Įkraunama...
Įkraunama...

Pašto ženklai

QUOTE(Slabake @ 2011 06 16, 15:43)
Dedu pašto ženklus į storus albumus, perku centriniame pašte. Domina visi praėję paštą ženklai, gali būti ant vokų, šalis nesvarbu.

dekoju bandysiu ieskoti 4u.gif as dar labai nedaug zenklu turiu bet keletas is ju kartojasi, koki karta nufotografuosiu ir idesiu cia, gal apsikeisim su kuom nors mirksiukas.gif

o kiek laiko mazdaug jau renkate zenklus? ar seniai? ir kaip kilo ta mintis tuom uzsiimti?
Atsakyti
auuuuuu biggrin.gif ar galima ka nors cia prisisaukti 4u.gif biggrin.gif norejau patarimo, gal ka zinote kaip nuimti pasto zenkla nuo atvirlaiskio, nesugadininat atvirlaiskio g.gif su garais man nesigauna g.gif gal zinot kokiu gudrybiu g.gif
Atsakyti
aš taip pat dedu į albumus iš centrinio pašto
Atsakyti
Laba 4u.gif

Pašto ženklus pardavimui galima siūlyti jūsų temoje? 4u.gif Turiu šiek tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Polijana @ 2011 07 01, 14:37)
Laba 4u.gif
Pašto ženklus pardavimui galima siūlyti jūsų temoje? 4u.gif  Turiu šiek tiek ax.gif

Yra kažkokia kita tema, lygtai skirta mainams ir pardavimui, iš čia administratoriai išima.
Atsakyti
Sveikos.
Gal kas žino kur gauti pašto ženklams albumų, bet ne pašte ? 4u.gif
Pas mus deja jų neturi paštas ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RITA 86 @ 2011 07 21, 16:42)
Sveikos.
Gal kas žino kur gauti pašto ženklams albumų, bet ne pašte ?  4u.gif 
Pas mus deja jų neturi paštas ...  blush2.gif

Nežinau iš kur tu, bet Vilniuje yra tik centriniame pašte (atskiras skyrelis su paštp ženklais ir atvirukais) Gedimino pr., kiti pašto skyriai neturi. Nežinau kaip Kaune, ar centrinis paštas turi. Dar prekiauja Gedimino 9 prekybos centre vienas mažas skyrelis, o daugiau Vilniuje irgi nelabai kur yra.
Atsakyti
Aš deja iš Panevėžio ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RITA 86 @ 2011 07 21, 22:51)
Aš deja iš Panevėžio ...  4u.gif

Tada tik tektų tartis su kažkuo iš Vilniaus, kad atvežtų. Dar vienas variantas - parašyti "Lietuvos pašto ženklo", kuris leidžia pašto ženklus ir pardavinėja albumus, darbuotojai b.pakalkiene@post.lt ir paklausti, ar negali perduoti į Panevėžio paštą. Gal galėsi Panevėžio pašte atsiimti ar dar kokį būdą pasiūlys.
Atsakyti
Labai ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat turiu daug ženklų, turiu didelę kolekciją su žymiomis moterimis, o ženklus "atiminėju" iš vyro, jis didžiulę dėžę ženklų neseniai įsigijo ir albumų prisipirko, dar keli yra laisvi, jei ką, bet nežinau, kada pro Panevėžį iš Vilniaus judėtume.

O šiaip, jei kam reikia, galiu iš tos dėžės parankioti kokių temų ar šalių ženklų.

Papildyta:
QUOTE(pincius @ 2011 06 17, 10:25)
auuuuuu  biggrin.gif  ar galima ka nors cia prisisaukti  4u.gif  biggrin.gif  norejau patarimo, gal ka zinote kaip nuimti pasto zenkla nuo atvirlaiskio, nesugadininat atvirlaiskio  g.gif  su garais man nesigauna  g.gif  gal zinot kokiu gudrybiu  g.gif

Kiek suprantu, bent man visada sakydavo, kad geriau palikti ant voko ar atviruko ženklus su gražiais antspaudais.
Atsakyti
[quote=dange00,2011 07 27, 17:04]
Aš taip pat turiu daug ženklų, turiu didelę kolekciją su žymiomis moterimis, o ženklus "atiminėju" iš vyro, jis didžiulę dėžę ženklų neseniai įsigijo ir albumų prisipirko, dar keli yra laisvi, jei ką, bet nežinau, kada pro Panevėžį iš Vilniaus judėtume.

O šiaip, jei kam reikia, galiu iš tos dėžės parankioti kokių temų ar šalių ženklų.

Gal gali man ką parankioti? Aš renku viską, ko neturiu, o neturiu daug smile.gif Kad apsiriboti, gal turi ką iš Vokietijos ar Šveicarijos? smile.gif Gal gali kur skanus ar nuotraukas įdėti? Ir ko norėtum mainais?
Atsakyti