uuuuups, manes nera namie...
QUOTE(Irmuliux @ 2008 05 15, 14:34)
uuuuups, manes nera namie...
Oi, melagėle, matau kiaurai sieną, kad esi Kur suknelės?
QUOTE(Surfinija @ 2008 05 13, 00:29)
vienu zodziu pasaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(myliuvasara @ 2008 05 15, 18:35)
vienu zodziu pasaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
As jau kazkada rodziausi kitoje temoje savo darbelius.Bet sioje temoje jie tinka labiau,nes megzti virbalais.
Papildyta:
O cia labai senovine lele.Paemiau ja is darzelio atnaujinti.Siuo metu "priauginu jai plaukus" ir baigineju kepuryte, kojinaites ir triusikelius.Tai kai baigsiu viska,parodysiu lele su galva.Kol kas be galvos
Papildyta:
O cia labai senovine lele.Paemiau ja is darzelio atnaujinti.Siuo metu "priauginu jai plaukus" ir baigineju kepuryte, kojinaites ir triusikelius.Tai kai baigsiu viska,parodysiu lele su galva.Kol kas be galvos
oho koks grozis, super saunuole, isivaizduoju kaip tokios lelytes yra mylimos mazosios zaidejos.
QUOTE(lauramama @ 2008 05 16, 19:13)
As jau kazkada rodziausi kitoje temoje savo darbelius.Bet sioje temoje jie tinka labiau,nes megzti virbalais.
Papildyta:
Papildyta:
labai dailūs darbeliai O už tai, kad atnaujini darželio lėlę - DIDŽIAUSIA TAU PAGARBA . Tai man priminė mano vaikystę. Aš pamenu, kai pati lankiau darželį, tai mano mama irgi kartais imdavo iš darželio lėlių į namus "gydymui"
QUOTE(inginė @ 2008 05 16, 23:05)
Įkelsiu ir aš savo paskutinį darbelį jums parodyti...
O aš darbelio nematau Kodėl?
QUOTE(lauramama @ 2008 05 16, 20:13)
O gal turi kokias schemutes, tokiems rūbeliams?
As ir nematau