Įkraunama...
Įkraunama...

Manoji jau moka ploti rankytėm

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 09, 18:47)
Niekur nesides. anksciau ar veliau teks pradet  blush2.gif

na siaip vieni vaikai vos ne vaiksto, o tik tada vartytis pradeda. na bet matysime kaip ten bus. o tavoji vartos?
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 09, 21:59)
na siaip vieni vaikai vos ne vaiksto, o tik tada vartytis pradeda. na bet matysime kaip ten bus. o tavoji vartos?

nuo nugarytes ant pilvuko tai apsivercia laisvai o nuo pilvuo ant nugarytes sunoai ir man atrodo, kad kolkas nevalingai doh.gif ir siaip ne megeja pas mane vartytis ji... bet visiskai nepergyvenu kolkas... blush2.gif
Atsakyti
rankytemis dar pats neploja, bet kai paimu mazylio rankytes ir darom ''katutes..'' tai jam labai patinka, sypsena iki ausu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 09, 19:25)
nuo nugarytes ant pilvuko tai apsivercia laisvai o nuo pilvuo ant nugarytes sunoai ir man atrodo, kad kolkas nevalingai  doh.gif ir siaip ne megeja pas mane vartytis ji... bet visiskai nepergyvenu kolkas...  blush2.gif

kaip ir pas mus 4u.gif nieko ismoks, ateis laikas viska darys bigsmile.gif
Atsakyti
mano mergyte jau moka pati nueiti liule tik paduodu jai merliuka ir ciulptuka o ji pati atsigula ir uzmiega 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 12, 22:50)
mano mergyte jau moka pati nueiti liule tik paduodu jai merliuka ir ciulptuka o ji pati atsigula ir uzmiega  4u.gif

oi, tikra saunuolyte thumbup.gif , maniskis ir taip lengvai uzmigdavo, kol nesusirgome, tada priprato ant rankyciu, gerai kad dar neilgai reikia supti biggrin.gif
Atsakyti
O maniske (8.5 men) nenori ploti rankytemis. Vos tik paimu uz rankuciu, tai tvirtai suspaudzia ir nepajudinsi g.gif
Idomu, ar yra daugiau taip daranciu vaikuciu?
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 12 16, 12:16)
O maniske (8.5 men) nenori ploti rankytemis. Vos tik paimu uz rankuciu, tai tvirtai suspaudzia ir nepajudinsi  g.gif
Idomu, ar yra daugiau taip daranciu vaikuciu?

Maniskis taip pat neleisdavo ploti rankytem, bet po turputi pradeda, jau ir liksma jam darosi, bando megdziot, bet dar pro slai, rankytes nesueina ir greicio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta003 @ 2009 12 16, 14:33)
Maniskis taip pat neleisdavo ploti rankytem, bet po turputi pradeda, jau ir liksma jam darosi, bando megdziot, bet dar pro slai, rankytes nesueina ir greicio smile.gif

Tikiuosi, kad ir musu panele greitu metu ismoks smile.gif
Atsakyti
Mes nuo 9 men. pr. pradejom ploti ladutes pagal dainele, "Keps mociute bandutes" lotuliukas.gif ir rodyti dideles dideles ir skanias thumbup.gif
Atsakyti
manoji dar maza,bet krykstauja,kai as jai ploju
Atsakyti
Mūsų panelytė katučių ploti pradėjo 7 mėn. su trupučiu smile.gif
Atsakyti