o mes ploti pradejom nuo 7 men, dabar mums 9 su puse men, duodam bucki, darom pa pa
pats dar nedaro katučių, tačiau kai mama su jo rankutėm daro tai sėdi išsižiojęs ir visas apsipatenkinęs
mums 7men ir mes darom jau "ate ate "" plojam darom katuciu" duodam bucky ir sokam pagal muzika
musu dukriukas katutes pati ploja,parodo su rankytem saule vire nuo 8,5men.Duoda pa ir daro mylu,mylu.Nesenai pradejo daryti kuti kuti ir mums ir zaisliukams .As ja svelniai kutendavau ir sakydavau kuti kuti,tai dabar ir ji taip daro ir kiek juoko buna.
Gabrielius, zaisdamas vienas paploja sau, bet priprasyt kad man paplotu tai nesigauna dar...
mums jau 9men bet mes nei katutes plojam nei ate rodom...idomu ar mes cia nesiveliam tokiu daliku nemokedami?
QUOTE(mutantė @ 2005 04 30, 19:05)
pasirodo ne viena mano tokia
blogiausia kas gali buti - mamos isivaizduoja, kad ju vaikai ypatingi, sauniausi, nuostabiausi, o kitu mamu vaikai nieko nemoka
Papildyta:
QUOTE(robertukas @ 2009 04 15, 10:42)
mums jau 9men bet mes nei katutes plojam nei ate rodom...idomu ar mes cia nesiveliam tokiu daliku nemokedami?
\aisku, kad nesiveliat kiekvienas vaikas yra individualus ir ismoksta savo laiku
Mes mokinames ploti nuo ~ nuo 6 men. is pradziu nieko nesigaudavo, ~8men. pradejo pati "ploti" ( viena rankyte - muse kita), o nuo 10 men. jau ismoko graziai ploti , nors dukrytei labiau patinka paimti mano rankas ir ploti jom
na gal ir mes netolonoje ateityje ismoksim dar laiko yra juk pagal viska iki 1metuku vaikas turi ismokti tad dar laiko yra nors aisku kartais labai norisi kad ir mano jau moketu
mes nuo 6 men darome "ate-ate" katutes plojam
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 15, 10:55)
blogiausia kas gali buti - mamos isivaizduoja, kad ju vaikai ypatingi, sauniausi, nuostabiausi, o kitu mamu vaikai nieko nemoka
Papildyta:
\aisku, kad nesiveliat kiekvienas vaikas yra individualus ir ismoksta savo laiku
Papildyta:
pilnai pritariu
kiekvienai mamai savo vaikas yra ypatingas, nesvarbu ar anksciau kazko ismoksta ar veliau. jei vienas anksti pradeda sedet, vaiksciot ir pan, kitas gali buti gabesnis mokslui
kiekvienas vaikas yra ypatingas, toks kaip visi
o mes dar nemokam nei rankutem plot,nei atia rodyt,bet manau ismoksim