susiruošiau po visų remontų pagaliau nerti tuos puikius senovinius rūbelius Barbėms, o nuorodos jau nebeveikia... Liko tik keletas paprasčiausių darbelių. Taip gaila, kad negaliu apsakyti. Nesitikėjau, kad taip greitai pradings iš interneto...
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 07 12, 20:25)
Na va, susiruošiau po visų remontų pagaliau nerti tuos puikius senovinius rūbelius Barbėms, o nuorodos jau nebeveikia... Liko tik keletas paprasčiausių darbelių. Taip gaila, kad negaliu apsakyti. Nesitikėjau, kad taip greitai pradings iš interneto...
http://picasaweb.goo...iondollscrochet
Gal dar kas is cia tiks
QUOTE(lauramama @ 2008 07 14, 08:57)
Labai ačiū.
Sveikos.Idedu paskutinius savo darbus. Draugė prašė atgaivint savo mažės nustekentas lėlytes, buvo nuogos, murzės, plaukučiai į kuldūna suvelti. pagailo lėliu- nuprausiau, plaukučius puo sruogelę iššukavau ir aprengiau. Pasinaudojau vogels pamokymais ir antros suknutės apačia papuošiau ribuiliukais, tik aš jų neprisiuvu. O toje vietoje kur jie turi būti užbaigiu mezgimą ir vėl iš naujo sutenku akis iš vidinės pusės, o prie išorinės tos pačios akies pusės darau ribuiliukus-mažiau darbo
1. Pirmoji kankinė
2. Antroji
Mažė kai pamatė lėlių nepažino. Man pasižadėjo, kad daugiau jų neskriaus. Tikiuosi
1. Pirmoji kankinė
2. Antroji
Mažė kai pamatė lėlių nepažino. Man pasižadėjo, kad daugiau jų neskriaus. Tikiuosi
na tiesiog šaunuolė ir džiaugiuosi kad pasinaudojai patarimais matau tu mezgei virbalais taip papraščiau ir griečiau o vašeliu neriant man taip nesigavo 3 kartus išardžiau ir nunėriau atskirai o rūbeliai tikrai tiesiog nuostabūs
QUOTE(vogels @ 2008 07 21, 10:49)
na tiesiog šaunuolė ir džiaugiuosi kad pasinaudojai patarimais matau tu mezgei virbalais taip papraščiau ir griečiau o vašeliu neriant man taip nesigavo 3 kartus išardžiau ir nunėriau atskirai o rūbeliai tikrai tiesiog nuostabūs
Ačiū
QUOTE(jokunda2 @ 2008 07 20, 22:27)
Sveikos.Idedu paskutinius savo darbus. Draugė prašė atgaivint savo mažės nustekentas lėlytes
Ir pirmoji suknutė graži, bet antroji tai tiesiog Labai gražu
QUOTE(jokunda2 @ 2008 07 20, 22:27)
Tikrai gražiai gavosi. Ypač man patiko antroji suknutė.
QUOTE(vogels @ 2008 07 07, 11:40)
na va vakar pabaigiau 2 savaiciu kurini sunkiai sekesi bet gavosi stai rodomes ta kreminė
labai grazi suknute, tikrai auksines rankas turi